Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar nasılsınız...
ben bayağ bir kayıpladaydım
kayınvalidemler bendeydi daha sonrada çok kötü hastalandım,enfeksiyon kapmışım 10 gün filan kolumu kıpırdatacak halim yoktu hep yattım....Şimdide bayram telaşı...
Herkese iyi bayramlar diliyorum.Hepinizi çok öptüm
yeni gelen arkadaşımız sende aramıza hoşgeldin.....

leyla hayırlı yolculuklarr
sabeg gecmiş olsun caım
şenay sende hoşgeldin aramıza:):):):)

bir bayram telaşıdır ki gidiyor......

Ayça mama sandalyesine alıştı mı?Ben de araştırıyorum da,memnun musunuz?

Hemencecik alıştı Ayça. İkeanınkini almıştım ben belki biliyorsundur. Çok hafif ve çok pratik bir mama sandalyesi. Bayramda mama sandalyemizi de götüreceğiz babanneye. Almanı tavsiye ederim :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Bu günlerde yalnız gecmişi okumaya fırsatım var bayram telaşı birde kız kardeşimi düğünü var gelinlik arayışına girdik kaç günlerdip çarşı pazar geziyoruz bakalım bayramdan sonrada aramaya devam
Sabeg çok gecmiş olsun canım ama dikkat et kendine.

Leylacığım sizede iyi yolculuklar güle güle gidin ve dönün canım.

Aysay sanada kolay gelsin yoğun bir tempo icersindesin.

Yeni gelen arkadaşalarda hoş gelmişler aramıza.

Herkezin kurban bayramını kutlarım nice güzel bayramlar dilerim sevdiklerinizle.

Hemencecik alıştı Ayça. İkeanınkini almıştım ben belki biliyorsundur. Çok hafif ve çok pratik bir mama sandalyesi. Bayramda mama sandalyemizi de götüreceğiz babanneye. Almanı tavsiye ederim :)

Güle güle kulanın mama sandaliyenizi.bende ikeaya gidip baktım ama almadan geri geldim çok ufak geldi gözüme,kulanışlı olup olmadığını sana soracaktım ki öğrenmiş oldum teşekürler yarın gidip alıcıam işallah memnun kalırız.

hoşbulduk canım :))) nasılsın bebegın nasıl?

gayet iyi cadı annesinin kucağından inmiyor yapıştık birbirimize iyi ki havalar serin
senin bebeğin nasıl?

geçmiş olsun sabeg

Leylacım iyi yolculuklar

Biliyorum o yüzden sordum.Bugün aldık ikea dan

Halide kolay gelsin canım size, tatlı bir telaşın içine girmişsiniz hadi hayırlısı. Çok zevklidir gelinlik bakmak ne güzel. Ben acayip yoğun bir temponun içine girdim bile. Ayça'nın emeklemesi, ek gıdası, işe başlamam...

Teşekkür ederiz, mama sandalyesi küçük gibi görünüyor ama benim minik tombiş bile rahat ediyor içinde.

Kızlar son süprizimizi açıklıyoruz Ayça 2 tane dişini patlattı. Huzursuzluk yapmadan atlattık. Sadece belirti olarak daha sık dışkılayıp, dışkısının kıvamı daha sulu oldu. Haydi diş buğdayına
Bizimki artık yandaki arkadaşa benzeyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…