- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Kesinlikle bakk el saliyorumAslinda hatay tarafinda oturuyorduk ama bu tarafa tasindik bu sene.gerci ev duruyor orda da.karsidan el sallariz biz de birbirimize ayy nolcak.gonuller bir olsun.mesafrler kisalir bir sekilde.bu arada aslinda ben amerikada yasiyorum.tedavi icin burdayim
Kesinlikle bakk el saliyorumbenim hayalimdede bebiş olunca teksasa gitmek kuzum inşallah bebisinle dönersin
Ben de el salliyorum sana.Teksas mi o niyeki? Niye baska eyalet degil direk orasi?biz californiadayiz.insallahh canim ya bebisimle donebilirim. Esim de yanimda degil.cok zor dayannak ama bebis icin herseye katlaniyoruz napalim
Artık bak bende yanındayım senin tek hissetme kendiniBen de el salliyorum sana.Teksas mi o niyeki? Niye baska eyalet degil direk orasi?biz californiadayiz.insallahh canim ya bebisimle donebilirim. Esim de yanimda degil.cok zor dayannak ama bebis icin herseye katlaniyoruz napalim
Artık bak bende yanındayım senin tek hissetme kendiniilgimi çekiyor kuzucum orası İtalya'ya gittik comaya ama inşallah bizimde bebiş gelince bu tür yapicaz
İnşallah kuzucum gelse bı çok sey var onunla yapicagim ama bı gelseInsallah bebisin olunca sen de gel amerikaya hayalin gercek olur umarim en kisa zamanda
Olur neden olmasın kuzucum :) bı sipam gelsin neler var aklimizdada ah bı gelseAy canim benim tesekkur ederim.o zaman californiayi da ekleyin turunuza oraya da gelin olmazmi?
Hayirlisiyla gelsin insallah.sen de ugrasiyorsun bayadir dimi?ama sevepsiz infertilite olup bebeklerine kavusmus cok insan duydum.hic uzulme canını sıkma olucaktir zamani geldigindeİnşallah kuzucum gelse bı çok sey var onunla yapicagim ama bı gelse
Ay insallah.Olur neden olmasın kuzucum :) bı sipam gelsin neler var aklimizdada ah bı gelse
3 yıldır uğraşıyoruz canım keşke biran önce hepimiz kuzularimiza kavusabilsekHayirlisiyla gelsin insallah.sen de ugrasiyorsun bayadir dimi?ama sevepsiz infertilite olup bebeklerine kavusmus cok insan duydum.hic uzulme canını sıkma olucaktir zamani geldiginde
3 yıldır uğraşıyoruz canım keşke biran önce hepimiz kuzularimiza kavusabilsek
Uyuyolar heralde akşam üzeride yoklardi İzmir'de demek ki bı biz tüp bebeğe kaldık baksana 5 parmağın besini gecmiyoruz :)
Kıyamam sana dediğim gibi sakin yanlız hissetme kendini bı bakarsın bu sene hepimiz icin uğur olur evladınla elini karnına koyarak gidersin eniştenin yanınaBen de 2016 dan beri ugrasiyorum.ilk zamanlar 5 ay burda 3 ay orda gittim geldim son 8 aydir hic gitmedim esim gekdi arada.ama cok zor oluyorr benim icin her yonden.esimi de ozluyorum bir yandan
Evet yeteriz birbirimize bizim uykucular da uyansaa :) gelirler onlarda zamanla :)Aslinda o kadar cok kisi varki canim tedavi goren.belki anca goryr gelirler topigi baskalari da.gelmezlerse de biz variz konusuruz
Kıyamam sana dediğim gibi sakin yanlız hissetme kendini bı bakarsın bu sene hepimiz icin uğur olur evladınla elini karnına koyarak gidersin eniştenin yanına
Kıyamam sana dediğim gibi sakin yanlız hissetme kendini bı bakarsın bu sene hepimiz icin uğur olur evladınla elini karnına koyarak gidersin eniştenin yanına
Evet yeteriz birbirimize bizim uykucular da uyansaa :) gelirler onlarda zamanla :)
Umarim oyle olur canim.hepimiz icin dedigim gibi ugurlu bir sene olsun da gelsin sıpalar senin deyisinle biz de sevinelim soyle bir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?