Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hrkez iyimi buaradaaaa
bn yarıın begümü bi arayayım yaaa
hiç ses seda yok ondan
doğurmasın kız bide

teşekkür ederiz Leyla teyzesi seni görmeden 5 saniye önce oynaşıyorduk hangi arada uyudu anlamadım
yoksa agu guuu yapardı teyzesine Laracık
yamacına geldik ama sen gitmişsin canım

bu arada seni görmek çok hoş bir süpriz oldu çok sevindim Leylacım
Laf aramızda kızlar anne Leyla gitmiş bakımlı şık iş kadını Leyla gelmiş
ben çok beğendim canım tam yol ileri diyorum

Haber vermezmiyim hiç, işallah tez yürümez demiştim ama Ege çok aceleci bir bebek herşeyi hemen yapmak istiyor sanırım yaşına girmeden yürüyecek darısı başınıza canım

Aysay cım tahmin yanlış oldu canım dııttttt.....:))
özelden atarım yerimi,bakarsın
zaten nickimi değiştirmeyi planlıyorum ama uygun bir nick bulamadım kendime
beni yansıtıcak bişiler olsun istiyorum

Bende merak ettim Leylacığım nerede calışmaya başladığını.
Begümü bende merak ettim konuşunca bizide bilgilendir canım.

Ne o kızlar gizden gizlimi buluştunu bakayım?

teşekkür ederiz AySaycım.

Aysay cım tahmin yanlış oldu canım dııttttt.....:))
özelden atarım yerimi,bakarsın
zaten nickimi değiştirmeyi planlıyorum ama uygun bir nick bulamadım kendime
beni yansıtıcak bişiler olsun istiyorum

Değiştirme Leyla nickini ne güzel analı kızlı çorba gibi nickin var

Maşallah Lara büyüyor annesi

evet canım hızla büyüyor bebişler
ne çabuk geçti 2.5 ay anlamadım

ay sağol yaaa gülsen sabahın o 6:30 unda nasıl giyinip püslenip o hale sokuyorum kendimi bilmiyorum ama bakımlı olmak zorundayım heleki eğitim bitip kendi yerime geçtimmi daha dikkatli olmam lazım bu konuda...
halide diyet nasıl canım devam demi...ege yürüsün diyetine katkıda bulunsun canım benim...
Aysay evet bu tempoyla iğne ipleğe döneriz biz,ama sen gibi arada gidip kızımı görmeyi çok isterdim
akşam olunca eve bi gidişim var sormayın afedersiniz tabanlarım popoma vuravura gidiyom vallaha
tek tesellim 16:30 da evde oluyo olmam,gene gider gitmez çorbasını içiriyom yoğurdunu ve sonra gece muhallebisini ben yediriyorum oynuyoruz yıkınayoruz vitaminlerini veriyorum ve uyutuyorum burada akşam yağmurda yağsa tabi çok şiddetli dğilse alıp çıkıyorum onu biraz yürüyoruz hava alıyor açılıyor mutlu oluyor
erkn gliyo olmak anem de ii oluyor o da çok yorulmamış oluyor hem

ben Leyla'yı arasam buluşalım desem olmazdı Halide şans işte karşılaştık
ama o beni tanımasa tanımayabilirdim hatun fıstık olmuş

Evet Gülsen çok cabuk büyüyorlar,gecen gün şöyle bir düşündümde Ege nerdeyse yaşına girecek 3 ay sonra zaman nekadar cabuk gecmiş ve nasıl da hızlı bir şekilde büyümüş oğlum dedim kendi kendime

çabbuk yatağa bu saatte ne işin var burada
git uyu dinlen çok yorulacaksın bir süre sonra
yazık sana

Diyete devam canım ilk başlarda iyidi ama şimdi biraz yavaşladı ama sabır diyorum.
İnsan işe giderken birazda mecburiyeten kendine bakıyor ama iyide oluyor vallahi,sen normal bir gündede bakımlısın canım ya.
Leylacığım nede calıştığını merak ettim canımya ne iş üzerine calışıyorsun,akşam eve erken gelmem çok güzel ne güzel kızınla vakit gecirmek için zamanın kalıyor.

bugün başka anneler gördüm daha yeni kırkları çıkmış falandı bebekler anneler çok gergindi
hele biri vardı çok kızgındı bebeğe bebek de inadına ağlıyor uyumuyordu çok üzüldüm
bebeklerine öfkelenen annelere çok kızıyorum ben daha çok küçükler anlamıyorlar ki
yapacak daha önemli ne işleri varsa bebek hep sessiz sessiz dursun istiyor anneler

evet bizler şanslıyız bebeklerimize sahip olduğumuz için ama bizim bebişler de bizim gibi ebeveynlere sahip oldukları için şanslılar kızlar

Haklısın canım daha çok küçükle ne ağzı var konuşama derdi var anlatamazlar bizdne yardım bekliyorlar ama anneler böyle yaparak başka şeyler kalılara en güzel zamanlarını kacırıyorlar bebişlerini.kızıcak bişey yok ona herşeyi biz öğreteceiz dimi ama

evet bizler şanslıyız bebeklerimize sahip olduğumuz için ama bizim bebişler de bizim gibi ebeveynlere sahip oldukları için şanslılar kızlar

Gülsenciğm ben şuna inanıyorum canım her bebek kendi annesini sectiğine inanıyorum ve oğlumun beni secip anne olma duygusunu bana yaşatığın için her gecen gün ona daha çok minetar oluyorum ve onu çokkkk seviyorummmm oğlum benim ilk aşkım

ben çok üzüldüm Halidecim cidden kötü davranıyordu
öfkeyle bebeği uyutmaya çalışyor bir yandan da söyleniyordu kadın
bebek zaten prematüre doğmuş Lara ile aynı haftada doğmuş ama 1140 gr küçükmüş Laradan
minnacık bir şey emzirememiş de bebeği meme ucu çıkmamış diye
ayyy dövebilirdim kadını

Malesef var canım öyle kendini bilmezler ve cahiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…