ya ben de istiyorum ama türkiyenin bi ucundayım Elazığda... bu arada kızlar ben ismimi değiştirdim schule09'dum. çok deşifre bi isimdi... Her neyse Türkiyenin diger illeri meselesine acıklık gelmemiş eger gonderebilecek birisi varsa bilgilerimizi ozelden yazalım yok zor iş diyorsanız napalım tabak kaşığa talim ederiz :))
Ben de istiyorum ama kredi kartı bile kullanmayı beceremeyen biri olarak ne yapsam bilemiyorum. Ankara'dan gönüllü var mı?
Bir de gümrükte o kadar biberon ticari gibi görülüp vergi çıkarmı ki akannehir
o kadar yazmıştım boşa gitti desene. Her neyse daha önce yazdığımı kısaca özetliyim arkadaşlar gönüllü her kim olacaksa ona yapacağınız havale bedelindense yurtdışına yapacağınız daha uygun derim ben bankalarda havale yaklaşık 30 TL, oysa yurtdışı havale 100 USD ye 15 USD tabi bu western unionda. Şimdi birbirini tanıyan arkadaşlar toplaşıp tek bir elden para yatırabilir. Bireysel arkadaşlar ise bu maliyete katlanmak durumda. İşin açıkcası ben parayla ilgili bir işte çalışmama rağmen bu para işine girmek istemiyorum. Düşüncem herkes zelldaya para çıkartsın bir süre koyalım öreneğin 10 gün olsun. Sonra zellda tek bir kargo ile buraya göndersin kargolama işine gönüllü olabilirim. Ben örneğin gizem,arzu ve kendi adıma para göndericem(real ve selinadan ses çıkmadı) ve maliyeti 3'e bölücez bölelikle. Sizlerde özellikle istanbul ve ankaradaki arkadaşlar böle yapabilirsiniz yoksa diğer türlü herkes eft yada havale masrafı ödeyecek ve işi takip etmek sıkıntı olacak. Başka bir düşüncesi olan varsa tartışalım ha uzlaşamıyacaksak zellda ben illaki istiyorum ve dediğim yöntemle sana para ileticem. yalnız kargo parasınıda öğren bildir olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?