- Konu Sahibi EternaaLLove
-
9 TOPLANDI 8İ DOLLENDI IDI
3, GUN 2 AD TRANSFER GERISI YASAMAMIS 5.GUNE
ANLAMADIGIM UNIV BILE DONDURULMAYA KALDIYDI BURASI OZEL LAB. NASIL OLUYO
Taze transfer oldu o zaman değil mi? 2 tane mi transfer edildi9 TOPLANDI 8İ DOLLENDI IDI
3, GUN 2 AD TRANSFER GERISI YASAMAMIS 5.GUNE
ANLAMADIGIM UNIV BILE DONDURULMAYA KALDIYDI BURASI OZEL LAB. NASIL OLUYO
EVET TAZE GECEN HAFTA ÇARS TOPLANDI CMT TRANSFER OLDUTaze transfer oldu o zaman değil mi? 2 tane mi transfer edildi
yarin kan testi vericm cnm. adetin 3. gunu beklio cnm. baslicsz tedaviyeBenim şuanki doktorum da sana pko diyemem çünkü adetler düzenli dedi, sadece bir yumurtalığımda pko görüntüsü var. Tedaviye başladın mı peki? Önümüzdeki ay ben de gitmeyi düşünüyorum israel beye.
Hadi hayırlısı canım inşallahyarin kan testi vericm cnm. adetin 3. gunu beklio cnm. baslicsz tedaviye
sen izmirde mi yasiosunHadi hayırlısı canım inşallah
Evet, sen?sen izmirde mi yasiosun
bende izmirdeyim cnm.Evet, sen?
merhaba bizim doktorlarimiz ayniydi yanlis hatirlamiyorsam tupbebek deneyecektin bende denedim benim yumurtalar buyumedigi icin tedavim iptal oldu ikincisi icin adetimi bekliyorum.sen ne durumdasin basladin mi tedaviyeHuhuu kızlar ben geldim :)
Erol tavmergene gidiyodum dimi sende canım bizde şöyle bir durum oluştu hem eşimin spermine genetik test yapilicak hemde embiriyolara diğer yandan Erol bey benden CD56 diye bir test yaptirmami söyledi suandada yurt dışında seminerde olduğu için onu bekliyoruz bilgen beyin işlemi yapmasını istemedigimden bekliyoruzmerhaba bizim doktorlarimiz ayniydi yanlis hatirlamiyorsam tupbebek deneyecektin bende denedim benim yumurtalar buyumedigi icin tedavim iptal oldu ikincisi icin adetimi bekliyorum.sen ne durumdasin basladin mi tedaviye
Hayırlı olsun canım tedavin insallah olumlu sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar, gecen yil gecirdigim acik miyom ameliyati sonrasi tupler tikandi tek care tup bebek, aralık ayı için israel beyden randevu aldım, hepimiz için hayirlisi olsun
anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun insallahh peki ne.zamn donuyor erol hoca bir.bilgin varmi insallahh benim.adetim.olana.kadar doner.de islemlerde.kendisi olurErol tavmergene gidiyodum dimi sende canım bizde şöyle bir durum oluştu hem eşimin spermine genetik test yapilicak hemde embiriyolara diğer yandan Erol bey benden CD56 diye bir test yaptirmami söyledi suandada yurt dışında seminerde olduğu için onu bekliyoruz bilgen beyin işlemi yapmasını istemedigimden bekliyoruz
Bildiğim kadarıyla 1 aylık yok canım ABD de olucakmisanladim canim hakkimizda hayirlisi olsun insallahh peki ne.zamn donuyor erol hoca bir.bilgin varmi insallahh benim.adetim.olana.kadar doner.de islemlerde.kendisi olur
yaaa benim de adetime 14 gun kaldi o zamna kadar gelmiycek mi yani cok uzuldum.simdi bir ay daha beklemek istemiyirumBildiğim kadarıyla 1 aylık yok canım ABD de olucakmis
Hatice hemşireyi ara istersen bi belki bilgen beye yönlendirmiştir sizi ama ben arayalı 1 hafta oldu ama yurt dışında olucagina soylendiyaaa benim de adetime 14 gun kaldi o zamna kadar gelmiycek mi yani cok uzuldum.simdi bir ay daha beklemek istemiyirum
adet olunca aramayi dusunuyordum ama 1 hafta daha bekliyim sonra arayip adet olunca tekrar baslamak istedigimi soyliyeyim o zaman sorarim.bakalim ne.zamn gelicekmisHatice hemşireyi ara istersen bi belki bilgen beye yönlendirmiştir sizi ama ben arayalı 1 hafta oldu ama yurt dışında olucagina soylendi
Sen bilirsin canım dosyanız açıldıysa Erol bey gitmeden bu tedavi çizelgesi hazirlamistiradet olunca aramayi dusunuyordum ama 1 hafta daha bekliyim sonra arayip adet olunca tekrar baslamak istedigimi soyliyeyim o zaman sorarim.bakalim ne.zamn gelicekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?