İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Bugun pek iui gecmedi annemin dojtir randevulari vardi hastanedeydik.sonra geldim spora gittim jafa dagityim biraz.sonra arkadas geldi misafir biraz oturduk gitti gireyim bir bakiyim dedim size.sen neler yaptin nasil gecti gunun
Ben soylicemi naptimi ama yadirgama ilk defa oluyo akşama kadar uyumuşum eşim geldi yemek felan yedik spora gitti bende şimdi balkonumda pinekliyorum nescafe içiyorum gel beraber içelim

Ben soylicemi naptimi ama yadirgama ilk defa oluyo akşama kadar uyumuşum eşim geldi yemek felan yedik spora gitti bende şimdi balkonumda pinekliyorum nescafe içiyorum gel beraber içelim

Askolsun niye yadirgayayimki.olur oyle arada.dinlenmissin iste ne guzel.ay gelirim valla ben de simdi sut isittim onu iciyorum.

Askolsun niye yadirgayayimki.olur oyle arada.dinlenmissin iste ne guzel.ay gelirim valla ben de simdi sut isittim onu iciyorum.
Oh afiyet olsun kuzum ya eşimi işe yolladım geri uyudum bı baktım akşam olmuş dün bayada geç uyumuştum hala salak gibiyim :) icimi tüketti bu çocuk gelmeden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…