İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Hahahaa evet ya ugrastiriyorlar ama kiymetli olucaklar.bu arada sen suan ne asamadasin
Sorma fenada nazlı olucaklar laf aramızda canım biz dondurulmuslarla yeniden basliycaz doktor izindeymis onu bekliyoruz bı de eşime ve embiriyolara genetik test uygulariz dedi Erol bey serum teraviside uygulayacakmis siz hangi asamadasiniz

Simdi bir dondurulmus embriyomuz var bizim de.birkac tane daha elde edebilirsek transfer asamadina geceriz fiye planliyoruz esimle.ama benim cok zor oluyir iste son zamanlarda ust uste cok olumsuzluk yasadim.ya dollennedi ya catladi opu oncesi.ya yumurta olgun cikmadi vs vs.bir syru kotu sey atlattim.ama bazen diyorum durmam mi gerekiyor artik baxen de pes etmiycem diyorum biraz daha sabir diyorum.bakalim nolcak.bence sizin icin de iyi olur iyice arastirma yapilip transfere gecilmesi.gec olsun guc olmasin yeterki

Pes etme sakın canım hayatımızda herşeye ilgili yeri geliyor olumsuzluklar oluyor bu sefer ki evladın için gelicek umudunu yitirme sadece azcik daha dayan kendini mutlu hissedicegin ne varsa yap

Pes etme sakın canım hayatımızda herşeye ilgili yeri geliyor olumsuzluklar oluyor bu sefer ki evladın için gelicek umudunu yitirme sadece azcik daha dayan kendini mutlu hissedicegin ne varsa yap
Saol canim iste elimden geleni yapiyorum.her olumsuz tedavi sonrasi yere cakliyorum gibi hissediyorum yine toparliyorum sobra pes etmek yok diyorum ama zor oluyor cok.

Denedim bir ara.corekotu bal tarcin falan.arisutu bal polem karisimi kullandim.ama pek faydasi olmuyor bana.dhea kullaniyordum onu da birak dedi doktor sana faydasi olmuyor dedi.bilmiyorum canim ya sanki benim durum vahim azıcık.
Eşimin bı arkadaşı vardı umut olsun diye anlatıyorum sana adamda hiç sperm yoktu bizden daha vahim goruyolardi onlarda kendilerini ama şimdi çocukları 1 yaşında tosun mu tosun ümidini sakın yitirme kadında ki sorunu daha çabuk cozuyolar unutma

Saol canim iste elimden geleni yapiyorum.her olumsuz tedavi sonrasi yere cakliyorum gibi hissediyorum yine toparliyorum sobra pes etmek yok diyorum ama zor oluyor cok.
İnanki anlıyorum seni o negatif sonucu defalarca görmenin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum 2 aşılamada 3 tüp bebekte gördüm doktorlar bu sefer tamam dedi bı umut eve dönüp test günü üzgünüz serracim nedenini bizde anliyamiyoruz sözü var ya ama pes etmicez unutma inatlas veletle taki gelene kadar rabbim büyük elbet bizimde kucagimiz dolucak

Ay ne guzel Allah uzun omurler versin bebislerine saglikla buyutsunler.umarim bir gun bize de nasip olur.
Ben sanki tam tersi diye biliyorum bu arada.erkek sorunu cozulebiliyor.birsekikde sperm buluyorlar ameliyatla falan ama bizim rezervler azalip yumurtalar olmayinca isimiz zorlasiyor biraz.

Evet sende baya aci cekmissin canim ya negatifi girmussun cok.nedenini bilememek de en kotudu.ben de neden tutunmadigini nerak ediyorum ama bilinmiyor maalesef.kalitesiz de degildi embriyokar ama olmayinca olmuyir demekki.haklisin pes etmiycez.cok guclu anneler olucaz biz

Onun için bebislerimiz çok şanslı daha onlar doğmadan onlardan vazgeçmeyen anneleri var

Ne olursa olsun canım hırs et sakın olmuyo diye kederlenme her zaman doğum yaptığını hayal et pes edicegin zaman hemen bana yaz ben senin moralini duzeltirim unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…