Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar selam
annemdeyim bugün eşim yok eluş sabah erkenden kalkıp yollara düşmicek
yavrum yaaa sıcacık yatağından kalkıp yollara düşüyo bizle bir

kızlar rota yı sakın atlatmayın olurmu yeğenimde çok çektik biz bir numara küçük numara beze dönmüştük öyle kişlo verdi yani hastanede yattı allah korusun
yan ettkisi bebekten bebeğe değişiyo bütün aşılar için aynı şey geçerli siz herzaman aşı olduğu 3 4 gece tedbir alın arada ateşini kontrol edin bazı alşılar yani canlı olan aşılar 3 4 gün sonra ateş yapar aklınızda olsun ben ilk iş hayatına ilaç firmasında başladım ve doktorlara aşı çalıştım...
kuzucukların hiçbirine bişey olmasıninşallah......

teşekkürler Leylacım bende çok gerekli diye düşünüyordum zaten ama bazen yan etkisinin çok ağır olabildiğini duyup korkmuştum
neyse boşver şimdi aşıyı senin iş nasıl gidiyor fıstığım memnun musun

leylacıım hayırlı olsun canım..Çalışmakla en iyisini yapmışsın...Annelerin yakınlarda olması kadar güzel birşey yok,aklın daha az kalıyordur :)

bir aksilik çıkmazsa Can'ın sünnetini yaptırıcaz ayın 4'ünde...
tavsiye edeceğiniz bir nokta varsa fikirlerinize açığım.

hoşgeldin gülcannn
gülşencim mecbur dgılım caşlışmaya ama calışsam fenamı olur diyede düşünüyorum
insan daha bi aktif oluyor ne bıleyım şimdi hep aynı sabah kalk egeyı doyur işe koyul egeyı uyut yemek yap yıka pakla ütüle akşama koca bekle misafır agırla misafırkıge gıt v.s
ama calışsam hersey belkide daha güzel olur bnım için ama ev işlri yetışırmı diyede düşünüyorum eşimde calışmamı istmıyorrrrr

leylacım senın adına cok sevındım

canım kemeraltını sormuşsun.ben geçen gün gittim.kemeraltıda salepçioğlunda hem hamile hemde bebek kıyafetleri satan zuhal var.öce kendime uygun fiyata çok güzel ciciler aldım.hemen yanındanda bebişime çok güzel şeyler aldım tavsiye ederim.
:80:

Leylaela yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Umarım çok iyi bir ortam ve çalışma arkadaşların olur. Çalışma hayatında bu çok önemli.

e-pak, honeymom, gülsen_arda, esmen, halide1978, urla sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla. Bebeklerde iyi, bir sorun yok.

Ben yoğunmu yoğunum iş yerinde analizleri kontrol et, yapılan çalışmaları organize et, analiz sonuçlarını rapor yaz derken gün nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Maillerime bile kontrol edemiyorum neredeyse. Eve gelincede kızımla vakit geçirmek adına bilgisayarın karşısına geçmiyorum. Haftaya yıllık izinime çıkacağım bir müddet daha kızımla vakit geçireceğim.

Geçen gün sistemde arıza vardı gece 21:30'da telefon geldi, bende gerekli irtibatları kurup ekibi topladım, gece yarısına kadar laboratuvarda çalıştık. Eve 01:00'de döndüm. Babasıyla Ayça ilk defa başbaşa kaldılar.

Kızlar çok ama çok zor hem çalışıp hem de anne olmak. Ama şu bir gerçek çalışmaya başlayınca daha bakımlı olmaya başladım. Yorgunluktan da ölüyorum bu arada.

hepinize tekrar teşekkür ediyorum evet Aysay dediğin gibi umarım güzel bir ortamda çalışmak nasip olur mekan olara v.i.p bölümde olduğum için çookkk ama çok rahatım umarım çalışanlarda azcık v.i.p likten nasiplerini almışlardır...
urla canım açıkçası benimde illaki çalışmaya ihtiyacım yok ama ruhumun var canım....böyle daha çok yoruluyorum ve yorulucam biliyorum ama kendimi daha ii hissediyorum ya sabah 6 da kalkıyorum koş allah koş akşama hata gce yatana kadar işle bitmiyo birde ev faslı var ela var ama olsun
honeymon hayırlı olsun sünnetiniz bir kızım olduğu için sana yardımcı olamıcam canım
ama öpüyrum canı ısırıyorum hatta

Son düzenleme:
Leylacığım yeni işin hayırlı uğurlu olsun canım allahım iyi insanlara calışamnı nasip etsin Aysayında dediği gibi calışma arkadaşları çok önemli.

