Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slmmmmmmmmm begüm nerelerdesın ya kuzu dogdu ugramıyorsun artık

arada bi ses ver:))))))))

Teyzeleri diş tebrikleri için çok teşekkür ederiz.Ayrıca pozitif enerjiniz içinde :)))
Yaa adet tarihim 10 gün gecikince ben fena tırstımda.Bi an sus pus oldum ne yapacağımı bilemedim.Neyse atlattık ya...

Kızlar ben yine Antalya'ya kaçar,hepinizi öpüyorum...

halide partiniz nasıl geçti bahsetmiyosun hiç dün değilmiydi sanki

ayy takılın kızlar bana gezdiriyim sizi Antalya'da...
Bu sefer annemin sağlık durumundan dolayı geldim birdahaki sefere haber veririm :)))

geçmiş olun canım umarım önemli bişey yoktur...
anneler hayatımızda meğer ne kadarda önemliymiş değilmi ben ne yazıkki doğumumdan sonra anladım bunu.annemi herzaman sevdim ama şimdi değerini daha ii anlıyorum

geçmiş olsun halideeeeee

anne olunca annelerımızın kıymetı daha cok biliniyorrrrrr

leylacıım bi ameliyat durumu var ama annem biraz kararsız, doğru doktoru bulamadı sanırım henüz.
annemle arkadaş gibiydik hep,her an birlikte birçok şey paylaşmışızdır standart anne-kız ilişkisinden hariç.İzmir'e taşındım uzakta annemin değerini çok anladım,Can'ın doğumundan sonra anneliğin değerini anlamamla daha da değişti ilişkimiz.Annelik bambaşka annem daha başka :)))

urlacımm bu arada ben Halide değil canım Özge :)))

pardon ozaman:))))))))

leyla gülşenden haberın varmı yoksa şayet bi müsait zamanında ararmısın........

selammmm ,bende sadece topiği ben trkettim sanıyordum.nerelerdesiniz kızlar...
neden hiç kimsecikler uğramıyor topiğe

urlacım haklısın sanırım artık gülseni arama vakti geldi yarın arayayım bakayım...
sabeg biz burdayız asıl sen nerelerdesin bakemmmm...:))
honeymon hakkınızda hayırlısı canım umarım acil şifa bulur annen..

BUARADAAAAA ŞİFREMİ KIRMAYA ÇALIŞAN PROFİLİME GİRMEYE ÇALIŞAN YABANCIIIII IP NUMARAN ELİMDE...BİRDAHA DENEME BENDE SENİ BULUP DEŞİFRE ETMEK ZORUNDA KALMAYAYIM OLURMU.....

pamidor u tavsiye ediyorum. ben harika şeyler aldım fiyatlarıda diğer yerlere göre çok uygun

halide partiniz nasıl geçti bahsetmiyosun hiç dün değilmiydi sanki

Çok güzel gecti canım evet cumatesi yaptık doğum günü partimizi,anlatmaya fırsat olmadı canım ya oğluşum cok hasta dün akşam ateşden dolayı acile gitmek zorunda kaldık bu soğuklarda uşutmuşum bebişimi.

gecmiş olsun adaşımızaaaaaaa....

insanların işlleri güçleri yok herhaldeeee ugraştıkları şeye bakarmısın

Slm kızlar, Kayserideyim.Kardeşim cuma günü doğum yapacak eksikleri tamamlıyoruz koşturmacayla geçiyor günlerimiz.

iyi gezmeler esmen oh miz gibi bebek kokusu olcak........ ne güzel allah saglıkla
kucagına almayı nasip etsin kardeşinin....

esmen gözünaydın olsun şimdiden sanada ne güzel olcak şimdi yeni bebek kokusu demi ...özledik yaa benimde 2 aya kadar çok yakın arkadaşım doğurcak dört gözle bekliyorum vallaha,eloşumun miniklerini çıkardım yaıkadım ütüledim ona vermek üzere hazırladım,eloş pekte küçükmüş yaa şimdi bir dana oldu:))
halide içinize sinsin canım mutlu yaşlarlar egeye sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşallah canım
ya ben gülseni aramayı unuttum ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…