kızlarrrr
ben bugün lara yı gördümmmmm o ne tatlı bişiiiii öleeeee yaa
bayıldım bayıldımmmm ama ortam müsait olamadığı için kısa sürede ayrıldık koklayamadım kuzuyu
gülsencim sende çok ii görünüyodun buarada söylemeden gçemicem canım
ayyy birden bir özlem bastı beni
kızzlarrrrr özledim hepinizi yawwww
gelin bakimmm yamacıma hepinizzzz
oyyyyy kızım 2,5 aylık olmuş maşallah
Leylaela bu tempoyla kilolar daha hızlı verilecek desene. Yoksa havalimanında mı çalışıyorsun VIB geçişte? Saçma bir tahmin oldu ama :82:
Halide'cim dediğin gib biz kadınlarn üstesinden gelemeyeceği iş yok. Maşallah Ege'ye yürümeye ramak kalmış.Hadi bakalım haberini bekliyoruz.
Gülsen_Arda, Lara'ya kocaman birİki buçuk aylık olmuş küçük hanım. Öğlen eve gidince senin için öpeceğim kızımı. Arada da olsa girmeye çalışıyorum.
Aysay cım tahmin yanlış oldu canım dııttttt.....:))
özelden atarım yerimi,bakarsın
zaten nickimi değiştirmeyi planlıyorum ama uygun bir nick bulamadım kendime
beni yansıtıcak bişiler olsun istiyorum
Leylaela bu tempoyla kilolar daha hızlı verilecek desene. Yoksa havalimanında mı çalışıyorsun VIB geçişte? Saçma bir tahmin oldu ama :82:
Halide'cim dediğin gib biz kadınlarn üstesinden gelemeyeceği iş yok. Maşallah Ege'ye yürümeye ramak kalmış.Hadi bakalım haberini bekliyoruz.
Gülsen_Arda, Lara'ya kocaman birİki buçuk aylık olmuş küçük hanım. Öğlen eve gidince senin için öpeceğim kızımı. Arada da olsa girmeye çalışıyorum.
Aysay cım tahmin yanlış oldu canım dııttttt.....:))
özelden atarım yerimi,bakarsın
zaten nickimi değiştirmeyi planlıyorum ama uygun bir nick bulamadım kendime
beni yansıtıcak bişiler olsun istiyorum
Maşallah Lara büyüyor annesi
ay sağol yaaa gülsen sabahın o 6:30 unda nasıl giyinip püslenip o hale sokuyorum kendimi bilmiyorum ama bakımlı olmak zorundayım heleki eğitim bitip kendi yerime geçtimmi daha dikkatli olmam lazım bu konuda...
halide diyet nasıl canım devam demi...ege yürüsün diyetine katkıda bulunsun canım benim...
Aysay evet bu tempoyla iğne ipleğe döneriz biz,ama sen gibi arada gidip kızımı görmeyi çok isterdim
akşam olunca eve bi gidişim var sormayın afedersiniz tabanlarım popoma vuravura gidiyom vallaha
tek tesellim 16:30 da evde oluyo olmam,gene gider gitmez çorbasını içiriyom yoğurdunu ve sonra gece muhallebisini ben yediriyorum oynuyoruz yıkınayoruz vitaminlerini veriyorum ve uyutuyorum burada akşam yağmurda yağsa tabi çok şiddetli dğilse alıp çıkıyorum onu biraz yürüyoruz hava alıyor açılıyor mutlu oluyor
erkn gliyo olmak anem de ii oluyor o da çok yorulmamış oluyor hem
ay sağol yaaa gülsen sabahın o 6:30 unda nasıl giyinip püslenip o hale sokuyorum kendimi bilmiyorum ama bakımlı olmak zorundayım heleki eğitim bitip kendi yerime geçtimmi daha dikkatli olmam lazım bu konuda...
halide diyet nasıl canım devam demi...ege yürüsün diyetine katkıda bulunsun canım benim...
Aysay evet bu tempoyla iğne ipleğe döneriz biz,ama sen gibi arada gidip kızımı görmeyi çok isterdim
akşam olunca eve bi gidişim var sormayın afedersiniz tabanlarım popoma vuravura gidiyom vallaha
tek tesellim 16:30 da evde oluyo olmam,gene gider gitmez çorbasını içiriyom yoğurdunu ve sonra gece muhallebisini ben yediriyorum oynuyoruz yıkınayoruz vitaminlerini veriyorum ve uyutuyorum burada akşam yağmurda yağsa tabi çok şiddetli dğilse alıp çıkıyorum onu biraz yürüyoruz hava alıyor açılıyor mutlu oluyor
erkn gliyo olmak anem de ii oluyor o da çok yorulmamış oluyor hem
Evet Gülsen çok cabuk büyüyorlar,gecen gün şöyle bir düşündümde Ege nerdeyse yaşına girecek 3 ay sonra zaman nekadar cabuk gecmiş ve nasıl da hızlı bir şekilde büyümüş oğlum dedim kendi kendime
bugün başka anneler gördüm daha yeni kırkları çıkmış falandı bebekler anneler çok gergindi
hele biri vardı çok kızgındı bebeğe bebek de inadına ağlıyor uyumuyordu çok üzüldüm
bebeklerine öfkelenen annelere çok kızıyorum ben daha çok küçükler anlamıyorlar ki
yapacak daha önemli ne işleri varsa bebek hep sessiz sessiz dursun istiyor anneler
evet bizler şanslıyız bebeklerimize sahip olduğumuz için ama bizim bebişler de bizim gibi ebeveynlere sahip oldukları için şanslılar kızlar
Haklısın canım daha çok küçükle ne ağzı var konuşama derdi var anlatamazlar bizdne yardım bekliyorlar ama anneler böyle yaparak başka şeyler kalılara en güzel zamanlarını kacırıyorlar bebişlerini.kızıcak bişey yok ona herşeyi biz öğreteceiz dimi ama
Malesef var canım öyle kendini bilmezler ve cahilerben çok üzüldüm Halidecim cidden kötü davranıyordu
öfkeyle bebeği uyutmaya çalışyor bir yandan da söyleniyordu kadın
bebek zaten prematüre doğmuş Lara ile aynı haftada doğmuş ama 1140 gr küçükmüş Laradan
minnacık bir şey emzirememiş de bebeği meme ucu çıkmamış diye
ayyy dövebilirdim kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?