Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende sıkılınca çıkarırım çorabımı kışın bile bir ayağım çıplak yorganın dışında uyurum haklı çocuk sıkılyordur yani

aman allah korusun

maşallahhhhhhhhhhhhh hadi bakalım

cadıııııııı kilotlu corap giydırsen üzerınde ince penye bi eşortman altı

öyle yapıyorum urlacım ama onuda uzatıyo uzatıyoooo bide üstüne çıkmıyo diye de sinir yapıyo kendini kasıyo ellerini sıkıyo bana bakıp bakıp bıdıbıdııııı bişeyler diyeee
ayy çok sinirli bu zilli aynı ben...

yaa demek yoğun
dediğin gibi deneyip göreceğiz
bebiş çok şükür iyi alıştık birbirimize iyice
gaz ve uyku problemlerimiz var
inşallah onlarda geçecek zamanla

gülsen sen nasılsın
lara nasıl
bu arada senin çocuk doktorun kimdi ?
memnun musun?

bu süreçteki rutinler canım gaz ve uyku sendromları
biraz sabrediceksin okadar ama bu kışın sonu harika olucak....

ben bucadaki hastanenin mua. olan tek doktoru Halil Akarcan'a gidiyorum herkes kapatmış mua. daha bir sorunumuz olmadı takip yapılıyor henüz hiç hastalanmadık çok şükür ama istediğimde ulaşabiliyorum kendisine fiyatı da uygun 80 tl alıyor ipekcim Lara iyi canım şımarıyor seninle haberleşemedik hiç doğumdan sonra face varsa özelden mesaj at bana

Hoşbulduk...

Teşekkür edrim verdiğin bilgiler için. Playskool ilk arabama bende çok bakıyorum ama işte alıp almamak bir risk kimi bebek ilgileniyormuş kimisi de ilgilenmiyormuş. Bebeğin ilgisini çekip çekmediğine bağlı galiba. Tempo çok hızlı gün akıp gidiyor...

Maşallah Lara'ya Bu dönemde çok çabuk büyüyorlar :) Sizde kullanıyorsunuz anlaşıldı. Bizimki pek tadını sevmiyor içmek istemiyor. Ondan sormuştum teşekkür ederim. Demir damlasına 4 aylıkken başlamıştık bizde.

aysaycım maşallah aycaya baya hareketlı demek bız 4. ayımızı bıtrdık ama hala tık yok ters donmedı bıle nıedonmuo yaa tembel galıba benım oğlummm...

Her bebeğin gelişimi farklı oluyor unutma. Senin beyfendi rahatına düşkün anlaşılan. Ayça ulaşmak istediği nesneye odaklanıyor ve onu almak istediği için çok çabalıyordu. Bu çabalarının sonucunda emeklemesini çözdü. Bizim kız biraz hırslı olacak galiba.

aysay atlamışım ya ayça emekliyo demek bol bol kameraya alın çok tatlı oluyolar bu süreçte..

Heyecandan ilk uzun emeklemesini kaçırdık kameraya çekmeyi. Bundan sonra çekeriz.

Ela'nın önemli işleri var annesi rahat bırak kızı. Parmak aralarını keşfetmek istiyor :)

Ayça'da çorap tutmamaya çalışıyor çünkü bizimkide ayak baş parmağını kemirmesini seviyor. Bende genelde tulum giydiriyorum.

Bu bayram bana nöbet yazmamışlar. Bizde memlekete arife günü gidip bayramın üçüncü günü döneceğiz. Kayınvalide de kalacağız. Bayramda ki yol trafiğini hiç sevmiyorum.

Lara da tadını sevmiyor canım damlalıkla verince yutmuyor bende kaşıkla veriyorum mecbur içiyor bugün demir başlanacak inşallah kabızlık yapmaz bakalım doktorumuz ne diycek bize bugün

Lara da tadını sevmiyor canım damlalıkla verince yutmuyor bende kaşıkla veriyorum mecbur içiyor bugün demir başlanacak inşallah kabızlık yapmaz bakalım doktorumuz ne diycek bize bugün

Ayça'ya ferrum damla kabızlık yapmadı. Anne sütüyle beslendiği için Lara'ya da yapmayacağını düşünüyorum.

bnm kızda çok şükür hastalanmadı gülsen ama genede bi doktor bulmak lazım sırf sağlık ocağı olmuyo çünkü
egepoldeki doktorda hiç hoşuma gitmedi ondan şimdi arayıştayım
öp yerime larayı

yerım onu bennnn bıdı bıdılar harıka cıkıyor dillerden ısırırım onu bennnn

kızlar şimdiden hepinizi öpüyorum iyi bayramlar diliyorum biz yarın uzun bir yolculuğa çıkıyoruz kocaeline gidiyoruz bayramın ortalarında dönücez inşallah
yola çıkan herkezin yolu açık olsun
biranönce gidip gelelim sağlıkla inşallah....

İyi yolculuklar...

gunaydın ızmırlı anneler bu topık baya bı hareketlıymıişşşş eger kabul edersenız bende bu topıkte olmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…