İzmirli anneler ABD'den kaşıklı biberon isteyen var mı?

gizoşum 8 usd, izmirlileri ben organize ediyorum para işini, kargo farketmez izmirede gelebilir istabulada, izmirli arkadaşlar tanıdıkları dışında tanımadığım arkadaşlara hesap numaramı veririm parayı gönderebilirsiniz, ben western unionla göndericem parayı zelldacım öle düşünüyorum, sende bulunduğun yerdeki western uniondan yada onun acenta bankalarından paranı alabilirsin cumaya kadar en geç izmirliler ulaşın bana parayı göndericem en geç cuma

Son düzenleme:
yağmrcan aşk olsun ben dışlamak için sölemedim, sadece ayrı şehirdeki olayı organize edemem diye dedim ordan da biri olsun temsilci olmazmı baksana sayı gtgide artıyor

bunun memeye takılanı var mı sırnaşık şey.. bizimki biberon alıyor mem almıyorda sempatiksalakcinni meme ucu kaşıkkafamçokkarıştı

canimcim sen de kati gidalara gectiginde corba pure bu biberonla yedirirsin cunku hem kati hem sivi icin bu katilari mecbur kasikla yedirmeyecekmisin

zencefine canim soyle birsey olurmu sen isteyen herkese hesap numarani ozelden ver samsum ankara kim isterse hesabina yatirsinlar haftaya kadar sonra ben bir kisiye yollarim sana veya ben yapmam diyorsan baska bir gonullu buluruz kutuyu aldiginiz gun yurt iciyle dagitimini yaparsiniz yurticinden biri geliyormu eve acaba yoksa ofislerinemi gitmek lazim sen veya gonullu kisi yurt ici posetleri alsaniz ofisinden kutunun geldigi gun evde doldursan sonra kuryeci arkadas gelse alsa hepsini nasil fikir? samsundan isteyende var ankaradan da istanbuldanda.

benim kızım ilk doğduğunda biberon alıyodu...
çok pratik bişeye benziyo katı gıdalara geçince benim işime yarayacak gibi bende almak istiyorum mümkünse...

benim kızım ilk doğduğunda biberon alıyodu...
çok pratik bişeye benziyo katı gıdalara geçince benim işime yarayacak gibi bende almak istiyorum mümkünse...

sivi da veriyosun bununla meyve suyunu verirsin canim ,biberonla su icmiyorsa bununla icer

sivi da veriyosun bununla meyve suyunu verirsin canim ,biberonla su icmiyorsa bununla icer

süper bi icat desene bukaydirigubbakcemile3
şuan biberonla hiçbişey vermiyorum cnm ama 1 aya kadar başlıcam o zaman işi epey kolaylaştıracak kanımcayerimseniben

zencefine 4 adet izmir
blueflower 1 adet izmir
yagmurcan 1 adet istanbul
engidi 1 adet istanbul
lllalll 1 adet ankara
seherjik 1 adet istanbul
armagan-meltem 1 adet istanbul
tuanamevsim 2 adet izmir
doragizem 2 adet izmir
rkydn55 1 adet samsun
izmirhayal 1 adet izmir
elali 1 adet istanbul
gulican 1 adet ankara

bu listeden devam ederiz

Son düzenleme:
süper bi icat desene bukaydirigubbakcemile3
şuan biberonla hiçbişey vermiyorum cnm ama 1 aya kadar başlıcam o zaman işi epey kolaylaştıracak kanımcayerimseniben

evet canim hemde cok kolaylasacak,ceylin simdi oturmadigi icin koluma yatirip veriyorum tek elle cok sevdi ayni biberon gibi, hatta yedirmesi cok zevkli, kullaninca anlayacaksin.
kasigada alismis oldu boylece bu biberonla.

evet canim hemde cok kolaylasacak,ceylin simdi oturmadigi icin koluma yatirip veriyorum tek elle cok sevdi ayni biberon gibi, hatta yedirmesi cok zevkli, kullaninca anlayacaksin.
kasigada alismis oldu boylece bu biberonla.

kaydirigubbakcemile5

daha oğlum bişicik yemiyo ama almakta fayda var nede olsa önümüzdekş ay baslar yemeye :))

ya ben de istiyorum ama türkiyenin bi ucundayım Elazığda... bu arada kızlar ben ismimi değiştirdim schule09'dum. çok deşifre bi isimdi... Her neyse Türkiyenin diger illeri meselesine acıklık gelmemiş eger gonderebilecek birisi varsa bilgilerimizi ozelden yazalım yok zor iş diyorsanız napalım tabak kaşığa talim ederiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…