İzmirli anneler ABD'den kaşıklı biberon isteyen var mı?

zencefine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
673
5
96
İzmir
Arkadaşlar Zellda, Amerika'dan kaşıklı biberon yollayacak bana isteyen var ise tek bir kargo paketi olsun diyorum bana bildirim yapın sayısını ileticem çünküsempatiksalakcinni

tereddutleri ortadan kaldirmak icin soyluyorum bebegi biberon almayanlar icin cok ise yariyor mama koyulan yer yumusak sert degil plastik de degil ,siktikca kasiga geliyor ucunu ne kadar cok sikarsan o kadar az sivi ya da kati gida akiyor cok kullanisli hic ustu basi batmiyor yedirirken.

8 dolara aldim ben cok memnunum turkiyede yok sanirim cunku arastirdim satan yer bulamadim size onermek icin,bebegi biberon almayanlar suyu kolaylikla icirebilirler bununla.

saol zelldacım bende tam bilgi toparlamaya çalışıyodum açıklama için bana çok kullanışlı geldi çünkü biz emzik ve biberon almıyoruz ve kaşıkla bitki çayı anne sütü falan vermek ölüm oluyor burda nuby'ninki var ama o çok iyi gelmedi lakin sıvı için değil püremsi şeyler içinmiş,denemeye değer ben alıcam valla isteenler bildirsin arkadaşlar sadece ızmir için yalnız

baska sehirden isteyen olursa izmirden bir gonullu ciksa istanbula bir kutu icinde hepsini bir kisiye yollasa cunku istanbuldan isteyenlerde var burdan ben bir paket gondersem cok daha iyi olur nsil yapsak?

canım ben bir tane alayım o zaman... gülçincim buluştuğumuzda veririm ben sana canım...
zeldacım çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

tatlım haklısın o zamn şöle yapsak ya izmirden ya istanbuldan 1 kişiye gelsin ama para işi karışmasın çok karışılık olur biz izmir anneleri görüştüğümüz için ben parayı sana izmirliler adına yollarım tamammı istanbullularla sen kendin anlaşirsın olursositososito

AA ilk benim sayemde bu bireron konuşuldu şimdi istanbullular atılıyo :umursamaz:
bende varım ee şimdi ne olcek önce izmire gidip ordanmı gelcek ohaoldumsmile biberon baya yol alcak heralde sempatiksalakcinni ben napcam para işini boshayallersmile

yaa bende almak isterim. istanbul lular larak organize olsak biz de... posta çekiyle göndemezmiyiz parayı acaba zellda nın hesabına...

yok mu arttiran kaydirigubbakcemile5

kizlar bakin alan sisman almayan bebek pisman :)))

ben tavsiye ediyorum tek elle beslemek gibisi var mi obur turlu bir elinde kasik obur elinde kavanoz kasigi birak mendille agzini temizle zor is bunlar ben size kolaylik yapiyorum.ustu basi kirlenmiyor diyorum anne sutunu ondan veriyorum diyorum hem cok zevkle yiyor cocugum diyorum :))

saka maka gercekten ciddiyim organize olun isteyen herkese gondereyim alin kullanin begenmesseniz para iadesi yaparim :)) benden de iyi pazarci olurmus valla bu arada :))

bende istiyorum ...ama ben anklaradayım:s
birde ödemeyi nasıl yapacağım:s

hee valla görende sen para kazanacaksın sanar delikafadulden
istiyorum hadi çabuk olun kimbilir ne zaman gelir yaa

yaaaaa bendeee isteriiiimmmm
parayı nasıl gönderizzzzz önce bu konu bi aydınlansa
sonrada istanbuldan isteyenler ismini yazsaa süper bişeymiş bu kaşık

Bende istiyorum...Oğlum bir türlü biberon almıyor.kaşıkla yedirmekte bir işgence.Ne üst kalıyor ne baş. Para işini nasıl halledecez.Ben mutlaka almak istiyorummm.

arkadaşlar bende istiyorum mama yedirirken tabağı tutucam diye uğraşan kızım defalarca mamasını üzerine boca ettii çok iyi bir çözüm olucak sanırım parasını nasıl göndericem kime göndericem bana da bilgi verir iseniz çok sevinirim

bunun memeye takılanı var mı sırnaşık şey.. bizimki biberon alıyor mem almıyorda sempatiksalakcinni meme ucu kaşıkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…