İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

kordon kadın doğumdaki gonca hanıma gidiyorum ama hiç gonca hanıma doğum yaptırıpta çok iyi diyen birisine rastlamadığım için reşat bozoklara gidicem reşat beyin methini çok duydum hiç gitmedim varsa aramızda tanıyan yorum yazarsa sevinirim

ben gökalp beyı ısrarla tavsıye ederım dogumumu kendsı yaptı coook cook memnunum gökalp beye randevun gelene kadar baska bıryerde tahlılerın v.s lerını yaptrıp gökalp beyı beklemenı tavsıye ederım bende mayısın 3üne randevı aldım 1 ay önce

Ben egepolde Hakan Sabırlı'yı kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerçekten ilgili bir doktor. Henüz hamile değilim bir düşük bir de kürtaj yaşadım. Kürtajımı yapan bir prof.dü ama hiç ilgilenmedi, kürtaj sonrası ne yanıma geldi ne açıklama yaptı ki sonrasında çok ağrı ve kanama yaşadım. Kendisine de ulaşamadım. Ondan sonra tavsiye üzerine Hakan beye gittim. (Randevu almakta onda da sıkıntı yaşanıyor 1 ay sonrasına veriyorlar.) Durumu ona anlattım cep telefonunu ve mail adresini verdi. Randevu alamasam bile gelebileceğimi söyledi.
Geçen hafta yaşadığım olayı da anlatmak istiyorum çünkü bence en alıcı noktası o. Benden pıhtılaşma tahlili istemişti.Yaptırdım ancak 3 hafta sonra sonuçlar çıktı. Geçen hafta randevu almaya çalıştım alamadım.Ve randevusuz öğleden sonra geç de olsa gittik. Doktorum ameliyattaymış. biraz bekledik ve dönmek zorunda kaldık. Sekreteri mail yazın demişti. Akşam mail yazdım sonuçlarımı da gönderdim. Saat gece 11 gibi telefonum çaldı.Arayan Hakan beydi. Mailimi yeni almış. Bende pıhtılaşma bozukluğu varmış. Bayağı anlattı sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimizi konuştuk. Ertesi günü birşey sormak için mesaj attım ona da hemen cevap yazdı.
Bence doktorun seninle ilgilenmesi, sen sormadan tüm açıklamaları yapması,ONA HER AN ULAŞABİLMEK... insana güven veren şeyler. Bence ihtiyacımız olan ilk şey güven. Ben Hakan beye çok güveniyorum sizlere de tavsiye ederim..

ben gitmedim reşat beye bir tanıdığım gitti bütün hamileliğini o takip etti
kendi sezeryan günü verdi sabah gittik hastaneye doktor yok
ilkten hasta dediler iki gün önce sapasağlam olan doktor için
sonradan öğrendik ki reşat bey arada yapıyormuş böyle gelmiyormuş doğuma
şimdi de aynısını yapar mı ya da gerçekten bunu huy edindi mi bilemem ama bizim yaşadığımız bu paylaşmak istedim

Bende Hakan Beye Gidiyorum. Gerçekten Çok İlgili Ve Güler Yüzlü. Bende Güveniyorum ve Nasip Olursa Doğumumu Hakan Bey ile Yapmayı Düşünüyorum.

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim bütün yazdıklarınızı okudum özel hastaneyegitmek istiyorum hem kontroller hemde doğumun için ama hala karar veremedim medikalpark hastanesinin muayene ve doğum ücretlerini bilen varmı ayrıca egepol hastanesininde yada bana tavsiye edebileceginiz bi hastanevamı uygun fiyatlı iyi bi hastane lütfen yardım edin

merhaba kızlar... tercıh ettıgınız hastanelerı okudum bende hastaneden yana sansızlık yasayanlardanım buca tıpa gıdıyordum daha once ordakı drun ılgısızlıgı benı bu safhaya getırdı en başından berıdır egepole gıtmeyı dusunuyodum fakat gokalp bey cok yogun oldugu ıcın alamadım ama şimdi yogun ugraslar sonucunda 24 aralıga aldım nıhayet bır terslık olmassa oraya devam etmeyı dusunuyorum... canım okudum senın yazını egepolde gokalp beyı tavsıye ederım sana ıkılı test 50 tl muayne 52 tl tek kısılık ozel oda dogum fotografcısı oda susleme dahıl dogumda 1500 tl.. bucatıpı tavsıye etmıyorum fıat konusunda bıraz ucuk...

