Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hepinize iyi bayramlar...
Benim eşya hazırlamam lazım, akşamüstü yolculuk var.

Kızımla beraber hepinizi öpüyoruz... (Ayça yeni dişleriyle ısırıyor öpmekten ziyade)

Kızlar ailenizin ve sizin bayramınızı kutlarım.
Can teyzelerinin ellerinden, arkadaşlarının da yanaklarından öpüyor :)

kızlar... kocaelinden canlı yayındayım
vardık biz pc yanım daydı bir iş için nette varmış burda girdim bende ela uyuyo onun başını beklerken ,tabi ev konforu yok burda koy odasına kapat kapısını tak bebefonu,gerçi hoş oyun parkını aldık mama sandalyesini aldık doalbının yarısını getirdik... sormayın ya doludlou herşey fazlasıyla taşınıyo
ben demiştim aysay asla mama sandalyesinde pişman olmıcaksın diye bak ne güzel sende taşıyosun heryere rahat oluyor
dişlerimiz hayırlı olsun canım,çok sevindim sizi ve kendini üzmeden çıkarmış aynı ela gibi ben 5 ve 6 lar geliyo galaba derken doktorumuz 7 ve 8 görünüyo demişti öyle anlamadan çıkardık biz..
halidecim ne güzel gelinlik telaşı varmış bayılırım.....

Son düzenleme:
aysay maşallah aycaya oh sorunsuz cıkıyor dişler

ege cok aglardı geceleri(dişler gelırken ) kızcen mışıl mışıl uyusun aman aman tütütütü

Son düzenleme:
Biz ferruma 4. ayda 10 damla başladık.

6. ayda 12 damlaya çıktık. Bildiğim kadarıyla bebeğin kilosu ile orantılı veriliyor.

Teşekkür ederim canım bu aşı huzursuzluğundan doktorumuza gitmedik bayram sonrasına kaldık bu ay demire başlıyacağımızı söylemişti doktorumuz ama huzursuz olunca muayene yapılamıyor çok hareket ediyor Lara O' da randevuyu aşı gününe niye verdiyse

Hepinize iyi bayramlar...
Benim eşya hazırlamam lazım, akşamüstü yolculuk var.

Kızımla beraber hepinizi öpüyoruz... (Ayça yeni dişleriyle ısırıyor öpmekten ziyade)

çok eğlenin ve bol bol resim çekilin gelince bakıcaz boncuk gözlü kızımız büyümüş mü
bizde sizi öptük :80:

merhaba bende aranıza katıldım izmirli olarak 5 haftalık hamileyim ve şimdiden nerden ne almalıyım
neler kullanışlı diye düşünmeye başladım tecrübelerinize ihtiyacım var:))

yazılanlar yok olmuş site kafayı yedi eski haline ne zaman dönecek acaba

deniz hoşgeldin aramıza
bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin yüce ALLAHIM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…