İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Kızlar progestan iğne kullanan var mı? Çok ağrı yanma yapıyor diye duydum. Bugün ilk iğneyi yaptırdım ama henüz bi ağrı yanma yok. Daha sonra mı başlayacak?

Acı eşigin yüksek ise birsey olmuyor bende vuruldum hic birsey olmadi yanliz vurulduktan sonra yürü eğer istirahat hali varsa bölgeyi iyice ovala sertlesmesin

Çok yoğun hastane otomatiğe bağlanmış dr kaan beye ağzından fazla kelime çıkartmıyor soru sor kuşa net sanki uzman var karsisinda yok
Canım benim eşimin hiç ihtiyacı yokken boşu boşuna varikosel ameliyatı oldu başka bir doktora gittik hiç bir işlem yapılmamış sadece açılıp dikilmiş diyince kan beynimizden aşağıya döküldü düşün ben çok pişmanım o hastaneden Kaan hoca ciddi diye duydum ama hamile kalan çok vardı sanirim

Selamlar kızlar. Benim de Ege Üni de 2 olumsuz aşılamam ve smyrna art tüp bebek merkezinde de 1 negatif tüp bebeğim oldu. Sorunumuz yok, sadece benim fazla kilolarım var. Bu da herhalde yumurta kalitesini düşürüyor bende. Biraz kilo verip tekrar denemek istiyorum ama nerde yaptırmalıyım bilemiyorum işte

Kaan bey konusunda uzman işini çok iyi yapıyor tedavi ilaçlar gerekli testler ne ongoruyorsa yapılıp sizde dikkat ederseniz uyRsaniz sonuç pozitif eğer çok önemli sağlık sorunu yoksa benim pozitif oldu ama 7 hafta olacakken düştü

Kaan bey hangi hastanede

Hayırlı olsun normal olması ne büyük bir nimet ♡ rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…