Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlı olsun leylacım bende 1,5 senedir calışmıyorum cok istıyorum eşimde istemıyor şimdi oglumuza se bak büyüt diyor ama calışmak gibiside yok

Urlacım ev çok yorucu çalışırken daha az yoruluyordum yani
ama Lara'yı kendim büyütmek istiyorum
zaten kime bırakıcam anneme bile güvenemiyorum
bazen benim bile sabrım tükeniyor başkası hiç sabretmez
zorunluluk olmazsa çalışmam Lara büyüyene kadar
mecbur değilsen çalışma bence de

slm arkadaşlar ben de 28 haftalık hamileyim,kısmetse bi kızımız olacak,sabırsızlıkla onu beklioruz biz de...doğum çantası hazırlamayı düşünüyorum artık yavaş yavaş erken mi acaba? tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...burdan okuduğum kadarıyla alışveriş için herkes genelde kemeraltını öneriyo,çiğlide oturuyorum henüz alışveriş yapmadık daha biz de...kemeraltındaki mağazalara baksam ii olacak heralde...

ben bilgi işlemci oldum canım..:))
burdan detay vermiyim çok deşifreyim artık ya.....:))

mrb gülcancan
ben 8. ayımda hazırlamıştım oda tam değildi ağzı açık beliyodu valizim :) ama genel hatlarıyla tamdı
çiğlide oturuyormuşsun ben sana hello baby i öneririm ozaman
ben herşeyimi ordanaldım çünkü

leyla hayırlı olsun bu arada

teşekkürler e pack:) hastaneye egepole gidiyoruz...zaten her gidiş gelişimizde oraya uğruyoruz gayet güzel şeyler var...

hadi bakalım Leylacım iş kadını oldun
buluşamıcaz da artık
kim düzenlicek buluşmaları şimdi
şaka şaka çok sevindim senin adına
hızla yükselirsin inşallahhh çocukta yaparsın kariyerde :81:

gülcancan hoşgeldin aramıza bebeğin sağlıkla gelsin canım
çantanı bencede hazırda tut
ben çantamı hazırladıktan çok kısa süre sonra doğuma gittim
34+3 de geldi benim kızım

hoşbulduk gulsen-arda:) yaa kızlar bişey sorcam doğumda gecelik mi giyilio? yoksa hastaneden mi bişeyler veriyolar? yaa hiç etrafımda doğum yapan yok kimseye bişey soramıyorum

gülcancan bnm doktorum dilek hnmdı
ben gecelik aldım ama hastanede giydim sadece evde giymedim hiç
ben hep pjama giydm ama bu kşiden kişiye değişiyor sanırım

gulsen rota virüsünü nezaman yaptırcazki
cuma 60 günlük oluyo kızım
ozmn mı yapılcak yoksa diğer aymı

hoşbulduk gulsen-arda:) yaa kızlar bişey sorcam doğumda gecelik mi giyilio? yoksa hastaneden mi bişeyler veriyolar? yaa hiç etrafımda doğum yapan yok kimseye bişey soramıyorum

ben 2 gecelik ve 2 pijama koymuştum çantama 5 gece kalınca hastanede evden 1 pijama daha getirttim ben ikisiyle de rahat ettim ama hastanede özellikle geceliği tercih ediyorlar canım gecelik sabahlık pijama ihtiyacın varsa leyla ipek ve ben aqua aldık pişman olmadık şirinyer aqua da şu anda %70 indirim var çok şıklar üstelik unutma mevlütte de giyeceksin güzel şeyler al

3. ve 5. aylarda ipekcim
ben 3. ay takibe giderken alıp gidicem ağızdan zaten aşı
bu arada hiç ucuz değil 142 tl aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…