İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

bende ona bssladim cnm. iyi bi tercih
Israel beyin adini çok duydum, erol beyle israel bey arasında kararsız kaldım ama bi yakınımda israel beye gitti ve bebeği oldu, hem eşimin hem benim tahlillerimize göre tek sorun tüplerin kapalı olması, adetlerim duzenli, yumurtlama sorunu da yok daha fazla vakit kaybetmeden başlamak istiyoruz bakalım insallah başka bişey çıkmaz da hemen ilaçlara baslarim

Arkadaşlar tüp bebek transferi öncesi histeroskopi mutlaka yapılmalı mi? Çalıştığın için izin almak sorun olacak histeroskopi yapılmadan transfer yapılıyor mu

anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun insallahh peki ne.zamn donuyor erol hoca bir.bilgin varmi insallahh benim.adetim.olana.kadar doner.de islemlerde.kendisi olur
Merhaba ben de erol hocaya gidiyorum. Pazartesi geliyormuş. Benim de bugün kontrolüm vardı. Endometrium yeterli kalınlığa gelmemiş henüz. Siz ne durumdasınız?

Arkadaşlar tüp bebek transferi öncesi histeroskopi mutlaka yapılmalı mi? Çalıştığın için izin almak sorun olacak histeroskopi yapılmadan transfer yapılıyor mu
Zorunlu değil fakat yapılması faydalı. En aZından bişey varsa önce o görülür tedavin olur embriyonun tutunmasının yüzdesi artar.

Merhaba ben de erol hocaya gidiyorum. Pazartesi geliyormuş. Benim de bugün kontrolüm vardı. Endometrium yeterli kalınlığa gelmemiş henüz. Siz ne durumdasınız?
ayy icim rahatladi ya ben suan beklemedeyim ekimde ilk.denemeye basladik.ama yumurtalar buyumedigi icin iptal edildi 1 ay dinlenmek istedim bu simdi adetimi bekliyorum aralik 1 2 si gbi adet olunca tekrar deniycez nasip olursa insallahh bu sefer transfere gidebilirim senin dondurulmus mu olucak transferin

Evet dondurulmuş olacak.

bende tavmergenne gidiodm. sinra basladim israel beye memnun kldm. bu ay yurt disinda oldugu icin tedabiye baslayamadik

Çok teşekkür ederim. Senin neden yumurtalar büyümedi? Sorun ne? Benim de zor büyüdü. Amh düşük o yüzdenmiş. Şimdi rahim kalınlaşmasını bekliyoru.
amh degeri iyi denmisti ama 3 tane yumurta olusmus ama ikisi kucuk.kamisti 1 tanesi tek.buyuyordu oda istenildigi kadar buyumedi neden bende anlamadim.doktor a.da soramadim.tedavim.sirasi.da yurtdisina cikmisti o yuzden bu sefer tedavim.sirasinda erol.hocanin olmasini istiyorum bakalim ne olacak ne diyecek benimde tedavi sirasindayken.rahim.duvarimin ince oldugunu soylemislerdi ama kalinlastirmak icin bisey yapilmadi.zaten tedavi iptal oldu sen ne kullaniyirsun rahim kalinlasmasi.icin

MerhabA taze sıkılmış nar suyu için transfere kadar hergün 1 bardak kalınlaştırıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…