Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,

slmmmmmmmmmmmmmmmmmm

off çok sıkıntılıyım bana pozitif enerjinizi,dualarınızı,iyi dileklerinizi gönderin ihtiyacım var çokk...
kimseyle paylaşamıyorumda çatlıcam artık,kötü trajik bi durumum yok merkata etmeyin ama...

Canım e-bebek mağazası İzmir'de en iyilerden Şemiklerde, tavsiye ederim, geze geze ayaklarına kara sular inmiyor, ne istiyorsan hepsi bir arada..

Kipa ya okadar giderim hiç bakmam tekstil ürünlerine.f&f markalı badyler indirimdeydi 5 tanesi 10 liraya, 3 tanesi 8.5 liraya.Bende 3 tane bady paketlerinden aldım gerçekten yumuşacıkmış.Ben chicco ve marks &spencer ın badylerini kullanıyordum.Kaliteleri aynı fiyatlarıysa inanılmaz f&f çok ucuz.

içini ferah tut halide feraha cıkarsınız inşallahhhhh

herkese iyi pazarlar

dualarım seninle
umarım herşey istediğin gibi olur

iyi pazarlar

Sabeg Allah sana sabır versin. Dön artık evine de, bebeğine sakin sakin kendin bak...

Honeymom Can'ın dişleri hayırlı olsun. Meme ucunu ısırmasın yaramaz. Bu arada içini ferah tut, her şey olacağına varır.

Leylaela, Esmen sizlere de selam olsun...

Biri beni bu tempodan durdursun lütfen. Kusura bakmayın hanımlar buraya yetişemiyorum. Sadece okuyorum, yazmaya fırsatım yok. Bir yandan ders çalışıyorum, ev, iş, bebek derken günler akıp gidiyor. Ruhum yoruldu...

yogun tempo bir slm verebiliyorsun oda yeter:)

Sana da selam olsun Aysay.Senden haber almak ne güzel.Kolay gelsin canım.

Teşekkür ederim. Ayça olmadan önce ne rahatmışım. Birde şimdi bizimkinde yürüme sevdası başladı. İlk arabamla fıldır fıldır dolaşıyor. Oda yetmiyor ellerinden tutturup yürüyor. Altını değiştirmek için büyük sabır lazım. Bezi alınınca çıplak popoyla hemen fırlıyor. Yemeğini illaki kendisi yiyecek, doyduğu zaman tabağındakileri gözümüzün içine baka baka yere atıyor. Çekmeceleri söylememe gerek bile yok hepsine kilit tertibatı takıldı. Kapı açıp kapatıyor. Daha buna benzemez ne yaramazlıklar...

Allah yardımcın olsun aysay.
3 4 ay sonra bizim yaşayacaklarımız bunlar.korktum valla :))

Teşekkür ederim Urla. Sizler ne yapıyorsunuz?
iyiyz büyüyoruz biz 2. yaş günümüzü kutlucaz 1 nisanda
oglum minigimmm 2 yaşınında olacak
ooooooooo daha neler neler göreceksiniz her halleri harikaaaaa

Son düzenleme:
kızlar selam hepinizee
yorgunum dostlarım yogunum yorgunnnnnnnn!!!!
gün yetmiyo gece yetmiyo saatler koşkoş koşuyooooo
zaman akıp gidiyo.....
biraz sıkıntılı günler geçiriyorum
aslında herşey yolunda çok şükür ailcenek iyiz ama benim pskolojim bazı sorunlardan dolayı bozuk yani aslında kafam karışık fazlasıyla ne yapmam gerektiğini bilmediğim bir problem içindeyim,
bir pskoloğa gidip destek almak istiyorum ama bunu kimseye söyliyemiyorum,belki uzaman biri bana yaşadığım durum içinde bana yapmam gerekeni doğru yolu gösterebişlir diyorum ama...
benim tahmin edebilceğiniz gibi sorunum bell, bir yıl sonra torun peşine düşen kayınpederim ela yı görmek istiyor biz gelmeyiz siz gelin diyor,,,iki arada kaldım gitsem kendi prensiplerimden kişiliğimde ödün vericem..gitmesem kötü gelin torun saklıyan insan olucam...üstüne birde eşimin gördüğü azıcık ışığı söndürücem..çok şükür hiçbir baskısı yok üstümde sen nasıl istersen diyor
ben bunları yaşamaktan düşünmekten çok yoruldum kızlar
hemde çoookkkkkkk((((

Leyla cım gerçekten zor bir durum.Ben senin yerinde olsam kesinlikle profesyonel yardım alırdım(senin gibidüşünüyorum)Ay valla daraldım

söylecek bi şeyım yok aslında kendin daha iyi bilirsin
allah kolay bi şekilde sonuclandırsın
umarım sorunsuz halledersın

umarım kızlar umarım....
sizler nasılsınız nasıl geçiyor günler...

Merhaba arkadaşlar uzun bir ara oldu görüşmeyeli umarım herkez iyidir gecmişi ok fazla okuyamadım.
Begümcüğüm allah analı babalı büyütsün canım tebrik derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…