İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

tebrik ederim canim hayirli olsun insallahh sorunsuz bi hamilelik olur ve saglikla kucagina alirsin bebisini bende ekimin basinda basliycam tup bebege ve hep dua ediyorum bi mucize olsun tup bebege baslamadan hamile oldugumu ogreneyim senin gbi diye sende dua et bana ve butun isteyenlere

Ya harika bir haber bu tebrik ederim bebişin sağlıkla tutunsun canımm

Yaaa çok sevindim. Mucizelere inanmaktan hiç vazgeçmemek lazım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Slm kizlar bende 2 yillik evliyim ve 34 yasindayim. Esimde ve bende bir sorun yok. Bende asilama degilde direk tup bebek istiyorum İsrael aruh duydum ama biturlu randevu alip gidemedim. Ama baslamak istiyorum artik 1.5 yildir her ay o ay bu aymi diye beklemekten hayal kirikliklarindan yoruldum. Baslasam devami gelicek ama bi randevu alip baslamaya cesaret edemedim. İsrael aruh a baslasammi bu surec nasil oluyor. Calisiyorum ve izin almam zor oluyor hafta sonuda calisiyormu doktor giden varsa bilgi verebilirmi birde ucretler nasil acaba.

Merhaba
Çalışırken biraz zor oluyor ben de izin alırken çok sıkıldım ama yapacak birşey yok. Cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
İlk gittiğinizde 500 lira ödeyeceksiniz. Sonrasında tekrar muayene ücreti almıyorlar.
Eğer testleriniz rahim filminiz varsa direk tedaviye başlayabilir. Ama yoksa ilk ay bunlarla geçecek sonraki ay tedaviye başlarsınız. Tüp bebeğe başladığımız ay işten toplam 7 gün izin aldım. Yani 3 haftaya yayılan kontroller, yumurt toplama, transfer toplamda 7 gün sürdü.
Tüp bebek ücreti 7900 lira+ ilaçlar . İlaç konusu değişiyor benim 2800 tuttu mesela.
Yumurta toplama transfer işlemlerini irenbe de yapıyor doktor bey.
Bunun dışında az öz konuşur mesafeli sakin biridir. Durumunuzu açıkça söyler ne eksik ne fazla.
Sormak istediğiniz başka birşey olursa yazabilirsiniz. Ben daha yeni transfer oldum bilgiler taze :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…