- Konu Sahibi mavibattaniye
-
merhaba arkadaşlar,
İzmir'e yeni tasındım ve hastaneler hakkında hiç bilgimm yok3 aydır bi profesore gidiorus ama biraz fazla geldi . sgk ile anlaşmalı tavsiye edebilceiniz bi hastane ve doktor var mı?? lutfenn yardımcı olunn..
selam central hospitale gazi hastanesi ve sada ya giden varmı ssk ile anlaşmaları varmı. bilen varmı çook karasızım
sanırım Bayraklı Central hospital de doğum yapıcam dolaşmaktan bıktım :)) hiç bir bilgim yok ama umarım iyi bir hastanedir
ben karataş hastanesinde doğum yapıcam.doktorumu ( osman çelik) ve hastaneyi tavsiye ederim
karataş hastanesi sezeryan doğum fiyatı ne kadar bilgin varmı central da 1 milyar dediler rafakatçı bebek muayene falan içindeymiş ssk
bende medical park gülçin hanıma gidiyorum bende çok memnunum ve bu 2,gebeliğim ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybettim.kalbinde birçok anomalisi varmış ve benim gittiğim g.zekalı doktor bun u 22.haftada görebildi oda göremedi aslında renkli dopplerde çıktı o kadına hep lanet okuyorum gideniniz varsa eğer şifa has.H.IŞIK ŞENGÜN bende haşimato hastalığı varmış bebeğim bu yüzden hastymış ama doktor olacak o kişi hiç tahlil sonuçlarıma düzgün bakmadığından t3 t4 değerlerimin üstünde durmadı ben tam 1 aylık hamile iken değerlerim 2 katıydı ve doktor diyo ki bu nasıl görmezden gelinir sen kim bilir 24 haftalıkken ne durumdaydın dedii
bende medical park gülçin hanıma gidiyorum bende çok memnunum ve bu 2,gebeliğim ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybettim.kalbinde birçok anomalisi varmış ve benim gittiğim g.zekalı doktor bun u 22.haftada görebildi oda göremedi aslında renkli dopplerde çıktı o kadına hep lanet okuyorum gideniniz varsa eğer şifa has.H.IŞIK ŞENGÜN bende haşimato hastalığı varmış bebeğim bu yüzden hastymış ama doktor olacak o kişi hiç tahlil sonuçlarıma düzgün bakmadığından t3 t4 değerlerimin üstünde durmadı ben tam 1 aylık hamile iken değerlerim 2 katıydı ve doktor diyo ki bu nasıl görmezden gelinir sen kim bilir 24 haftalıkken ne durumdaydın dedii[/QUOT
bende medical park gülçin hanıma gidiyorum bende çok memnunum ve bu 2,gebeliğim ilk bebeğimi 24 haftalıkken kaybettim.kalbinde birçok anomalisi varmış ve benim gittiğim g.zekalı doktor bun u 22.haftada görebildi oda göremedi aslında renkli dopplerde çıktı o kadına hep lanet okuyorum gideniniz varsa eğer şifa has.H.IŞIK ŞENGÜN bende haşimato hastalığı varmış bebeğim bu yüzden hastymış ama doktor olacak o kişi hiç tahlil sonuçlarıma düzgün bakmadığından t3 t4 değerlerimin üstünde durmadı ben tam 1 aylık hamile iken değerlerim 2 katıydı ve doktor diyo ki bu nasıl görmezden gelinir sen kim bilir 24 haftalıkken ne durumdaydın dedii[/QUOT
çok üzüldüm ve çok geçmiş olsun bende central a gdiyorum Ahmet Dinçer e iyi bir doktor diyorlar ama yinede kafam çok karışık benmde daha önce gittiğim hastanede 3 lü tarama testinde down sendromu risk oranı yüksek çktı amniyosentezi kabul etmedim renkli ultrasona girdim herhangi bi sorun yok gbi dedi ama kesin birşeyde söyleyemiyor inş bişey yoktur...
kordon tıp merkezinde mete beye giden,doğum yapan var mı?
çok üzüldüm ve çok geçmiş olsun bende central a gdiyorum Ahmet Dinçer e iyi bir doktor diyorlar ama yinede kafam çok karışık benmde daha önce gittiğim hastanede 3 lü tarama testinde down sendromu risk oranı yüksek çktı amniyosentezi kabul etmedim renkli ultrasona girdim herhangi bi sorun yok gbi dedi ama kesin birşeyde söyleyemiyor inş bişey yoktur...
ahmet beye bende hamile kalmadan önce kontrol için gittim iyi bir dr.iyide ilgieniyo fakat muayene yerlerinin pis olması beni rahatsız etti birde sadece sezeryan doğuma giriyomuş onun dışında yapmıyomuş öyle duymustum
ahmet beye bende hamile kalmadan önce kontrol için gittim iyi bir dr.iyide ilgieniyo fakat muayene yerlerinin pis olması beni rahatsız etti birde sadece sezeryan doğuma giriyomuş onun dışında yapmıyomuş öyle duymustum
benim ilk doğumum sezeryan buda öyle olacak ama kararsızım devam etsemmi acaba oraya
merhaba arkadaşlar,
İzmir'e yeni tasındım ve hastaneler hakkında hiç bilgimm yok3 aydır bi profesore gidiorus ama biraz fazla geldi . sgk ile anlaşmalı tavsiye edebilceiniz bi hastane ve doktor var mı?? lutfenn yardımcı olunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?