Herkezin iyi olmasına sevindim bizde çok iyiz oğlumla ikimiz,oğlum artık koltuklara tutunarak kalkmaya başları yakında yürüme calışamaları yaparız artıkçok cabuka büyüyorlar ya nasıl gecti zaman anlamadım.

Honeymom bende sünnet yaptırdım oğlumu 1 ay oldu iyileşti bile çoktan,ben sünnetini cocuk cerahına yaptırdım Buca çocuk hastansine yaptırdım çok da memnun kaldım devlet hastanesi ama özel hastane gibiler çok ilgililer merak ettiğin bişey varsa cevaplarım canım şimdiden hayırlı olsun sünnetiniz.

Aysay sanada kolay gelsin canım iş,ev ve bebek zor olsada bir süre sonra bu tempoyada alışırız biz kadınlar herşeyin üstesinde gelebilecek güce sayibiz.

Gülsen nasılsın canım güzel kızın nasıl?

Sabeg ve urla sizde iyisiniz sanırım,sabeg göremedim bir yerleremi gitti.

honeymom şimdiden sünnetiniz hayırlı olsun canım
ben de doğumumu buca kadın doğum ve çocuk hastanesinde yaptım
Lara'nın doktoru da o hastanede çalışıyor
kesinlikle özel hastane gibi çalışıyorlar ayrıca benim kaldığım gibi oda ben hiçbir özel hastanede görmedim
Urlacım kendini kötü hissediyorsan çalışınca daha iyi olacaksan tabii ki çalış ama çalışma ihtiyacın yoksa çocuklarımızın bize çok ihtiyacı var diye düşünüyorum ben
AySaycım özlemiştik artık seni arada birkaç kelime yaz bize güzel kızını da öp benim için

Evet Leyla umarım çalışanlar da vip dir
bir önceki deneyiminde ne feci olabileceklerini görmüştük
yani düşünüyorum bebeksizken bile iş+ev zordu
sende birde yaramaz Ela var allah kolaylık versin canım
Halidecim biz iyiyiz canım
Egeyi tebrik ediyoruz canım yürümeye başlasın alkış göndericez size

Leylaela bu tempoyla kilolar daha hızlı verilecek desene. Yoksa havalimanında mı çalışıyorsun VIB geçişte? Saçma bir tahmin oldu ama :82:

Halide'cim dediğin gib biz kadınlarn üstesinden gelemeyeceği iş yok. Maşallah Ege'ye yürümeye ramak kalmış. Hadi bakalım haberini bekliyoruz.

Gülsen_Arda, Lara'ya kocaman bir İki buçuk aylık olmuş küçük hanım. Öğlen eve gidince senin için öpeceğim kızımı. Arada da olsa girmeye çalışıyorum.

selam kızlar
bugün 2. ay aşılarımızı olduk
çok ağladı kuzum uykusundada ağlıyo arada
meleğim benim inşallah ateşi çıkmaz
umarım herkes iyidir

kızlarrrr
ben bugün lara yı gördümmmmm o ne tatlı bişiiiii öleeeee yaa
bayıldım bayıldımmmm ama ortam müsait olamadığı için kısa sürede ayrıldık koklayamadım kuzuyu
gülsencim sende çok ii görünüyodun buarada söylemeden gçemicem canım
ayyy birden bir özlem bastı beni
kızzlarrrrr özledim hepinizi yawwww
gelin bakimmm yamacıma hepinizzzz

Aysay cım tahmin yanlış oldu canım dııttttt.....:))
özelden atarım yerimi,bakarsın
zaten nickimi değiştirmeyi planlıyorum ama uygun bir nick bulamadım kendime
beni yansıtıcak bişiler olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…