off çok sıkıntılıyım bana pozitif enerjinizi,dualarınızı,iyi dileklerinizi gönderin ihtiyacım var çokk...
kimseyle paylaşamıyorumda çatlıcam artık,kötü trajik bi durumum yok merkata etmeyin ama...
aklıma gelmişken...
kıyafet olarakta buyuk kipalarda satılan f&f etiket taktıkları urunler çok guzel.
zaten hepsi ihracat fazlası. sadece etiketini degiştiriolar. kumaş testleri ve kalıplar sorunsuz.
onun haricinde ist. a gitme imkanınız varsa h&m super. zara ve mother&care çok minnoş...
girince herşeyi almak istiom ...
off çok sıkıntılıyım bana pozitif enerjinizi,dualarınızı,iyi dileklerinizi gönderin ihtiyacım var çokk...
kimseyle paylaşamıyorumda çatlıcam artık,kötü trajik bi durumum yok merkata etmeyin ama...
Sabeg Allah sana sabır versin. Dön artık evine de, bebeğine sakin sakin kendin bak...
Honeymom Can'ın dişleri hayırlı olsun. Meme ucunu ısırmasın yaramaz. Bu arada içini ferah tut, her şey olacağına varır.
Leylaela, Esmen sizlere de selam olsun...
Biri beni bu tempodan durdursun lütfen. Kusura bakmayın hanımlar buraya yetişemiyorum. Sadece okuyorum, yazmaya fırsatım yok. Bir yandan ders çalışıyorum, ev, iş, bebek derken günler akıp gidiyor. Ruhum yoruldu...
Sana da selam olsun Aysay.Senden haber almak ne güzel.Kolay gelsin canım.
Teşekkür ederim. Ayça olmadan önce ne rahatmışım. Birde şimdi bizimkinde yürüme sevdası başladı. İlk arabamla fıldır fıldır dolaşıyor. Oda yetmiyor ellerinden tutturup yürüyor. Altını değiştirmek için büyük sabır lazım. Bezi alınınca çıplak popoyla hemen fırlıyor. Yemeğini illaki kendisi yiyecek, doyduğu zaman tabağındakileri gözümüzün içine baka baka yere atıyor. Çekmeceleri söylememe gerek bile yok hepsine kilit tertibatı takıldı. Kapı açıp kapatıyor. Daha buna benzemez ne yaramazlıklar...
iyiyz büyüyoruz biz 2. yaş günümüzü kutlucaz 1 nisandaTeşekkür ederim Urla. Sizler ne yapıyorsunuz?
ooooooooo daha neler neler göreceksiniz her halleri harikaaaaaTeşekkür ederim. Ayça olmadan önce ne rahatmışım. Birde şimdi bizimkinde yürüme sevdası başladı. İlk arabamla fıldır fıldır dolaşıyor. Oda yetmiyor ellerinden tutturup yürüyor. Altını değiştirmek için büyük sabır lazım. Bezi alınınca çıplak popoyla hemen fırlıyor. Yemeğini illaki kendisi yiyecek, doyduğu zaman tabağındakileri gözümüzün içine baka baka yere atıyor. Çekmeceleri söylememe gerek bile yok hepsine kilit tertibatı takıldı. Kapı açıp kapatıyor. Daha buna benzemez ne yaramazlıklar...
kızlar selam hepinizee
yorgunum dostlarım yogunum yorgunnnnnnnn!!!!
gün yetmiyo gece yetmiyo saatler koşkoş koşuyooooo
zaman akıp gidiyo.....
biraz sıkıntılı günler geçiriyorum
aslında herşey yolunda çok şükür ailcenek iyiz ama benim pskolojim bazı sorunlardan dolayı bozuk yani aslında kafam karışık fazlasıyla ne yapmam gerektiğini bilmediğim bir problem içindeyim,
bir pskoloğa gidip destek almak istiyorum ama bunu kimseye söyliyemiyorum,belki uzaman biri bana yaşadığım durum içinde bana yapmam gerekeni doğru yolu gösterebişlir diyorum ama...
benim tahmin edebilceğiniz gibi sorunum bell, bir yıl sonra torun peşine düşen kayınpederim ela yı görmek istiyor biz gelmeyiz siz gelin diyor,,,iki arada kaldım gitsem kendi prensiplerimden kişiliğimde ödün vericem..gitmesem kötü gelin torun saklıyan insan olucam...üstüne birde eşimin gördüğü azıcık ışığı söndürücem..çok şükür hiçbir baskısı yok üstümde sen nasıl istersen diyor
ben bunları yaşamaktan düşünmekten çok yoruldum kızlar
hemde çoookkkkkkk((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?