- Konu Sahibi EternaaLLove
-
İnşallah canım 27 sinde görcez bakalımİnşallah meleğin sana tutunur canım
Eğer ortada bi adam kalırsa kayırlı olur kuzuTopigin hayıtlı olsun canm destek olmaya geldim
Bende erol hocanın hastasıyım 13.09 da transfer oldu :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşallah kuzu okadar yoruldum ki manevi olarak bittim
Merhaba kızlar. Bende izmirde tedavi goruyorum.ilk tup bebek denememden bir kızım var.hadi kardes olsun diye başladık tekrardan 2 dondurulmus denedim olumsuz oldu.tekrar tedavi oldum salı günü transferim oldu şimdi beklemedeyim.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Ben smyrna art tüp bebek merkezi ne gidiyorum.
Hayirlisi olsun.insallah kiziniza bir jardes grlir biran once.transferiniz de hayitki olsun.nerde oldu transferiniz?
Önemli değil cnm.insallah bir kardeşimiz olur çok istiyor kızım. Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağıni boş bırakmasın.akmelek soruyu geri aldim yazmissiniz yukarida pardon
Amin canim insallah.Önemli değil cnm.insallah bir kardeşimiz olur çok istiyor kızım. Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
İnşallah su dunyada bu başıma kalmadan gelseHepimiz oyke kuzumm.bitlikte deste olcaz birbirimize gecicek bu gunler
Hangi doktora gidicen hayırlı olsun canimMerhaba kızlar önümüzdeki aylarda bizde başlayacağız nasipse. İnşallah herkes mutlu sona ulaşır. Ön görüşme gibi bir şey yaptık testler falan istendi.
Noldu canım niye öyle dedin?İnşallah su dunyada bu başıma kalmadan gelse
Öyle işte kuzuNoldu canım niye öyle dedin?
Niye böyle umutsuzluğa kapıldın sen canım benim. Sen toplamadın mı hepimizi bir araya. Birbirimize destek olup alnımızın akıyla çıkıcaz bu işten. Sonra da bebişlerimizle kutlama yapıcaz inşallah hep beraber.Öyle işte kuzu
Rabbim biran önce herkesi evladına kavuştursun canımNiye böyle umutsuzluğa kapıldın sen canım benim. Sen toplamadın mı hepimizi bir araya. Birbirimize destek olup alnımızın akıyla çıkıcaz bu işten. Sonra da bebişlerimizle kutlama yapıcaz inşallah hep beraber.
İnşallah hepimiz için. Henüz tam kararımı veremedim. Medicale gittik bilgi almaya amaHangi doktora gidicen hayırlı olsun canim
İnşallah hepimiz için. Henüz tam kararımı veremedim. Medicale gittik bilgi almaya ama
Sanıyorum devam edeceğiz. İzmirde oturmadığımdan gidip gelmesi araştırması zor olacakBaska bir yerlerle de konusucakmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?