İzmirli anneler ABD'den kaşıklı biberon isteyen var mı?

dedigim gibi bir gonullu cikarsa yurtici kargyoyla herkese karsi odemeli yollayabilir istanbul veya izmirden gonullu arnaiyor :)) kaydirigubbakcemile

zellda ben bugun baktim bi kac yere ama yok ole bisey ilk kez burdan duyuyorum heveslenmedim desem yalan olur sen nasil bir yerden buldun bunu...acaba banada gonderebilirmisin nasil yapariz parasini yollayim ben sana ama nasil yapilir tam bilmiyorum

canim sen bana ozelden adresini ver hemen yarin yollayayim cabuk eline gecer komsum :)))

o kadar yazmıştım boşa gitti desene. Her neyse daha önce yazdığımı kısaca özetliyim arkadaşlar gönüllü her kim olacaksa ona yapacağınız havale bedelindense yurtdışına yapacağınız daha uygun derim ben bankalarda havale yaklaşık 30 TL, oysa yurtdışı havale 100 USD ye 15 USD tabi bu western unionda. Şimdi birbirini tanıyan arkadaşlar toplaşıp tek bir elden para yatırabilir. Bireysel arkadaşlar ise bu maliyete katlanmak durumda. ışin açıkcası ben parayla ilgili bir işte çalışmama rağmen bu para işine girmek istemiyorum. Düşüncem herkes zelldaya para çıkartsın bir süre koyalım öreneğin 10 gün olsun. Sonra zellda tek bir kargo ile buraya göndersin kargolama işine gönüllü olabilirim. Ben örneğin gizem,arzu ve kendi adıma para göndericem(real ve selinadan ses çıkmadı) ve maliyeti 3'e bölücez bölelikle. Sizlerde özellikle istanbul ve ankaradaki arkadaşlar böle yapabilirsiniz yoksa diğer türlü herkes eft yada havale masrafı ödeyecek ve işi takip etmek sıkıntı olacak. Başka bir düşüncesi olan varsa tartışalım ha uzlaşamıyacaksak zellda ben illaki istiyorum ve dediğim yöntemle sana para ileticem. yalnız kargo parasınıda öğren bildir olurmu?

gülçincim bana uyar tatlım ne şekilde olucaksa ben her türlü uyarımm ...

Ben de istiyorum ama kredi kartı bile kullanmayı beceremeyen biri olarak ne yapsam bilemiyorum. Ankara'dan gönüllü var mı?
Bir de gümrükte o kadar biberon ticari gibi görülüp vergi çıkarmı ki akannehir

Ben de istiyorum ama kredi kartı bile kullanmayı beceremeyen biri olarak ne yapsam bilemiyorum. Ankara'dan gönüllü var mı?
Bir de gümrükte o kadar biberon ticari gibi görülüp vergi çıkarmı ki akannehir

bir sorun cikacagini sanmiyorum cunku hediye olarak gonderi kismina isaretlersem birsey olmaz ama gene de gumrukcu esi olan varsa sormakta fayda var.

en mantiklisi canim bu bence de.kargo ucreti USD40.- a gelir diye tahmin ediyorum ayrica sigortali gonderiyorum kaybolma falan olursa paramizi geri alabiliriz.

ok halde kişi sayısı netleşşsin 40 USD'yi kişi sayısına bölelim ve herkes sana para gönderirken biberon parası + kargo parası olarak göndersin. misal 10 kişi istiyor, 12 USD göndersin(ceteris paribus tek biberon üzerinden)

Tamam o zaman banada 2 tane kasık olsun o zaman. Kisi belli olsun kargoy konusalım ödemeyi falan.

b ende isterem ben zeldanın hediyesini almadım yaza gelcem dedi die zeldam bitanem benide ekle cnm benim kız biberon almadı belki böylece alışır

benimki yola cıktı geliyormussss:))))) adaşım oglusuma göndermiş bile coook tsk ederiz selda zemuszemus

bende almayı istiyorudum ama vaz geçtim maddiyat konusundan beni listeden silin olurmu arkadaslar....

arkadaşlar beni listeden silerseniz çok sevinirim ufak bir araştırma yaptım ve doktorumuza da gitmiştik bugün baya detaylı konuşurken doktorumuz onaylamadı kaşık biberon olayını detaylıda açıklama yaptı dedikleri kafama yattı onun için özürlerimi iletiyorum önce alıcam diyip şimdi vazgeçtiğim için.listeden adımı silerseniz sevinirimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…