İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Kesinlikle bakk el saliyorum benim hayalimdede bebiş olunca teksasa gitmek kuzum inşallah bebisinle dönersin

Kesinlikle bakk el saliyorum benim hayalimdede bebiş olunca teksasa gitmek kuzum inşallah bebisinle dönersin

Ben de el salliyorum sana.Teksas mi o niyeki? Niye baska eyalet degil direk orasi?biz californiadayiz.insallahh canim ya bebisimle donebilirim. Esim de yanimda degil.cok zor dayannak ama bebis icin herseye katlaniyoruz napalim

Ben de el salliyorum sana.Teksas mi o niyeki? Niye baska eyalet degil direk orasi?biz californiadayiz.insallahh canim ya bebisimle donebilirim. Esim de yanimda degil.cok zor dayannak ama bebis icin herseye katlaniyoruz napalim

Insallah bebisin olunca sen de gel amerikaya hayalin gercek olur umarim en kisa zamanda

Artık bak bende yanındayım senin tek hissetme kendini ilgimi çekiyor kuzucum orası İtalya'ya gittik comaya ama inşallah bizimde bebiş gelince bu tür yapicaz

Hayirlisiyla gelsin insallah.sen de ugrasiyorsun bayadir dimi?ama sevepsiz infertilite olup bebeklerine kavusmus cok insan duydum.hic uzulme canını sıkma olucaktir zamani geldiginde
3 yıldır uğraşıyoruz canım keşke biran önce hepimiz kuzularimiza kavusabilsek

Uyuyolar heralde akşam üzeride yoklardi İzmir'de demek ki bı biz tüp bebeğe kaldık baksana 5 parmağın besini gecmiyoruz :)

Ben de 2016 dan beri ugrasiyorum.ilk zamanlar 5 ay burda 3 ay orda gittim geldim son 8 aydir hic gitmedim esim gekdi arada.ama cok zor oluyorr benim icin her yonden.esimi de ozluyorum bir yandan
Kıyamam sana dediğim gibi sakin yanlız hissetme kendini bı bakarsın bu sene hepimiz icin uğur olur evladınla elini karnına koyarak gidersin eniştenin yanına

Kıyamam sana dediğim gibi sakin yanlız hissetme kendini bı bakarsın bu sene hepimiz icin uğur olur evladınla elini karnına koyarak gidersin eniştenin yanına

Umarim oyle olur canim.hepimiz icin dedigim gibi ugurlu bir sene olsun da gelsin sıpalar senin deyisinle biz de sevinelim soyle bir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…