- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 299
- 123
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Kişiye göre değişiyor,çok uçuk fiyatlari yok,ne desem yanlış olur,benim havuz olucak ,birkaç defa toplanicak yumurtalarım,Canım senin serife hanım özel muayenehane mi.tup bebek ücreti neymiş ilaç hariç
denızlı de gıdıorum dr um erkan alatas. nerdesınız bılmıyorum ama tanıyormusunuz duydunuzmu yada hıcdoktorun kim cnm
MerhabA İsrael aruh hakkında biraz bilgi verir misiniz? Nasıl doktor, nasıl bir yol izliyor, nerede transfer yapıyor,birde sizde ki sorun neydi ,hangi yöntemleri kullanıyor? Bize de önerdiler ama hiç bilgim yok yardımcı olursan sevinirim.İsrael Aruh doktorum
Israel aruh doktorumDR NUZ KIM
Iyi aksamlar arkadaslar benim de bugun transferimin 9. Gunu :) az kaldi artik test gunume hem heyecanliyim hem de korkuyorum
Hiç bir sorun olmaz. Hoca çok titiz ve çok bilgili. Ben çok güveniyorum. Ve her toplama işlemim çok iyi geçtihaftaya bende gıdecem oraya yumurta topma ve transfere.. hıc bılmedıgım yer ınsallah sorun olmaz
Hayırlı olsun inşallah. Dondurulmuş mu ve kaç tane transfer edildi?Iyi aksamlar arkadaslar benim de bugun transferimin 9. Gunu :) az kaldi artik test gunume hem heyecanliyim hem de korkuyorum
Canım ne yaptın gittin mi İsrael beye? Ben de senin gibi pko yum ve tüm ümitlerim bu doktorda.benim amh 4.70 pcos um bende esimde siknti yok. bu ay ilk kez gidicm. butun umutlari ona bagladim.
kuzum gittim. harika bi insan bende pcoluyum die gittim. ama pco degilsin dedi.Canım ne yaptın gittin mi İsrael beye? Ben de senin gibi pko yum ve tüm ümitlerim bu doktorda.
Benim şuanki doktorum da sana pko diyemem çünkü adetler düzenli dedi, sadece bir yumurtalığımda pko görüntüsü var. Tedaviye başladın mı peki? Önümüzdeki ay ben de gitmeyi düşünüyorum israel beye.kuzum gittim. harika bi insan bende pcoluyum die gittim. ama pco degilsin dedi.
SIZE BI SORU TUP BEBEKTE YUMURTA TAKIBI YAPAN DR MU ONEMLI TRANSFER YAPAN DR MUHiç bir sorun olmaz. Hoca çok titiz ve çok bilgili. Ben çok güveniyorum. Ve her toplama işlemim çok iyi geçti
Bence ikiside önemli ve ben takip edene transfer yaptırmak isterimSIZE BI SORU TUP BEBEKTE YUMURTA TAKIBI YAPAN DR MU ONEMLI TRANSFER YAPAN DR MU
Merhaba. Sonucunuz belli mi? Transfer öncesi e2 değeriniz kaç çıkmıştı?Iyi aksamlar arkadaslar benim de bugun transferimin 9. Gunu :) az kaldi artik test gunume hem heyecanliyim hem de korkuyorum
BENIMKI ÖLE OLMADI DENIZLIDE TAKIP TRANSFERE IZMIRE GÖNDERDI CMT SMYRNA OLDU TRANSFERIMBence ikiside önemli ve ben takip edene transfer yaptırmak isterim
Neden peki? Yumurta toplayan transferi neden yapmadı? Yumurta nerde toplanıp saklandı?BENIMKI ÖLE OLMADI DENIZLIDE TAKIP TRANSFERE IZMIRE GÖNDERDI CMT SMYRNA OLDU TRANSFERIM
DENIZLIDE ÖZEL MUAYENEHANESINE GIDIODUM ORDA TAKIP ETTI IZMIRE GONDERDI DIGER İŞLEMLER ORDA OLDUNeden peki? Yumurta toplayan transferi neden yapmadı? Yumurta nerde toplanıp saklandı?
VE DEMIN ARADI EMBRIYOLOG 5,GUNE KALMAMIS EMBRIYODENIZLIDE ÖZEL MUAYENEHANESINE GIDIODUM ORDA TAKIP ETTI IZMIRE GONDERDI DIGER İŞLEMLER ORDA OLDU
Ok şimdi anladım. Hayırlısı olsun inşallah. İçinzi feraDENIZLIDE ÖZEL MUAYENEHANESINE GIDIODUM ORDA TAKIP ETTI IZMIRE GONDERDI DIGER İŞLEMLER ORDA OLDU
kaç tane toplanmıştı? Benm 3. Gün de dondurmuşlardı.VE DEMIN ARADI EMBRIYOLOG 5,GUNE KALMAMIS EMBRIYO
9 TOPLANDI 8İ DOLLENDI IDIOk şimdi anladım. Hayırlısı olsun inşallah. İçinzi fera
kaç tane toplanmıştı? Benm 3. Gün de dondurmuşlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?