İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

ben de izmir e taşınalı yaklaşık 3 ay oluyor. doktor ve hastane konusunda yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam o kadar çok hastane ve doktor gezdim ki...en sonunda karataş hastanesinde osman çelik'e karar verdim. osman beyi bulana kadar harcadığım paranın haddi hesabı yok.hastane lüks bir hastane değil ama hem fiyatı iyi, hemde personeli tecrubeli....seni çok iyi anlıyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.

karataş hastanesi sezeryan doğum fiyatı ne kadar bilgin varmı central da 1 milyar dediler rafakatçı bebek muayene falan içindeymiş ssk

sezeryan 700 tl,normal doğum 1000 tl. her ikiside epidural oluyor. bebeğin ilk kontrolleri ve oda ücretleri dahil. sezeryanda 2 gün, normal doğumda 1 gün hastanede yatış süresi.

bende medical park gülçin hanıma gidiyorum bende çok memnunum ve bu 2,gebeliğim ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybettim.kalbinde birçok anomalisi varmış ve benim gittiğim g.zekalı doktor bun u 22.haftada görebildi oda göremedi aslında renkli dopplerde çıktı o kadına hep lanet okuyorum gideniniz varsa eğer şifa has.H.IŞIK ŞENGÜN bende haşimato hastalığı varmış bebeğim bu yüzden hastymış ama doktor olacak o kişi hiç tahlil sonuçlarıma düzgün bakmadığından t3 t4 değerlerimin üstünde durmadı ben tam 1 aylık hamile iken değerlerim 2 katıydı ve doktor diyo ki bu nasıl görmezden gelinir sen kim bilir 24 haftalıkken ne durumdaydın dedii..

kordon tıp merkezinde mete beye giden,doğum yapan var mı?

canım ya pek iyi şeyler duymadım ama bazılarıda iyi dyor anlamadım gtti yeğenimin çocuğuna özürlü demişlerdi ama maşallah sağlıklı doğdu vee bi kişinnde bebeği karnında ölmüş anlamamşlar ultarasonda bak bize el sallıyor falan demişler nasıl oluyor anlamyolar şaştım bende

merhaba canım üçyolda egepol hastanesi var benım dr um gökalp tokç izmirde cok meshur bır hekımdr. cok memnun kaldım herseyıyle süper bı hastane drumla ılgılı söylecegım tek sey bana göre tabı çok iyi bır hekım sen sormadan aklındakılere cvp verır.ben dogumumu gökalp beyde yaptım ıkıncıyıde ıstıyorum nasıp olursa ona gıtmeyi bakalım bı hamıle kalayımda =) buarada cok yogun gökalp bey kasım sonunda randevu aldım martın 1 ine verdıler bır an önce al randevunu gıdecek olursan.

merhaba arkadaşlar.ben de 2.5 aylık hamileyim.bundan 2hafta öncesine kadar doktor konusunda çok kararsızdım.ilk olarak kordonda gonca hanıma gittim önce hiç memnun kalmadım kendisinden..tahliller için 300tl istediler..sonra tavsiye üzerine zübeyde hanım tıp merkezinde aşe hanıma gittim hele ondan hiç ama hiç memnun kalmadım 5dk da muayene mi olur apar topar gönderdi..sağolsun başka bir arkdaşımın tavsiyesiyle artık BAŞKENT HASTANESİNDE MESUT BEY var ona gidiyorum.çok memnun kaldım.Hala doktor konusunda kararsız olan varsa şiddetle tavsiye ediyorum.Atakentte kır çiçeğinin arkadında kalıyor..muayene ücreti 54 tl..Bu arada ben şöyle bir yol izliyorum muayene olacağım zaman mesut beye gidiyorum..tahlillerimi ksk devlet hastanesinde yaptırıyorum.açıkçası para kaçırmak istemiyorum sonuçta hepsi aynı şeyleri yapıyorlar..2hafta sonra ikili testi eğer ksk devlet hastanesi yapıyorsa oraya yaptıracağım.sonuçları doktoruma göstereceğim..doğum ücretleri de uygun..normal doğum 550, sezeryan 600 küsür,epudural doğum 1200..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.bebişlerimi kucağımıza sağ salım sağlıklı bir şekilde alalım inşallhh..

arkadaşlar yeni hamile biri olarak bende aranıza katıldım.benim de doktor sorunum var acaba tavsiye edebilceğiniz doktor yada hastahane varmı hatay alsancak civarı...buarada egepolü aradım gökalp bey için mayısa randevu verebilyolar:18:

tekrarlayan düşüklerle ilgili bir arkadaşımın dr tavsiyesine ihtiyacı var. daha önce tepeciğe gitmiş sürekli. bu konuda uzmanlaşmış bildiğiniz dr veya hastane varmı???
teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…