İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

İnsllh Insllh canim. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin,

Selam kızlar İzmirde tüp bebek yazısını görünce kendimi buraya attım :) offf nerden başlasam doktorum 12 yıldır Erol Tavmergen İlk bebeğimi önce Rabbimin Sonrada Erol hocamın tedavisiyle kucağima aldım şimdi o artık kocaman bir çocok oldu..
2.ci için zamanında hocamın sözünü dinleyipte yapmadığıma gerçekten pişmanım lakin bundada bir hayır varmış...
Doktoruma 2.için gittiğimde malesef yine bir sorunla karşılaştım sorunum lanet olası miyomlar polipler maşallah her ne ararsanız bende mevcut
Bu lanet polipler temizlendi testler yapıldı 3 ay yardımcı teknikler haricinde deneyin dedi doktor tabii biz 5 ay denedik malesef sonuç olumsuz...
Benim yaş faktörümde var (40) şimdi vakit kaybetmemek adına tüp bebeğe geçilcek evet gerçekten bir evlat sahibi daha olmayı istiyorum ama galiba ben bu sürece psikolojik olarak hazır değilim gibi kaçıyorum kaçıyorum kaçıyorum....
Doktoruma güveniyorum çünkü kendisiyle ilk evladımda tedaviye başlamadan önce bir kaç doktora gittim o zaman yaşta genç tabii diğer doktorlar hemen aşılama yapalım normal yollardan hamile kalamassınız gibi laflar ettiler hocamın tedavisiyle normal yollardan hamile kaldım...
Çok uzattım farkındayım bu sayfayı takipteyim ne kadar kaçsamda eninde sonunda teslim olucam çünkü geçen zaman aleyhime işliyo...
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın zorlu bir süreç...
Herşey hepimizin gönlünce olsun....

müdürün biliyormuydu peki durumu ben de küçük bir ofiste bir müdür ve 2 kişi çalışıyorum kimseye de söylemeyeceğim durumu kıllancaklar yaa
Söyleme söyleme insanlardan çok çektik yeter kimsenin bilmesine gerek yok. Müdürüme şöyle söyledim. Bu ay küçük bir operasyon geçireceğim ve çok defa hastane ziyaretlerim olacak dedim. O da kurcalamadı sağolsun. İyi şanslar dedi :)

Canım saydığım kadarıyla 12 ama irili ufaklı hepsi tam gelişmiş değil sanırım. Yarın sabah 6 da toplanacak o zaman belli olur kaçı kaliteli demi?
Olsun canim zaten sayisi hic onrmli degil kaliteli olsunlar o onemli olan.toplaninca olgun olup olmadigi anlasiliyor..yarin icin bol sans diliyorum sana umarim toplananlarin hepsi Kaliteli olur ve dollenir.senin doktor kimdi

hayırlısı olsun cnm 15 gün sonra bnm de iğneler başlıcak yumurta toplama ağrılı oluyor mu acaba yaa
İşlem sırasında anestezide oluyoruz ama sonrası yine kişiye göre değişiyor sanırım. Kimisinin bi saat ağrımış geçmiş kimisinin baya sorun olmuş. Kısmet bakalım ben olduktan sonra yazarım başıma gelenleri :)

Olsun canim zaten sayisi hic onrmli degil kaliteli olsunlar o onemli olan.toplaninca olgun olup olmadigi anlasiliyor..yarin icin bol sans diliyorum sana umarim toplananlarin hepsi Kaliteli olur ve dollenir.senin doktor kimdi
Teşekkür ederim inşallah güzel olur sonu. Doktorum Israel Aruh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…