- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Nerde oturuyosun kuzu Erol tavmergeni tavsiye ederim yanlız irenbeden uzak durSanıyorum devam edeceğiz. İzmirde oturmadığımdan gidip gelmesi araştırması zor olacak
Uzak bir ilçesindeyim. Duymuştum ismini epey deneyimli sanırım tüp bebek konusunda. Donmuş mu transfer edilecek canım sanaNerde oturuyosun kuzu Erol tavmergeni tavsiye ederim yanlız irenbeden uzak dur
Anladim canim evet eger izmirde degilsen zor olur.Sanıyorum devam edeceğiz. İzmirde oturmadığımdan gidip gelmesi araştırması zor olacak
Evet canım tavsiye ederimUzak bir ilçesindeyim. Duymuştum ismini epey deneyimli sanırım tüp bebek konusunda. Donmuş mu transfer edilecek canım sana
Merhaba kızlar bugün transferimin 3.günü. 14 eylülde oldu. İlk tüp bebek denememden 3 yaşında 1 kızım var. 5.gün taze embriyosu olarak çift transfer edilmişti. 5.haftada geçirdiğim kanama sonrası biri tutunamadı. 3 ay süren yatak istirahatinden sonra kalan meleğim tutundu ve güzel bir gebelik süreci geçirmiştim. Şimdi dondurulmuş embriyolardan 2tane transfer edildi. 10 gün sonra sonucumuz belli olacak. Coraspin 100gr 1 adet+estrofem 3x1+crinon jel ve günlük protestan iğne vuruluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tınaztepeden den Erdal beye gidiyorum bu arada
AminRabbim biran önce herkesi evladına kavuştursun canım
bendede ayni durum cok,sinirleniyormSorma her test yapıldı ama yok
Evet dondurulmuşlarım aynı hastanede olduğundan aynı dr.la devam ettik. Şu anda uzun protokol olmadığı için sadece transfere 2500ödedik. İlaçlar 200tl kadar tutmuştu. Sonradan reçete ettirdim eczaneden bir kısmını geri aldıkHayırlısı olur inşalalh bebeğin seninledir ilk denememde aynı doktor da mı olmustu yani ilk bebeğin orda ücretler nasıl
Bende irenbede nalet olsun diyorum geçmiş olsun canım sen benden önce hamile kalirsin
Samimiyetsizliklerinden doktorun diplomasinin dip olarak odasında durmasindanİrenbeyi neden tavsıye etmiyorsunuz
Ben kullanmıştım canım hiç bu ağrım olmamıştı uyku yapmıştıKızlar progestan iğne kullanan var mı? Çok ağrı yanma yapıyor diye duydum. Bugün ilk iğneyi yaptırdım ama henüz bi ağrı yanma yok. Daha sonra mı başlayacak?
Samimiyetsizliklerinden doktorun diplomasinin dip olarak odasında durmasindan
Benim doktorum ümit incebozdu canım inan ki yapilicak işlemleri ben öneriyorum tatlı dilliydi tamam kabul ama sadece okadar diBende kısa bur süreç yaşadım birkaç kişi dışında diğer personel doktorlar da dahil olmak uzere her konuda destek aldım..ama doktorum tavir uslup kidiye gore cok farklıydı ..ama hast bunun farkında,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?