- 12 Temmuz 2018
- 37
- 32
- 18
- 47
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Kızlar progestan iğne kullanan var mı? Çok ağrı yanma yapıyor diye duydum. Bugün ilk iğneyi yaptırdım ama henüz bi ağrı yanma yok. Daha sonra mı başlayacak?
Ayy inşallah bende de yapmaz bu iğneden korkmuştu gözüm :)Ben kullanmıştım canım hiç bu ağrım olmamıştı uyku yapmıştı
Sağol canım acı eşiğim yüksektir yürüyeyim dediğin gibiAcı eşigin yüksek ise birsey olmuyor bende vuruldum hic birsey olmadi yanliz vurulduktan sonra yürü eğer istirahat hali varsa bölgeyi iyice ovala sertlesmesin
Benim doktorum ümit incebozdu canım inan ki yapilicak işlemleri ben öneriyorum tatlı dilliydi tamam kabul ama sadece okadar di
Hiç korkma canım benim inan bende sadece iğnenin yeri siyahlasiyodu :)Ayy inşallah bende de yapmaz bu iğneden korkmuştu gözüm :)
Canım benim eşimin hiç ihtiyacı yokken boşu boşuna varikosel ameliyatı oldu başka bir doktora gittik hiç bir işlem yapılmamış sadece açılıp dikilmiş diyince kan beynimizden aşağıya döküldü düşün ben çok pişmanım o hastaneden Kaan hoca ciddi diye duydum ama hamile kalan çok vardı sanirimÇok yoğun hastane otomatiğe bağlanmış dr kaan beye ağzından fazla kelime çıkartmıyor soru sor kuşa net sanki uzman var karsisinda yok
Canım benim eşimin hiç ihtiyacı yokken boşu boşuna varikosel ameliyatı oldu başka bir doktora gittik hiç bir işlem yapılmamış sadece açılıp dikilmiş diyince kan beynimizden aşağıya döküldü düşün ben çok pişmanım o hastaneden Kaan hoca ciddi diye duydum ama hamile kalan çok vardı sanirim
Kaan bey konusunda uzman işini çok iyi yapıyor tedavi ilaçl
Canım çok geçmiş olsun benim o hastanede tek pişmanlığım Kaan beye gitmemem profesör diye ümit inceboza gitmiştim gitmez olaydım insallah senin de bu seferki tedavinde bebeğini alırsın kucaginaKaan bey konusunda uzman işini çok iyi yapıyor tedavi ilaçlar gerekli testler ne ongoruyorsa yapılıp sizde dikkat ederseniz uyRsaniz sonuç pozitif eğer çok önemli sağlık sorunu yoksa benim pozitif oldu ama 7 hafta olacakken düştü
evet benim çok agrım oldu resmen morardı yanma olduKızlar progestan iğne kullanan var mı? Çok ağrı yanma yapıyor diye duydum. Bugün ilk iğneyi yaptırdım ama henüz bi ağrı yanma yok. Daha sonra mı başlayacak?
Kaan bey hangi hastanedeKaan bey konusunda uzman işini çok iyi yapıyor tedavi ilaçlar gerekli testler ne ongoruyorsa yapılıp sizde dikkat ederseniz uyRsaniz sonuç pozitif eğer çok önemli sağlık sorunu yoksa benim pozitif oldu ama 7 hafta olacakken düştü
Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunsun bebişin : -))Kızlar transferim oldu az önce
Hayırlı olsun normal olması ne büyük bir nimet ♡ rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah :)Kızlar beni hatırlarsınız. 17 sinde tüp bebeğe başlayacaktık. Adet olamadım. Bi test yapıyım dedim. Şok.. Hamileyim :) kanda da çıktı dua edin lütfen. Benim hep dualarımdasınız. Rabbim herkese nasip etsin
canim hayirli olsun insallahh bebegin sana tutunur pozitif sonuc alirsinKızlar transferim oldu az önce
İlaçlara zam gelecek demişti eczacıKızlar kur farkı fiyatları etkilemiş mi? Yüksek rakamlar duyuyorum. Sizlere ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?