Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ne güzel olurdu bu
bebeğim beni seçti oyyy kurban olurum ben
bende hep gerçek aşk buymuş diyorum Lara'm benim

şımardım şımardımmm utandımmmmm:78::))))
ama kızlar bi sır vereyim size; kocamın tavrı değişti bana heheheee adamı bi kıskançlık sardı sanki her sabah beni işe bırakırken böle pispis bakıp dikkat et kendine diyo ama ne deme ne bakış bi görsseniz....heheheeee...flört zamanında gibi bir ilgi bir alaka..zaten sağolsun hep ilgilidir ama bu sefer bu ilgnin altında bir kıskançlık seziyorum ohhh ohhhh iyi oluyooo ona kudursun azcık:92:

aaa şimdi görüyorum son yazılanları
hadi gidin yatın dinlenin benim yarın iş yok tatillll oturcam azcık...
bbizler kendini bilen anneleriz insanlarız bireyleriz eminimki hiçbirzaman bebeklerimeze kötü davranmayız sabrımızın taştığı günler çoookkk oluyor ama kıyamayız ya aaa düşünmek bilke beni ürpertiyo kapayalım bu konuyu neyse
halidecim bünyen duraklamay girmiştir şimdi direnç göstericektir bi süre üzülme yılma devam et zaman ve sabır işi bu iş mutlaka başarıcaksın inanıyorum....
sanada özelden atıcam bak canım mesajlarına

benim bebeğimde yolda .Yavaş yavaş bebek eşyalarına kıyafetlerine bakmaya başladım hatta bugün bebek şekeri bile araştırdım yanii ,işim çok tavsiyeleriniz varsa sevinrim :)

bak sen daha 2. günde kıskançlık yapıyor
demek ki evdi çocuktu kendini çok salmıcan

selam kızlar
bugün 2. ay aşılarımızı olduk
çok ağladı kuzum uykusundada ağlıyo arada
meleğim benim inşallah ateşi çıkmaz
umarım herkes iyidir

ipek ben hiç ateşlenen duymadım kızlardan
bizim de olmadı inşallah sizin de ateşiniz olmaz
ben ne ağlamıştım aşıdan sonra Lara ilk kez öyle içten ağlamıştı
aşıları doktorumuza yaptırma kararı aldım ben ondan sonra

tam 24 saattir uyumuyorummmm
kızımda uyumadı bzide uyutmadı
yaklaşık 8 saattirde meme ağzında
şuanda da ağlıyooo
bayılmak üzereyim başım dönüyoooo
yani anlıycağın gülsen bizi huysuz yaptı aşılar
ateş 36.5 37 yi gördü dahda çıkamdı
tabi çıkmasın diye soyduk falan

Son düzenleme:

bizi de çok huzursuz yapmıştı yazmıştım burada da
çok sakin bir sesle konuş bebişle bizde çok işe yarıyor
geçmiş olsun canım inşallah biraz sakinleşmiştir kızın

selam kızlar....
nasılsınız yuvama döndüm artık,herşey yolundamı?
yavaş yavaş geçmişi okuyacam biliyorum çok şey kaçırdım...

bizi de çok huzursuz yapmıştı yazmıştım burada da
çok sakin bir sesle konuş bebişle bizde çok işe yarıyor
geçmiş olsun canım inşallah biraz sakinleşmiştir kızın
sağolasın canım
saat 10da uyudı şimdi top atsan uyamaz
ay birazdanda çıkcaz doktora gitcezz teeeeeeeeee bornovaya yorgunum kolumu kıpırdatacak hal yok

selam kızlar....
nasılsınız yuvama döndüm artık,herşey yolundamı?
yavaş yavaş geçmişi okuyacam biliyorum çok şey kaçırdım...

hoşgeldin cnm
ben iyiym kızımla uğraşıyorum güler öyle geçiyor tatlım
sen nslsın?? kuzun nasıl
54 günün kalmış e hadi hayırlısı
doğumu nerde yapcaksın belli oldumu

e-pack canım çok üzüldüm
çok yıpranmışsınız neden okadr etkilediki acaba normalde bukadar yapmaz ama
seninki nazlı çıktı demekki kuzucuk kıyamam ben ona
sabırlı ol nekadar olunabilyo biliyorum ama yapıcak bişey yokki tatlım,yanında bi yardımcı olsun mutlaka sana ii gelcek biri belki o biraz ii gelir sana
offf çok zor zamnlar biliyorum ama geçiyo canım,unutma hepimiz atlattık ogünleri

gülsencim ben evdeykende salmazdım kendimi severim bakımı falan bide kocada sever benim
hafta sonları hep fönlü gezerim giyim kuşam dikkat ederim ama anladım ki kocam ben evdeyim nasılsa diye rahatmış şimdi dışarlarda olunca hayatım o kaşınmaya başladı ilk günler şimdi sonra alışır oda...

ayy bu site öldürcek beni ben okuyorum cevap yazıyorum sonra bi bakıyorum başka mesajlarda daha var ben görmemişim yani son birkaç mesajı sonradan görüyorum dünde böyle olmuştu
neyse sabeg iimisin canım..merak ettik seni ya anlaşılan sen burda değilmişsin...

vallahi bravo Lara bana hiçbir şey için zaman bırakmıyor
bu hafta kuaför kuzenim bendeydi ama saçımı bile boyucak zaman olmadı
saç sakal karışmış vaziyetteyim iyi ki saçlarım kısa ama bıyıklar ne olucak bilmiyorum

günaydın sabeg hoşgeldinnnn
canım hoşbulduk.... nasılsınız anladığıma göre biraz karışıklıklar olmuş...
Allah kolaylık versin canım.Bakalım ben neler yaşayacağım...
benimde az kaldı.büyük bir ihtimal çınarlıda yapıcam bir dahaki hafta hataneleri dolaşmaya başlayacağız.....

iyyim canım hayırlı olsun işe başlamışsın.evet yoktum.istanbula gittik iş için çok şükür geldik.zaten biliyorsun hastalık filan derken hiç halim yoktu topiğe girmek için ama şimdi çok şükür iyyim.
Bu arada eşine kıskançlık krizkeri yaşatıyormuşsun.yap yap keyifli olur

çok sağolasın leyla
valla nazlı çıktı kuzucumm
yardım edicek kimsem yokki izmirde eşimden başka kimse yok
belki annemlere giderim haftaya

aynen gülsen bravo leylaya
bende senin gibiyim saç sakal kaş bıyık
saçımı bile tarayamıyorumm

hayırlısı olsun cnm çınarlı iyi bi hastane

kızlar selam nasılsınız???
Bizim Antalya'da keyfimiz çok iyi,hergün bi yerlerdeyiz.Havalarda şansımıza çok güzel.Önümüzdeki haftada gezdikten sonra sünnet sonrası evde oluruz artık.
Ama gezmek bana çok iyi geldi ne kadar kötü bi dönem geçirmişim,kendimi tanıyamaz olmuştum.

Leyla çalışmakla en iyisini yapıyorsun.Evde ne kadar bakımlı olmaya gayret etsende bi yere kadar hepsi.Baksana farkını eşin bile anlamış :)))) Çalışan bir bayanın yürüyüşü bile farklı oluyor.Sen becerebildin umarım bende zamanı gelince becerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…