ayyy gülsencim allah korusun hepsiniii neolcaksa şu bayramlaşmada olcak zaten asıl ozaman pek gezmemek lazım biz 4 gündür evdeyiz hiç çıkmadık kapıcak biyerimiz yok ama bir çorap kavgamız var ela hanımla tutmuyo ayağında hiçbişey çıkarıp çıkarıp atıyo..tüm gün ayak nöbeti tutuyom...:)) çoraplarını çıkarıp parmaklarıyla oynuyo çok önemli bir iş yapıyo havasına bürünüp parmak aralarına bakıyo nebileyim eğleniyo işte
aman allah korusunherkez bebişi bulunca buraları unutttu
ela da hsta olcak gibi sanki ya çok hapşuruyo bugün tırstım biraz
ped....verdim bi ölçek ama
tavuksuyu çorbada yaptım içti limonlu limonlu
umarım bayram üstü bişi olmaz yaaa
maşallahhhhhhhhhhhhhKızlar selam...
Aklım sizde...
İşe başladım. Başımı kaşıyacak vaktim yok. Saat 6:15'te kalkıyorumSaat 07:55'te evden çıkıyorum. 10:00-10:45, 12:00-13:00 ve 15:00-15:45 arası üç defa eve geliyorum emzirmeye. Saat 17:05'te eve geri dönüyorum. Bu gidişle yollarda eriyeceğim.
Bu arada bizim nazlı kız ek gıdalara ağzını kilitledi, birde sulu dışkılamaya başladı. 10 günden bu yana günde 5-6 defa sulu dışkılıyor galiba dişleri zorluyor. Sizde de oldu mu bu?
Süpriz haber ise Ayça emeklemeye başladı.Emeklemeye yardımcı tırtılın arkasına takılıp gidiyor... Birde canı isterse kendi kendine oturuyor, oturduğu yerden tekrar yatıyor. Bizim kızdan çekeceğimiz var galiba. :78:
cadıııııııı kilotlu corap giydırsen üzerınde ince penye bi eşortman altıayyy gülsencim allah korusun hepsiniii neolcaksa şu bayramlaşmada olcak zaten asıl ozaman pek gezmemek lazım biz 4 gündür evdeyiz hiç çıkmadık kapıcak biyerimiz yok ama bir çorap kavgamız var ela hanımla tutmuyo ayağında hiçbişey çıkarıp çıkarıp atıyo..tüm gün ayak nöbeti tutuyom...:)) çoraplarını çıkarıp parmaklarıyla oynuyo çok önemli bir iş yapıyo havasına bürünüp parmak aralarına bakıyo nebileyim eğleniyo işte
çok yoğun bir doktor
senin için tecrübe demekte olabilir bu
aaa olmaz rahat edemem her istediğimi soramam çok vakit ayıramaz beni tatmin edemez de olabilir bu
o yüzden 1 kere deneyp kararını kendin vermelisin
bebiş nasıl peki,alıştınızmı birbirinize iice
yaa demek yoğun
dediğin gibi deneyip göreceğiz
bebiş çok şükür iyi alıştık birbirimize iyice
gaz ve uyku problemlerimiz var
inşallah onlarda geçecek zamanla
gülsen sen nasılsın
lara nasıl
bu arada senin çocuk doktorun kimdi ?
memnun musun?
sondan başlıyalım ozaman...:))
multi tabs elimde var ama kullanmıyoruz
minadex birde eta ya onu tam hatırlamıyom şimdi yukarda çıktığımda bakarım yazarım canım
doktorumuz bunları öneriyo
ilk arabamın başına çookkk gittim geldim baktım baktımmm
indirimde yakaldım 49.90 gene baktım..sonuç olrak almadım ben benim evim çok müsait değil salona merdivenle iniliyo 2 basamak öyle onu alıpta koşturcağı uzunnn bi alan yok yani o yüzden almadım 1 2 aya sık olmamak kaydıyla elimde ablamdan kalan yürüteçle idare ettim taki dr.umuz yapma diyene kadar,kullanan varsa daha ii bilgi verir sana canım
çalışmak güzeldir boşver zamanla bu tempoya alışacaksındır hem artısı var kesin fazlalıklar uçup gider bu koşturmacada...:))
hoşgeldin Aysay.....:))
biz 10 günlükken kullanmaya başladık hala devam ediyoruz multi tabsa şimdi demir başlıcaz artık prematürelerde böyleymiş ama sanırım işe yarıyor 2 ayda 2 kg aldık ve hiç hastalanmadıkAySaycım ayrıca maşallah size çabuk yürüyeceksiniz
aysaycım maşallah aycaya baya hareketlı demek bız 4. ayımızı bıtrdık ama hala tık yok ters donmedı bıle nıedonmuo yaa tembel galıba benım oğlummm...
aysay atlamışım ya ayça emekliyo demek bol bol kameraya alın çok tatlı oluyolar bu süreçte..
Maşallah Lara'yaBu dönemde çok çabuk büyüyorlar :) Sizde kullanıyorsunuz anlaşıldı. Bizimki pek tadını sevmiyor içmek istemiyor. Ondan sormuştum teşekkür ederim. Demir damlasına 4 aylıkken başlamıştık bizde.
Lara da tadını sevmiyor canım damlalıkla verince yutmuyor bende kaşıkla veriyorum mecbur içiyor bugün demir başlanacak inşallah kabızlık yapmaz bakalım doktorumuz ne diycek bize bugün
ben bucadaki hastanenin mua. olan tek doktoru Halil Akarcan'a gidiyorum herkes kapatmış mua. daha bir sorunumuz olmadı takip yapılıyor henüz hiç hastalanmadık çok şükür ama istediğimde ulaşabiliyorum kendisine fiyatı da uygun 80 tl alıyor ipekcim Lara iyi canım şımarıyor seninle haberleşemedik hiç doğumdan sonra face varsa özelden mesaj at bana
yerım onu bennnn bıdı bıdılar harıka cıkıyor dillerden ısırırım onu bennnnöyle yapıyorum urlacım ama onuda uzatıyo uzatıyoooo bide üstüne çıkmıyo diye de sinir yapıyo kendini kasıyo ellerini sıkıyo bana bakıp bakıp bıdıbıdııııı bişeyler diyeee
ayy çok sinirli bu zilli aynı ben...
Teşekkür ederiz Urla bizim kızın arkasından koşmaya başlayacağız artık.
kızlar şimdiden hepinizi öpüyorum iyi bayramlar diliyorum biz yarın uzun bir yolculuğa çıkıyoruz kocaeline gidiyoruz bayramın ortalarında dönücez inşallah
yola çıkan herkezin yolu açık olsun
biranönce gidip gelelim sağlıkla inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?