- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif haberini alırızBenim iğneler bugün başlıyor :)) iğnesi bile bi heyecan mutluluk yarattıysa bu bebişin kendisi gelse napıcaz acaba mutluluktan
Bu süreçte az insan çok huzur canımEvet bu yaşadığımız bana da aynı kararı aldırttı. Kimin yanında kendimi kötü hissettiysem ondan uzaklaştım. Hayatımı temize çektim sanki bu sayede oh çok da güzel oldu :))
Valla sırf soruna boğulmak yokCanim burdayim.misafir vardi giremedim internete.evet arada geyik de yapalim kizlar
Neler yaptın bakım bu gün :)Canim burdayim.misafir vardi giremedim internete.evet arada geyik de yapalim kizlar
Aynen yaValla sırf soruna boğulmak yokarada kafamizi da dagiticaz
Neler yaptın bakım bu gün :)
Ben soylicemi naptimi ama yadirgama ilk defa oluyoBugun pek iui gecmedi annemin dojtir randevulari vardi hastanedeydik.sonra geldim spora gittim jafa dagityim biraz.sonra arkadas geldi misafir biraz oturduk gitti gireyim bir bakiyim dedim size.sen neler yaptin nasil gecti gunun
Ben soylicemi naptimi ama yadirgama ilk defa oluyoakşama kadar uyumuşum eşim geldi yemek felan yedik spora gitti bende şimdi balkonumda pinekliyorum nescafe içiyorum gel beraber içelim
Askolsun niye yadirgayayimki.olur oyle arada.dinlenmissin iste ne guzel.ay gelirim valla ben de simdi sut isittim onu iciyorum.
Oh afiyet olsun kuzum ya eşimi işe yolladım geri uyudum bı baktım akşam olmuş dün bayada geç uyumuştum hala salak gibiyim :) icimi tüketti bu çocuk gelmeden :))Askolsun niye yadirgayayimki.olur oyle arada.dinlenmissin iste ne guzel.ay gelirim valla ben de simdi sut isittim onu iciyorum.
Goztepedeyim canım senIzmirde nerde oturuyorsun serracim.
Ben soylicemi naptimi ama yadirgama ilk defa oluyoakşama kadar uyumuşum eşim geldi yemek felan yedik spora gitti bende şimdi balkonumda pinekliyorum nescafe içiyorum gel beraber içelim
Ben bostanlidayimGoztepedeyim canım sen
Sıcak ama manzarama değişmemBu arada sicak degilmi nasil oturuyorsun balkonda ben oturamiyorum sicaktan
Tam karsimdasin kuzum :)Ben bostanlidayim
evet manzaraya degisilmez tabiki.Sıcak ama manzarama değişmem
Aslinda hatay tarafinda oturuyorduk ama bu tarafa tasindik bu sene.gerci ev duruyor orda da.karsidan el sallariz biz de birbirimize ayy nolcak.gonuller bir olsun.mesafrler kisalir bir sekilde.bu arada aslinda ben amerikada yasiyorum.tedavi icin burdayimTam karsimdasin kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?