- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Yok uykum henuz.yataga falan gectim gerci de.ben de sen gibi birazdan uyurumGeldi canım baya oluyor geleli uyurum birazdan :) senin uykun varsa uyu :)
Ne olursa olsun canım hırs et sakın olmuyo diye kederlenme her zaman doğum yaptığını hayal et pes edicegin zaman hemen bana yaz ben senin moralini duzeltirim unutma :)
Onun için bebislerimiz çok şanslı daha onlar doğmadan onlardan vazgeçmeyen anneleri var
Sakın stres yapma canım günaydın belki ilk pozitifimiz sensindir :)Günaydın kızlar ben dün işe başladım ondan giremedim fazla. 2 gündür de fena ağrım var adet olacakmışım gibi. Cuma günü test günüm stres yaptım iyice.
Önemli değil kuzucum azcik seni kendine inandira bildiysem ne mutlu bana her zaman burdan olsun özelden olsun yanındayım unutmaAyy nasil bir moral verdin suan anlatamam.tamam yazicam hemen oyle hissedince.sen de ne zaman istersen yaz bana.cok tesekkur ederim
Uyuya kalmışım canım cidden kusura bakma annene de geçmiş olsun çok kötü bı durum yoktur umarımEternaaLLove canim uyuyakaldin sanirim.ben de erken kalkicam yarin unuttum.yine annemi doktora goturucez.uyumaya calisayim.yarin konusuruz yine.iyi geceler
İnşallah bu sayfa sadece pozitiflerle dolarSakın stres yapma canım günaydın belki ilk pozitifimiz sensindir :)
İnşallah tek dilek istek o zatenİnşallah bu sayfa sadece pozitiflerle dolar
Ben de evlenmeden önce bostanlıda oturuyodum :) yolda markette karşılaşmışızdır belkiBen bostanlidayim
Sağol canım. Ben de Ayvalıktayım. Yolunuz buralara düşerse beklerim mutlaka.İnşallah tek dilek istek o zatenişin hayırlı olsun canım bu arada
Ben de evlenmeden önce bostanlıda oturuyodum :) yolda markette karşılaşmışızdır belki
Sağol canım. Ben de Ayvalıktayım. Yolunuz buralara düşerse beklerim mutlaka.
Hoşgeldin canıımm. Ben de aynı şeyi merak ediyorum beslenme olarak nelere dikkat etmeliyiz acaba? Protein sebze ağırlıklı bi diyet mi uygulasak iyi olur?Günaydıııın kızlarr:) inşaAllah hepimiz 2019 anneleri topiği yapıp oradada konuluruz:) benim 18 inde başlıyo tüp bebek maceram şimdilik folik asit kullanıyorum sadece öncesinde herhangi bi öneriniz olur mu acaba beslenme konusunda
Ne güzel gelirsen görüşürüz haber ver mutlakaBenim kuzen ayvalikta geliyorum cok sık
Insallah canim.belki gorusuruz bir gunNe güzel gelirsen görüşürüz haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?