İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Merhaba kızlar bugün transferimin 3.günü. 14 eylülde oldu. İlk tüp bebek denememden 3 yaşında 1 kızım var. 5.gün taze embriyosu olarak çift transfer edilmişti. 5.haftada geçirdiğim kanama sonrası biri tutunamadı. 3 ay süren yatak istirahatinden sonra kalan meleğim tutundu ve güzel bir gebelik süreci geçirmiştim. Şimdi dondurulmuş embriyolardan 2tane transfer edildi. 10 gün sonra sonucumuz belli olacak. Coraspin 100gr 1 adet+estrofem 3x1+crinon jel ve günlük protestan iğne vuruluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tınaztepeden den Erdal beye gidiyorum bu arada

Hayırlısı olur inşalalh bebeğin seninledir ilk denememde aynı doktor da mı olmustu yani ilk bebeğin orda ücretler nasıl

Bende Erol beye gidiyorum ilk denemem Haziran'da olumsuz olmuştu dondurulmuş embriyo ile bir daha ki ay tekrar deneyeceğiz

Kızlar yerleşme kanaması olmadan hamile kalan var mı herkeste olmuyormuş sanırım ve oluyorsa kaçıncı günler oluyor

Hayırlısı olur inşalalh bebeğin seninledir ilk denememde aynı doktor da mı olmustu yani ilk bebeğin orda ücretler nasıl
Evet dondurulmuşlarım aynı hastanede olduğundan aynı dr.la devam ettik. Şu anda uzun protokol olmadığı için sadece transfere 2500ödedik. İlaçlar 200tl kadar tutmuştu. Sonradan reçete ettirdim eczaneden bir kısmını geri aldık

Kızlar bugün e2 ve p4 testi yaptırdım
E2 64.26
P4 15.58
Diğer tüp bebek denemelerimde çok yüksek çıkmıştı ve 3 ü de negatif olmuştu bu seferkiler düşük çıktı

Ben irenbe de ümit hanımda tedavi oluyorum. Gerçekten çok memnun kaldım. Elinden gelen herşeyi yapıyor. Daha önce çooook doktorla görüştüm, iki faklı yerde tüp denedim hepsine kıyasla çok iyi bir doktor.

Kızlar progestan iğne kullanan var mı? Çok ağrı yanma yapıyor diye duydum. Bugün ilk iğneyi yaptırdım ama henüz bi ağrı yanma yok. Daha sonra mı başlayacak?

Bende kısa bur süreç yaşadım birkaç kişi dışında diğer personel doktorlar da dahil olmak uzere her konuda destek aldım..ama doktorum tavir uslup kidiye gore cok farklıydı ..ama hast bunun farkında,,,
Benim doktorum ümit incebozdu canım inan ki yapilicak işlemleri ben öneriyorum tatlı dilliydi tamam kabul ama sadece okadar di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…