- 18 Eylül 2018
- 19
- 17
- 8
- 41
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
bende randevu aldm cnm 31 ekime. yogun bi doktormus. hfta sonu acil vakalara bakiomusSlm kizlar bende 2 yillik evliyim ve 34 yasindayim. Esimde ve bende bir sorun yok. Bende asilama degilde direk tup bebek istiyorum İsrael aruh duydum ama biturlu randevu alip gidemedim. Ama baslamak istiyorum artik 1.5 yildir her ay o ay bu aymi diye beklemekten hayal kirikliklarindan yoruldum. Baslasam devami gelicek ama bi randevu alip baslamaya cesaret edemedim. İsrael aruh a baslasammi bu surec nasil oluyor. Calisiyorum ve izin almam zor oluyor hafta sonuda calisiyormu doktor giden varsa bilgi verebilirmi birde ucretler nasil acaba.
Tup bebek icinmi asilamami dusunuyorsun ? Banada 31 ine verceklerdi 24 dunde biri iptal etmis randevusunu onun yerine verdilerbende randevu aldm cnm 31 ekime. yogun bi doktormus. hfta sonu acil vakalara bakiomus
tatlım bi gidip konuscam once sen ne dusunuosunTup bebek icinmi asilamami dusunuyorsun ? Banada 31 ine verceklerdi 24 dunde biri iptal etmis randevusunu onun yerine verdiler
Amiiiinnnyine bu ay umutla bekliorum. ama yine olmadi. allahim,su cumalarin yuzu suyu hurmetine rabbim yardim et
Merhaba
Çalışırken biraz zor oluyor ben de izin alırken çok sıkıldım ama yapacak birşey yok. Cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
İlk gittiğinizde 500 lira ödeyeceksiniz. Sonrasında tekrar muayene ücreti almıyorlar.
Eğer testleriniz rahim filminiz varsa direk tedaviye başlayabilir. Ama yoksa ilk ay bunlarla geçecek sonraki ay tedaviye başlarsınız. Tüp bebeğe başladığımız ay işten toplam 7 gün izin aldım. Yani 3 haftaya yayılan kontroller, yumurt toplama, transfer toplamda 7 gün sürdü.
Tüp bebek ücreti 7900 lira+ ilaçlar . İlaç konusu değişiyor benim 2800 tuttu mesela.
Yumurta toplama transfer işlemlerini irenbe de yapıyor doktor bey.
Bunun dışında az öz konuşur mesafeli sakin biridir. Durumunuzu açıkça söyler ne eksik ne fazla.
Sormak istediğiniz başka birşey olursa yazabilirsiniz. Ben daha yeni transfer oldum bilgiler taze :))
Tup bebek icinmi asilamami dusunuyorsun ? Banada 31 ine verceklerdi 24 dunde biri iptal etmis randevusunu onun yerine verdiler
tatlim tup bebege cok ucret istiolar. hemde kaldirabilirmiyim bilemiorum ki cok kararsiz kaldim. benim amh,4.70 sperm testleri,iyi. rahim filmi temiz. pcosum kahretsinmaldelmor canim ben olursa doktor uygun gorurse asilama istemiyorum direk tup bebek. Her ay bende umutla bekledim ya bu ay biraz garip hissediyorum belim agrio midem kotu die gecti aylar..ama sonuc hep husran. Doktora gitmeden once son umutlu bekleyisim 2 hafta sonra regl gunum umarim olmam hala umutlu bekleyislere devam.
belki hamissindir. ins oylesindir de gerek kalmaz. tup bebegetatlim tup bebege cok ucret istiolar. hemde kaldirabilirmiyim bilemiorum ki cok kararsiz kaldim. benim amh,4.70 sperm testleri,iyi. rahim filmi temiz. pcosum kahretsin
Aminyine bu ay umutla bekliorum. ama yine olmadi. allahim,su cumalarin yuzu suyu hurmetine rabbim yardim et
sen.hangicdoktora gidiosun cnmIzmirde tedavi olan kizlar nerelerdesiniz,hangi asamadasiniz,dr.kim,bende nasipse kasimda baslicam,vitamin kullaniyorum,yumurta kalitem dusuk,
ben daha oncentavmergene gitmistim. bi daha gitmek istememSerife dikayak,islemleri tavmergende yapiyor
transfer oldum demistin varmi bir gelisme merak ettimMerhaba
Çalışırken biraz zor oluyor ben de izin alırken çok sıkıldım ama yapacak birşey yok. Cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.
İlk gittiğinizde 500 lira ödeyeceksiniz. Sonrasında tekrar muayene ücreti almıyorlar.
Eğer testleriniz rahim filminiz varsa direk tedaviye başlayabilir. Ama yoksa ilk ay bunlarla geçecek sonraki ay tedaviye başlarsınız. Tüp bebeğe başladığımız ay işten toplam 7 gün izin aldım. Yani 3 haftaya yayılan kontroller, yumurt toplama, transfer toplamda 7 gün sürdü.
Tüp bebek ücreti 7900 lira+ ilaçlar . İlaç konusu değişiyor benim 2800 tuttu mesela.
Yumurta toplama transfer işlemlerini irenbe de yapıyor doktor bey.
Bunun dışında az öz konuşur mesafeli sakin biridir. Durumunuzu açıkça söyler ne eksik ne fazla.
Sormak istediğiniz başka birşey olursa yazabilirsiniz. Ben daha yeni transfer oldum bilgiler taze :))
Evet şu an hamileyim :))transfer oldum demistin varmi bir gelisme merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?