İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

9 TOPLANDI 8İ DOLLENDI IDI
3, GUN 2 AD TRANSFER GERISI YASAMAMIS 5.GUNE
ANLAMADIGIM UNIV BILE DONDURULMAYA KALDIYDI BURASI OZEL LAB. NASIL OLUYO
9 TOPLANDI 8İ DOLLENDI IDI
3, GUN 2 AD TRANSFER GERISI YASAMAMIS 5.GUNE
ANLAMADIGIM UNIV BILE DONDURULMAYA KALDIYDI BURASI OZEL LAB. NASIL OLUYO
Taze transfer oldu o zaman değil mi? 2 tane mi transfer edildi

yarin kan testi vericm cnm. adetin 3. gunu beklio cnm. baslicsz tedaviye

BUGUN TRANSFERIN 5. GUNU DR E2 PROGESTERON ISTEDI
E2 1000 PROGESTERON 40
ANLAYAN VARMI BISY IFADE EDIOMU

merhaba bizim doktorlarimiz ayniydi yanlis hatirlamiyorsam tupbebek deneyecektin bende denedim benim yumurtalar buyumedigi icin tedavim iptal oldu ikincisi icin adetimi bekliyorum.sen ne durumdasin basladin mi tedaviye
Erol tavmergene gidiyodum dimi sende canım bizde şöyle bir durum oluştu hem eşimin spermine genetik test yapilicak hemde embiriyolara diğer yandan Erol bey benden CD56 diye bir test yaptirmami söyledi suandada yurt dışında seminerde olduğu için onu bekliyoruz bilgen beyin işlemi yapmasını istemedigimden bekliyoruz

anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun insallahh peki ne.zamn donuyor erol hoca bir.bilgin varmi insallahh benim.adetim.olana.kadar doner.de islemlerde.kendisi olur

Hatice hemşireyi ara istersen bi belki bilgen beye yönlendirmiştir sizi ama ben arayalı 1 hafta oldu ama yurt dışında olucagina soylendi
adet olunca aramayi dusunuyordum ama 1 hafta daha bekliyim sonra arayip adet olunca tekrar baslamak istedigimi soyliyeyim o zaman sorarim.bakalim ne.zamn gelicekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…