- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
- 53
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
İnsllh Insllh canim. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin,Allahim bir daha ayni aciyi gostermesin canim.cok uzuldum.ama umidini kaybetme bak en azindan tutunmus bebegin.fenetijtwn sonuc gwlsin nedeni belli olsun.ona gore onlem alinir en azindan.insallah 2 dondurulmusunla yeniden hazir oldugunda transferini olursun
İnsllh Insllh canim. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin,
t
atlim bende tavmergen e gidiyorum. ovulasyon sureciydi. tutmadi ilk ay bu ay asilama dedi. onada cesaret edemiorum. asilama yapacagima tup bebek yaparim
aslinda sorun da pek yok. amh 4.70 esimin spermleri iyi. pcosum adetlerim duzenli. neden olmadi bilmiormBence de asilama ile vakit kaybetcegine tup bebek dene
aslinda sorun da pek yok. amh 4.70 esimin spermleri iyi. pcosum adetlerim duzenli. neden olmadi bilmiorm
simdi naosam karar veremedm acaba baska bi doktora mi gitsmOlur canim insallah.hersey de iyi gorunuyor.benim amh cok dusuk.olmuyor bir turlu.ugrasip duruyorum.
Canım saydığım kadarıyla 12 ama irili ufaklı hepsi tam gelişmiş değil sanırım. Yarın sabah 6 da toplanacak o zaman belli olur kaçı kaliteli demi?Hadi hayirlisi olsun canim.kac tane yumurtan var?
Söyleme söyleme insanlardan çok çektik yeter kimsenin bilmesine gerek yok. Müdürüme şöyle söyledim. Bu ay küçük bir operasyon geçireceğim ve çok defa hastane ziyaretlerim olacak dedim. O da kurcalamadı sağolsun. İyi şanslar dedi :)müdürün biliyormuydu peki durumu ben de küçük bir ofiste bir müdür ve 2 kişi çalışıyorum kimseye de söylemeyeceğim durumu kıllancaklar yaa
Israel Aruh ta tedavi görüyorum. İşlemleri irenbede yapacakmış. Muayeneye kendi özel yeri var oraya gidiyorumTedavi hangi klinikteydi
Olsun canim zaten sayisi hic onrmli degil kaliteli olsunlar o onemli olan.toplaninca olgun olup olmadigi anlasiliyor..yarin icin bol sans diliyorum sana umarim toplananlarin hepsi Kaliteli olur ve dollenir.senin doktor kimdiCanım saydığım kadarıyla 12 ama irili ufaklı hepsi tam gelişmiş değil sanırım. Yarın sabah 6 da toplanacak o zaman belli olur kaçı kaliteli demi?
İşlem sırasında anestezide oluyoruz ama sonrası yine kişiye göre değişiyor sanırım. Kimisinin bi saat ağrımış geçmiş kimisinin baya sorun olmuş. Kısmet bakalım ben olduktan sonra yazarım başıma gelenleri :)hayırlısı olsun cnm 15 gün sonra bnm de iğneler başlıcak yumurta toplama ağrılı oluyor mu acaba yaa
Tamam dogru hatirlamisiz dojtorumuz ayni seninle.Israel Aruh ta tedavi görüyorum. İşlemleri irenbede yapacakmış. Muayeneye kendi özel yeri var oraya gidiyorum
Teşekkür ederim inşallah güzel olur sonu. Doktorum Israel AruhOlsun canim zaten sayisi hic onrmli degil kaliteli olsunlar o onemli olan.toplaninca olgun olup olmadigi anlasiliyor..yarin icin bol sans diliyorum sana umarim toplananlarin hepsi Kaliteli olur ve dollenir.senin doktor kimdi
kac tl muayene ucreti acaba israel beyinIsrael Aruh ta tedavi görüyorum. İşlemleri irenbede yapacakmış. Muayeneye kendi özel yeri var oraya gidiyorum
Teşekkür ederim inşallah güzel olur sonu. Doktorum Israel Aruh
kac tl muayene ucreti acaba israel beyin
İlk gidişte 500 lira verdim. Sonrasında bidaha hiç ücret almadı muayeneden takip hastası olduğum için. İlk duyunca pahalı gibi geliyor ama diğer merkezlerden çok da yüksek değil fiyatları.kac tl muayene ucreti acaba israel beyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?