- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Bende az kestiriyim uyanip ananeme gidicem :)Ohh erkencisin bir suru is yapmissin.ben daha yataktan cikamadim:))
Tamam canim.kestir sen de.ben de uyumayi deniycem az daha.Bende az kestiriyim uyanip ananeme gidicem :)
Canim hayirli olsun duamdasin
Allah razı olsun kızlar inşallah hepimiz için güzel olsun herşey. Bugün anesteziyi almadan son düşündüğüm bile buydu bu yolda uğraşan çabalayan herkesin yüzü gülsün inşallahDualarim seninle canim.insallah hepsi kalitelidir hepsi dollenir.
İnsallah güzelim beni sen artik minigine odaklan olur mu transferden sonra seni sikintili dusunceli gormiycem anlastik miAllah razı olsun kızlar inşallah hepimiz için güzel olsun herşey. Bugün anesteziyi almadan son düşündüğüm bile buydu bu yolda uğraşan çabalayan herkesin yüzü gülsün inşallah
Gel beraber yapalım keyfine sanslisiniz bende calisiyorm.
Kesinlikleee negatif hiçbir düşünceye yer yok :)) güle oynaya başarıcaz inşallah canım benimmmİnsallah güzelim beni sen artik minigine odaklan olur mu transferden sonra seni sikintili dusunceli gormiycem anlastik mi
yaa iste durumlar oyle bir suru vatandas beklerGel beraber yapalım keyfikıyamam
aynen canim hersey nasip insallahh bizimde nasibinmmizde vardir allah tum bu yolda ugrasanlarin yuzunu guldursun insallahhhAmin canim. Rabbim yardimcin olsun. Insllh evladin sana tutunur. Dua et bol bol. Korku hep var hep vardi ama nasipinde varsa oluyor hersey nasip isi
Merhaba arkadaslar. Bende izmir irenbede tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanananin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim
Merhaba bende başlıcam bi iki ay içindeEvet arkadaşlar hepimiz tedavi aşamalarımizdan bahsedelim hangi hastaneye gidiyorsunuz yaşlarınız
Bende erol hocanın hastasıyım 13.09 da transfer oldu :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınErol tavmergene canım hoşgeldin :) şükür biri geldi
Ege hanım erol hocanın kardeşi diye biliyorum ben ege de yatmıştım 1 hafta orda öyle söylüyolardıerol bey özeldeydi galiba değil mi?
eşi ege hanım da ege üniversitesindeymiş galiba
bizde onu düşünüyoruz
medikalpark fiyaskoydu
Sağol kuzuuum haber bekliyorum artık merkezden inşallah sağlıklı ilerliyorlardırGünaydın kızlar nasılsınız?
mylittlemiracle_ canım hayırlı olsun yumurtacıkların. Hadi bakalım bol sağlıklı embriyolu günlere..
Hayırlı olsun transferiniz :)Bende erol hocanın hastasıyım 13.09 da transfer oldu :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun transferiniz :)
Hayırlı olsun tedavin canım senin neyin vardıEge hanım erol hocanın kardeşi diye biliyorum ben ege de yatmıştım 1 hafta orda öyle söylüyolardı
Hayırlı olsun hangi merkeze gidiceksinizMerhaba bende başlıcam bi iki ay içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?