İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

bende randevu aldm cnm 31 ekime. yogun bi doktormus. hfta sonu acil vakalara bakiomus

Tup bebek icinmi asilamami dusunuyorsun ? Banada 31 ine verceklerdi 24 dunde biri iptal etmis randevusunu onun yerine verdiler

maldelmor canim ben olursa doktor uygun gorurse asilama istemiyorum direk tup bebek. Her ay bende umutla bekledim ya bu ay biraz garip hissediyorum belim agrio midem kotu die gecti aylar..ama sonuc hep husran. Doktora gitmeden once son umutlu bekleyisim 2 hafta sonra regl gunum umarim olmam hala umutlu bekleyislere devam.

tatlim tup bebege cok ucret istiolar. hemde kaldirabilirmiyim bilemiorum ki cok kararsiz kaldim. benim amh,4.70 sperm testleri,iyi. rahim filmi temiz. pcosum kahretsin

Bugun regl 3 gun gecikti sabah test yaptim ve negatif hala regl olmadim stresten falan diyor netten baktim doktora gitmeme 1 hafta kaldi

Izmirde tedavi olan kizlar nerelerdesiniz,hangi asamadasiniz,dr.kim,bende nasipse kasimda baslicam,vitamin kullaniyorum,yumurta kalitem dusuk,

Kizlar 6 gunumdeyim regl olmadim ama hamilede degilim dayanamayip test yaptirdim ilkkez bukadar uzun sure regl olmadim bu durumu yasayan vaemi hic acaba. Adet sokturucu kekik cayi denicem simdi umarim gelir. Insallah olmam dersen simdide olayim diye bakiyorum hayat neler gosterecek daha

transfer oldum demistin varmi bir gelisme merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…