bebekler belli bir aydan sonra zaten mamaları ile oynamaktan ve kendileri yeme istekleri ile büyükleri taklit ederek bişiler öğrenmeye çabalarlar ve bundan hoşlanırlar.motor gelişimi ve el becerisinin gelişmeye devam ettiği bu dönemde bebekte güven eksikliğine neden olabilir dedi alıştığı şeydenden koparmak dahada zor olabilir ilerde diyede ekledi vallahi ben doktorun yalancısıyım ama dedikleride hiçte mantıksız gelmedi bana tabii bu şahsi düşüncem
kızlar bende vazgeçtim özür dileyerek banada gelişi astarından opahalıya patlar çok sitede buldum biberonu kızım yemez geldi bakınca tipine saolun yinede
b ende isterem ben zeldanın hediyesini almadım yaza gelcem dedi die zeldam bitanem benide ekle cnm benim kız biberon almadı belki böylece alışır
yasemin canim hangi siteden bulduysan adresini verirmisin almak isteyen varsa o siteden alsin o zaman.bende arastirdim ama benim kullandigim modelin turkiyede satildigina rastlamadim iyi arastiramamisim demekki.
kızım ayıpsın hallederiz soraaa sana 100 USD olur o da hemşeriyiz diye zatengülçincimm yaaa bana bi izah edin nasıl yapcez bu işi parayı sen halletsende ben sana versem hemşerim olmaz mı ???
elalı mesaj attım
cashmir tamam sende bizim ekipdesin o zaman kaç tane istiyosun. Elalı İstanbul'dan alacak olan arkadaşlarla bir grup yaabilirsiniz bunu sölemememin sebebini zaten yukarda bir kaç kere anlattım. HAvale masrafı yurt dışına para çıkartmaktan daha pahalı Western Unionla 100 USD kadar olan parayı 15 USD'ye gönderebiliyosun ama sen herhangi birine yapacağın havale ile en az 30 TL ödeyeceksin bir de ayrıca yurt dışına gönderim maliyetinede katlanacaksın. Şu koşullarda sadece kargo tek paket olacak. İstersen ben senin paketini gönderirim evine ama bu iş dallanıp budaklanıyor zellda aman yettiniz be demeden ben kendi işimi halledicem
cashmir tamam sende bizim ekipdesin o zaman kaç tane istiyosun. Elalı İstanbul'dan alacak olan arkadaşlarla bir grup yaabilirsiniz bunu sölemememin sebebini zaten yukarda bir kaç kere anlattım. HAvale masrafı yurt dışına para çıkartmaktan daha pahalı Western Unionla 100 USD kadar olan parayı 15 USD'ye gönderebiliyosun ama sen herhangi birine yapacağın havale ile en az 30 TL ödeyeceksin bir de ayrıca yurt dışına gönderim maliyetinede katlanacaksın. Şu koşullarda sadece kargo tek paket olacak. İstersen ben senin paketini gönderirim evine ama bu iş dallanıp budaklanıyor zellda aman yettiniz be demeden ben kendi işimi halledicem
Bende istiyordum...Benimde internet bankacılığım var. Elalı gibi banada izmirden ödemeli kargolarsanız parayı size havale yaparım...Özelden bilgileri bekliyorum...Payıma düşen neyse yazıp gönderin lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?