Gülsenciğm ben şuna inanıyorum canım her bebek kendi annesini sectiğine inanıyorum ve oğlumun beni secip anne olma duygusunu bana yaşatığın için her gecen gün ona daha çok minetar oluyorum ve onu çokkkk seviyorummmm oğlum benim ilk aşkım
şımardım şımardımmm utandımmmmm:78::))))
ama kızlar bi sır vereyim size; kocamın tavrı değişti bana heheheee adamı bi kıskançlık sardı sanki her sabah beni işe bırakırken böle pispis bakıp dikkat et kendine diyo ama ne deme ne bakış bi görsseniz....heheheeee...flört zamanında gibi bir ilgi bir alaka..zaten sağolsun hep ilgilidir ama bu sefer bu ilgnin altında bir kıskançlık seziyorumohhh ohhhh iyi oluyooo ona kudursun azcık :92:
benim bebeğimde yolda .Yavaş yavaş bebek eşyalarına kıyafetlerine bakmaya başladım hatta bugün bebek şekeri bile araştırdım yanii ,işim çok tavsiyeleriniz varsa sevinrim :)
selam kızlar
bugün 2. ay aşılarımızı olduk
çok ağladı kuzum uykusundada ağlıyo arada
meleğim benim inşallah ateşi çıkmaz
umarım herkes iyidir
ipek ben hiç ateşlenen duymadım kızlardan
bizim de olmadı inşallah sizin de ateşiniz olmaz
ben ne ağlamıştım aşıdan sonra Lara ilk kez öyle içten ağlamıştı
aşıları doktorumuza yaptırma kararı aldım ben ondan sonra
tam 24 saattir uyumuyorummmm
kızımda uyumadı bzide uyutmadı
yaklaşık 8 saattirde meme ağzında
şuanda da ağlıyooo
bayılmak üzereyim başım dönüyoooo
yani anlıycağın gülsen bizi huysuz yaptı aşılar
ateş 36.5 37 yi gördü dahda çıkamdı
tabi çıkmasın diye soyduk falan
sağolasın canımbizi de çok huzursuz yapmıştı yazmıştım burada da
çok sakin bir sesle konuş bebişle bizde çok işe yarıyor
geçmiş olsun canım inşallah biraz sakinleşmiştir kızın
selam kızlar....
nasılsınız yuvama döndüm artık,herşey yolundamı?
yavaş yavaş geçmişi okuyacam biliyorum çok şey kaçırdım...
gülsencim ben evdeykende salmazdım kendimi severim bakımı falan bide kocada sever benim
hafta sonları hep fönlü gezerim giyim kuşam dikkat ederim ama anladım ki kocam ben evdeyim nasılsa diye rahatmış şimdi dışarlarda olunca hayatım o kaşınmaya başladıilk günler şimdi sonra alışır oda...
canım hoşbulduk.... nasılsınız anladığıma göre biraz karışıklıklar olmuş...günaydın sabeg hoşgeldinnnn
Allah kolaylık versin canım.Bakalım ben neler yaşayacağım...sağolasın canım
saat 10da uyudı şimdi top atsan uyamaz
ay birazdanda çıkcaz doktora gitcezz teeeeeeeeee bornovaya yorgunum kolumu kıpırdatacak hal yok
hoşgeldin cnm
ben iyiym kızımla uğraşıyorum güler öyle geçiyor tatlım
sen nslsın?? kuzun nasıl
54 günün kalmış e hadi hayırlısı
doğumu nerde yapcaksın belli oldumu
ayy bu site öldürcek beni ben okuyorum cevap yazıyorum sonra bi bakıyorum başka mesajlarda daha var ben görmemişim yani son birkaç mesajı sonradan görüyorum dünde böyle olmuştu
neyse sabeg iimisin canım..merak ettik seni ya anlaşılan sen burda değilmişsin...
çok sağolasın leylae-pack canım çok üzüldüm
çok yıpranmışsınız neden okadr etkilediki acaba normalde bukadar yapmaz ama
seninki nazlı çıktı demekki kuzucuk kıyamam ben ona
sabırlı ol nekadar olunabilyo biliyorum ama yapıcak bişey yokki tatlım,yanında bi yardımcı olsun mutlaka sana ii gelcek biri belki o biraz ii gelir sana
offf çok zor zamnlar biliyorum ama geçiyo canım,unutma hepimiz atlattık ogünleri
aynen gülsen bravo leylayavallahi bravo Lara bana hiçbir şey için zaman bırakmıyor
bu hafta kuaför kuzenim bendeydi ama saçımı bile boyucak zaman olmadı
saç sakal karışmış vaziyetteyim iyi ki saçlarım kısa ama bıyıklar ne olucak bilmiyorum
canım hoşbulduk.... nasılsınız anladığıma göre biraz karışıklıklar olmuş...
Allah kolaylık versin canım.Bakalım ben neler yaşayacağım...
benimde az kaldı.büyük bir ihtimal çınarlıda yapıcam bir dahaki hafta hataneleri dolaşmaya başlayacağız.....
iyyim canım hayırlı olsun işe başlamışsın.evet yoktum.istanbula gittik iş için çok şükür geldik.zaten biliyorsun hastalık filan derken hiç halim yoktu topiğe girmek için ama şimdi çok şükür iyyim.
Bu arada eşine kıskançlık krizkeri yaşatıyormuşsun.yap yap keyifli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?