Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar tabi gelip giden olurda selaımı alırmı bilmem
nedense burayı boş bırakmak gelmiyo içimden genede arada girip yazıyorum işte
yağmurlu bir gün
içim karardı kaç gündür laıştık bol güneşe şimdi zor oldu böyle

sagol leylacım biitii sayılır bi oturma odam kaldı onuda yarın yapıcam pazartesi günüde öyle üstten bis üpürüm toz alıcam balkonumu yıkarım tamam yagmurda yagdı camlarda silinsin ister bakalım o güne

gecmiş olsun begumede göişile hasta olmuş

inşallah tez vakitte iyleşirrrr

valla benım için leyla arada girip slm bile verıyom kendi kedimeeeeeee

herkez bebişi bulunca buraları unutttu
ela da hsta olcak gibi sanki ya çok hapşuruyo bugün tırstım biraz
ped....verdim bi ölçek ama
tavuksuyu çorbada yaptım içti limonlu limonlu
umarım bayram üstü bişi olmaz yaaa

kızlar merhabalar
herkese iyi tatiller diyorum mutlu ir bayram geirirsiniz inşsallah

size bi sorum olcak
çocuk doktoru hurşit apa hakkında bilgisi olan varmı?
eşim ona götürelim dedi
arkadaşlar götürüyorlarmışta
bende kızlara sorayım bir dedim :))

çok yoğun bir doktor
senin için tecrübe demekte olabilir bu
aaa olmaz rahat edemem her istediğimi soramam çok vakit ayıramaz beni tatmin edemez de olabilir bu
o yüzden 1 kere deneyp kararını kendin vermelisin
bebiş nasıl peki,alıştınızmı birbirinize iice

yok valla Leyla unutmadık canım hamileliğin sonlarında gezemediğimizin acısını çıkarıyoruz bu yağmurda da çıktım ya bravo bana hoş babamızın yanına gittik aşıdan sonra çok gezdik sayılmaz iyi ki gitmişim Lara çok huzursuz oldu aşıdan evde yalnız korkabilirdim
Ela'nın nesi var geçmiş olsun

Kızlar selam...

Aklım sizde...

İşe başladım. Başımı kaşıyacak vaktim yok. Saat 6:15'te kalkıyorum Saat 07:55'te evden çıkıyorum. 10:00-10:45, 12:00-13:00 ve 15:00-15:45 arası üç defa eve geliyorum emzirmeye. Saat 17:05'te eve geri dönüyorum. Bu gidişle yollarda eriyeceğim.

Bu arada bizim nazlı kız ek gıdalara ağzını kilitledi, birde sulu dışkılamaya başladı. 10 günden bu yana günde 5-6 defa sulu dışkılıyor galiba dişleri zorluyor. Sizde de oldu mu bu?

Süpriz haber ise Ayça emeklemeye başladı. Emeklemeye yardımcı tırtılın arkasına takılıp gidiyor... Birde canı isterse kendi kendine oturuyor, oturduğu yerden tekrar yatıyor. Bizim kızdan çekeceğimiz var galiba. :78:

Leylaela çok haklısın buraları oldukça boşladık. Birde iş yerinde sanki tüm işler birikmiş beni bekliyordu. İş yerinden bile yazmaya fırsatım olmadı.

Playskool ilk arabam alan oldu mu? Bizimki emeklemeyi çözdü, artık koltuğa tutunup kalmak istiyor. Yürüteç almayı düşünmüyorum acaba bu araba işe yarıyor mu?

sondan başlıyalım ozaman...:))
multi tabs elimde var ama kullanmıyoruz
minadex birde eta ya onu tam hatırlamıyom şimdi yukarda çıktığımda bakarım yazarım canım
doktorumuz bunları öneriyo
ilk arabamın başına çookkk gittim geldim baktım baktımmm
indirimde yakaldım 49.90 gene baktım..sonuç olrak almadım ben benim evim çok müsait değil salona merdivenle iniliyo 2 basamak öyle onu alıpta koşturcağı uzunnn bi alan yok yani o yüzden almadım 1 2 aya sık olmamak kaydıyla elimde ablamdan kalan yürüteçle idare ettim taki dr.umuz yapma diyene kadar,kullanan varsa daha ii bilgi verir sana canım
çalışmak güzeldir boşver zamanla bu tempoya alışacaksındır hem artısı var kesin fazlalıklar uçup gider bu koşturmacada...:))
hoşgeldin Aysay.....:))

gülsencim kıyamam bne lara ya demek aşı oldu
naz yapmış annesi o sana nazzzz

eluş sadece çok hapşuruyo bugün ondan huylandım biraz okadar yoksa başka bişey yok çok şükür

Sorularım çok birikmiş Multi Tabs vitamin kullandınız mı?

biz 10 günlükken kullanmaya başladık hala devam ediyoruz multi tabsa şimdi demir başlıcaz artık prematürelerde böyleymiş ama sanırım işe yarıyor 2 ayda 2 kg aldık ve hiç hastalanmadık AySaycım ayrıca maşallah size çabuk yürüyeceksiniz

aysaycım maşallah aycaya baya hareketlı demek bız 4. ayımızı bıtrdık ama hala tık yok ters donmedı bıle nıedonmuo yaa tembel galıba benım oğlummm...

ayyy gülsencim allah korusun hepsiniii neolcaksa şu bayramlaşmada olcak zaten asıl ozaman pek gezmemek lazım biz 4 gündür evdeyiz hiç çıkmadık kapıcak biyerimiz yok ama bir çorap kavgamız var ela hanımla tutmuyo ayağında hiçbişey çıkarıp çıkarıp atıyo..tüm gün ayak nöbeti tutuyom...:)) çoraplarını çıkarıp parmaklarıyla oynuyo çok önemli bir iş yapıyo havasına bürünüp parmak aralarına bakıyo nebileyim eğleniyo işte

aysay atlamışım ya ayça emekliyo demek bol bol kameraya alın çok tatlı oluyolar bu süreçte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…