Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
esmennnn bile bile lades oluyosun sennn anlatma bariii
ben hamileyken bile yapmadım bunları
toparlan hemen kafandan çıkar şu kızartma olayını:))

Leylacığım 1 çay kaşığıyla yapılmış kızartmadan bahsediyorum.Benim yazdıklarımı iyi oku günahıma giriyorsun valla.Sen Begüm ün yazdıklarını oku.lmaz:

Leylacığım 1 çay kaşığıyla yapılmış kızartmadan bahsediyorum.Benim yazdıklarımı iyi oku günahıma giriyorsun valla.Sen Begüm ün yazdıklarını oku.lmaz:

o gebe şekerim ona serbestttt
olsun ben senin için porsiyon acısından baktım olya biirde çok açık olan iştahına:))
ne güzel anlatmışsın öyle ohhh yoğurtlu falan diye.yoksa dikkatli okuyorum merak etme

esmencim çok teessüf ederim.ben şimdi tek kişilik değil,iki kişilik yiyorum ama yazık değilmi bana:gitme:hamişim ben:CüvCüv:
o gebe şekerim ona serbestttt
olsun ben senin için porsiyon acısından baktım olya biirde çok açık olan iştahına:))
ne güzel anlatmışsın öyle ohhh yoğurtlu falan diye.yoksa dikkatli okuyorum merak etme
Teşekkürederim Leylacım,ben yiyim dimi ama.....hihoyyyt

Son düzenleme:
İyi de benim yediğim kabak 57 kalori.Begüm koca tencereden bahsediyor ben de hamileliğimde kızartma yemedim valla.Yeseymişim ne olacaktım acaba?

esmen vaktin oluyosa eğer forumdaki diyet guruplarına takılmaya çalış bak ben onlar sayesinde veriyorum şuan gerçekten acayip bi sinerji var,destek çok güzel oluyo moda giriyosun gerçekten,iki haftadır kilo kaybında birinciyim:))bi göz at istersen sende canım:))

Yok canım niye kızayım sadece çok yağlı şeyler yiyiyormuşum gibi söylenince açıklama gereği hissettim.

anladım canım
neyse ya çok derte temeyelim gidiyolar işte yavaştan sonuçta
öyle veya böyle kurtulıcaz illaki
ben yatayım artık sana iyi geceler canım

İyi de benim yediğim kabak 57 kalori.Begüm koca tencereden bahsediyor ben de hamileliğimde kızartma yemedim valla.Yeseymişim ne olacaktım acaba?

Valla doktorumda diyor asla kızarma yeme hamur işi yeme diye,yinede tutamıyorum kendimi içim ne isterse onu yiyorum.Ne yapayım onlarıda yemezsem hiç birşey yiyemem bebişime yazık değilmi?:CüvCüv:şekerimde çıkmadı......delikafaduldenyiyecem işte şişersemde şişerim.doğurunca nasıl olsa bu kadar yemicem leyla filan hep birlikte yürüyüşe çıkarız.Eritiriz yağları....hihoyyyt

Kızlarrrr kilo meseleleri germesin hiç birimizi......
Nasıl olsa normalin dışında durumlar yaşadık,Allahın en büyük lütfunu yaşıyoruz,anne olduk yada olucaz tabiki şişicez....ama hepsini hep birlikte birbirimize destek olarak vericezolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

ohhh ne güzel burda olanlar çoğaldı ama sanırım Leyla gitti :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…