- Konu Sahibi mavibattaniye
-
arkadaşlar yeni hamile biri olarak bende aranıza katıldım.benim de doktor sorunum var acaba tavsiye edebilceğiniz doktor yada hastahane varmı hatay alsancak civarı...buarada egepolü aradım gökalp bey için mayısa randevu verebilyolar:18:
kordon kadın doğumdaki gonca hanıma gidiyorum ama hiç gonca hanıma doğum yaptırıpta çok iyi diyen birisine rastlamadığım için reşat bozoklara gidicem reşat beyin methini çok duydum hiç gitmedim varsa aramızda tanıyan yorum yazarsa sevinirim
Ben egepolde Hakan Sabırlı'yı kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerçekten ilgili bir doktor. Henüz hamile değilim bir düşük bir de kürtaj yaşadım. Kürtajımı yapan bir prof.dü ama hiç ilgilenmedi, kürtaj sonrası ne yanıma geldi ne açıklama yaptı ki sonrasında çok ağrı ve kanama yaşadım. Kendisine de ulaşamadım. Ondan sonra tavsiye üzerine Hakan beye gittim. (Randevu almakta onda da sıkıntı yaşanıyor 1 ay sonrasına veriyorlar.) Durumu ona anlattım cep telefonunu ve mail adresini verdi. Randevu alamasam bile gelebileceğimi söyledi.
Geçen hafta yaşadığım olayı da anlatmak istiyorum çünkü bence en alıcı noktası o. Benden pıhtılaşma tahlili istemişti.Yaptırdım ancak 3 hafta sonra sonuçlar çıktı. Geçen hafta randevu almaya çalıştım alamadım.Ve randevusuz öğleden sonra geç de olsa gittik. Doktorum ameliyattaymış. biraz bekledik ve dönmek zorunda kaldık. Sekreteri mail yazın demişti. Akşam mail yazdım sonuçlarımı da gönderdim. Saat gece 11 gibi telefonum çaldı.Arayan Hakan beydi. Mailimi yeni almış. Bende pıhtılaşma bozukluğu varmış. Bayağı anlattı sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimizi konuştuk. Ertesi günü birşey sormak için mesaj attım ona da hemen cevap yazdı.
Bence doktorun seninle ilgilenmesi, sen sormadan tüm açıklamaları yapması,ONA HER AN ULAŞABİLMEK... insana güven veren şeyler. Bence ihtiyacımız olan ilk şey güven. Ben Hakan beye çok güveniyorum sizlere de tavsiye ederim..
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim bütün yazdıklarınızı okudum özel hastaneyegitmek istiyorum hem kontroller hemde doğumun için ama hala karar veremedim medikalpark hastanesinin muayene ve doğum ücretlerini bilen varmı ayrıca egepol hastanesininde yada bana tavsiye edebileceginiz bi hastanevamı uygun fiyatlı iyi bi hastane lütfen yardım edin
merhaba kızlar... tercıh ettıgınız hastanelerı okudum bende hastaneden yana sansızlık yasayanlardanım buca tıpa gıdıyordum daha once ordakı drun ılgısızlıgı benı bu safhaya getırdı en başından berıdır egepole gıtmeyı dusunuyodum fakat gokalp bey cok yogun oldugu ıcın alamadım ama şimdi yogun ugraslar sonucunda 24 aralıga aldım nıhayet bır terslık olmassa oraya devam etmeyı dusunuyorum... canım okudum senın yazını egepolde gokalp beyı tavsıye ederım sana ıkılı test 50 tl muayne 52 tl tek kısılık ozel oda dogum fotografcısı oda susleme dahıl dogumda 1500 tl.. bucatıpı tavsıye etmıyorum fıat konusunda bıraz ucuk...
kordon kadın doğumdaki gonca hanıma gidiyorum ama hiç gonca hanıma doğum yaptırıpta çok iyi diyen birisine rastlamadığım için reşat bozoklara gidicem reşat beyin methini çok duydum hiç gitmedim varsa aramızda tanıyan yorum yazarsa sevinirim
merhaba kızlar... tercıh ettıgınız hastanelerı okudum bende hastaneden yana sansızlık yasayanlardanım buca tıpa gıdıyordum daha once ordakı drun ılgısızlıgı benı bu safhaya getırdı en başından berıdır egepole gıtmeyı dusunuyodum fakat gokalp bey cok yogun oldugu ıcın alamadım ama şimdi yogun ugraslar sonucunda 24 aralıga aldım nıhayet bır terslık olmassa oraya devam etmeyı dusunuyorum... canım okudum senın yazını egepolde gokalp beyı tavsıye ederım sana ıkılı test 50 tl muayne 52 tl tek kısılık ozel oda dogum fotografcısı oda susleme dahıl dogumda 1500 tl.. bucatıpı tavsıye etmıyorum fıat konusunda bıraz ucuk...
hızlı ve temiz bir hastane, 16 haftalık hamileyim. 2 haftalıkken öğrendiğimden beri Medikalpark tercih ediyorum. Doktorum Vedat Uluğ. Güleryüzünden, panik yaratmayan açıklamalarından, HIZLI geri dönüşünden, bilgilendirmelerinden oldukça memnunum. Kesinlikle çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
merhaba maya klinikte muayene ücreti ne kadar?detaylı bir hastane mi ayrıcaGeçmiş olsun çok üzüldüm ya ..Sonuç kötü olmamış neyseki ..Benim doktorum bizi çok iyi yönlendirdi Doğumumu Bornovadaki maya kliniğin doktoru Hasan Yıldız yaptırdı,bebeğimle ertesi gün evimizdeydik öyle kolay temiz ve sağlıklı doğum yaptımki anlatamam en ince ayrıntısına kadar anlatıldı ve ilgilenildi , bebeğimide alıp çok memnun döndüm yuvama.Sonrada bir sorun çıkmadı ki hiç ,temiz ve hijene çok diikkat etmek önemli tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?