- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
tebrik ederim canim hayirli olsun insallahh sorunsuz bi hamilelik olur ve saglikla kucagina alirsin bebisini bende ekimin basinda basliycam tup bebege ve hep dua ediyorum bi mucize olsun tup bebege baslamadan hamile oldugumu ogreneyim senin gbi diye sende dua et bana ve butun isteyenlereKızlar beni hatırlarsınız. 17 sinde tüp bebeğe başlayacaktık. Adet olamadım. Bi test yapıyım dedim. Şok.. Hamileyim :) kanda da çıktı dua edin lütfen. Benim hep dualarımdasınız. Rabbim herkese nasip etsin
Ya harika bir haber bu tebrik ederim bebişin sağlıkla tutunsun canımmKızlar beni hatırlarsınız. 17 sinde tüp bebeğe başlayacaktık. Adet olamadım. Bi test yapıyım dedim. Şok.. Hamileyim :) kanda da çıktı dua edin lütfen. Benim hep dualarımdasınız. Rabbim herkese nasip etsin
Sağol kuzuumm seninki de tutunsun sımsıkımylittlemiracle_ cano hayırlı olsun inş sımsıkı tutunur sana:)
Amin canım çok teşekkür ederimcanim hayirli olsun insallahh bebegin sana tutunur pozitif sonuc alirsin
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebişin : -))
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallahKızlar transferim oldu az önce
Yaaa çok sevindim. Mucizelere inanmaktan hiç vazgeçmemek lazım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar beni hatırlarsınız. 17 sinde tüp bebeğe başlayacaktık. Adet olamadım. Bi test yapıyım dedim. Şok.. Hamileyim :) kanda da çıktı dua edin lütfen. Benim hep dualarımdasınız. Rabbim herkese nasip etsin
Amin canım sağolasınHayırlı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah
Amin canım sağolasın
İki tane koyduk canım bekleme kısmı zormuş gerçekten günler geçmiyo :)mylittlemiracle_ canim hayirli olsun.sımsıkı tutunsunlar sans. Kac embriyo konuldu bu arada ?
Ben beklemedeyim transferden sonra 4 gün oldu gerçekten psikolojik olarak zormuş bu bekleyiş. Gel gitler yaşıyorum bi iyi bi kötü :)) sen nasılsınnKızlar hiç citiniz cikmiyo neler yapıyorsunuz bakım
İyiyim canım nasıl oluyim aman negatif düşüncelerden uzak ol çık mis gibi dolaş kendini zorlamadan minigin seninle unutmaBen beklemedeyim transferden sonra 4 gün oldu gerçekten psikolojik olarak zormuş bu bekleyiş. Gel gitler yaşıyorum bi iyi bi kötü :)) sen nasılsınn
MerhabaSlm kizlar bende 2 yillik evliyim ve 34 yasindayim. Esimde ve bende bir sorun yok. Bende asilama degilde direk tup bebek istiyorum İsrael aruh duydum ama biturlu randevu alip gidemedim. Ama baslamak istiyorum artik 1.5 yildir her ay o ay bu aymi diye beklemekten hayal kirikliklarindan yoruldum. Baslasam devami gelicek ama bi randevu alip baslamaya cesaret edemedim. İsrael aruh a baslasammi bu surec nasil oluyor. Calisiyorum ve izin almam zor oluyor hafta sonuda calisiyormu doktor giden varsa bilgi verebilirmi birde ucretler nasil acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?