Egepolü ve Gökalp beyi duydum hastane ve darları iyi kübra sorunuda yokmuş orda.fakat ücret konusunda eminmisin.1500 herşey dahil çok az değilmi.benim2ark.orda yaptı 3500-4000 arası ödediler.gerçi darları dışardan ve proftu.ama bana genede az geldi ücreti..ben Karataşta 2500 liraya yapıcım Rabb'min izniyle.herşey dahil değil üstelik

hamileliğimin ilk 3 ayında kordon kadın doğumda gonca hanım'a gittim. ama memnun kaldığımı söyleyemem. zoraki gülümseyen, ekrandan bakarak bile adımı yanlış söyleyen bir doktordu. Bilmiyorum ilgisiz geldi bana. evime ve iş yerime yakın ve o zamanlar çok bulantım var diye mecbur gittim. şimdi ise egepol'de dilek alihanoğlu'na gidiyorum. çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. üstelik illaki sezeryan olacak diyen doktorlardan da değil.

verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederm en kısa zamnda bende gidicem

Slmlar 14+4 gunluk hamileyim ayrancilar da medifema hastanesinde aysel taser e gidiyorum cok da memnunum ilk haftalar dusuk tehlikem oldugu icin bayagi biseyleri yasakladigi icin tereddut ettim. Ama kontrollere gidip geldikce bayagi ilgiliydi suan da cok memnnunum kendi fikrimce tavsiye edebilecegim dr.

hızlı ve temiz bir hastane, 16 haftalık hamileyim. 2 haftalıkken öğrendiğimden beri Medikalpark tercih ediyorum. Doktorum Vedat Uluğ. Güleryüzünden, panik yaratmayan açıklamalarından, HIZLI geri dönüşünden, bilgilendirmelerinden oldukça memnunum. Kesinlikle çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

Hayırlısı olsun canım. Veday bey prof.diye biliyorum. Muayene ücreti ne kadar sgk lıya? Yoğun mu, ,ayrıntılı ilgileniyor mu? Doğum ücreti ne kadar olacak?:26:

Bir çok tanıdığımın uyarmasına aldırış etmeden ismine güvenerek doğumum için medical park İzmir Karşıyaka hastanesini tercih ettik. Geçtiğimiz pazar doğum yaptım. 4 günde 2 farklı doktor 3 kere bebeğimizi kontrol ederek hiçbir şeyi yok dediler. En sonda cuma günü. Cumartesi akşamı neden bilmiyorum içime sinmedi Behçet uz çocuk hastanesine de götürdüm kontrole. Doktor neden bu kadar geç kaldınız dedi, (oysa ki saatler önce medical parkta çocuk doktoru kontrol etmişti) ege üniversitesine sevk etti. Ege üniversitesinde çocuğum 7 gün yatış aldı. Bebeğimiz enfeksiyon kapmış. Geç kalınsaymış, kana karışsaymış kaybetme ihtimalimiz varmış. Ağlamaktan sesim çıkmaz oldu... Ne desem bilemedim...
Aklınızda olsun bebek doğunca göbek bağının temizliği hakkında bir şeyler yapılması gerekliymiş. Bize kimse söylemedi 3 kere kontrolde de kimse bir terslik var demedi. Allah Ege Üniversitesi ve Behçet Uz Hastanesi çalışanlarından razı olsun. Ne varsa devlet hastanelerinde var.. Oranın doktorları bir görüşte anladı bir sorun olduğunu...

Geçmiş olsun çok üzüldüm ya ..Sonuç kötü olmamış neyseki ..Benim doktorum bizi çok iyi yönlendirdi Doğumumu Bornovadaki maya kliniğin doktoru Hasan Yıldız yaptırdı,bebeğimle ertesi gün evimizdeydik öyle kolay temiz ve sağlıklı doğum yaptımki anlatamam en ince ayrıntısına kadar anlatıldı ve ilgilenildi , bebeğimide alıp çok memnun döndüm yuvama.Sonrada bir sorun çıkmadı ki hiç ,temiz ve hijene çok diikkat etmek önemli tabi.

merhaba maya klinikte muayene ücreti ne kadar?detaylı bir hastane mi ayrıca

Kızlar ben hamile değilim ama kordon mete tarcanin hastasıyım üstüne doktor tanımam kent karataş ve cinarliyla anlaşması var haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…