Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyy topiğe bakkk kimsecikler yokkkkk,herhalde benim dışımda kimsenin yardıma ihtiyacıda yokkkk (
Ay çok acemiyim,kayınvalidem var ama bazen oda yetemiyor...
bebeğimin hala sümükleri genzinde duruyor,hergün bir operasyon yapıyoruz ama hala bebeğim net nefes alamıyor ve hala genzindeki birikinti gitmiyor.anne sütü,zeytinyağı,serum fizyolojik,otrivine bebe gibi herşeyi denedim ,aspiratörle çektim.çektikçe geliyor 2 saatte bir filan yapıyoruz ama hala tam geçiremedik.bir türlü o tabaka sökülmediiiiiiiiyastık dik filan sırtına pat pat ,sallama yan yatırma,sır üstü yatırma gibi denemedidiğim hiç birşey yok,başka hiçmi fikri olan yok meleğimi bu sıkıntısından kurtarabilecek bir çözüm....burununda akan hiç bir sümük yok,bütün derdi genzinde ,gırtlakta değil,tam o ara yerde işte bilmem anlatabildim mi?
bir hık yapsa düşecek ama bilmiyorki hınkırmayı kuzum.....

begüm hiç bir fıkrım yok umarım en yakın zamanda rahat rahat nefes alır kuzunnn
benım yerıme kokla taha paşayı.........

Son düzenleme:
sagep odayı nemlendirsen...
buhar makinesi varsa çalıştır yoksa 1-2 gün ara ara su kaynat iyi gelirse alırsın bi makine.
belki kuru hava akıntılı kısmı kurutuyor ve atımını zorlaştırıyordur.Bizde bi hırıltı sorunu yaşadık genizde birikim varmış, serumfizyolojik+buharla toparladık ama.Kaloriferden olmuştu bizim sorunumuz.
ayy ne kadar devrik yazmışım ama silip düzeltmeyi denersem herşeyi unutucam :))

begüm hiç bir fıkrım yok umarım en yakın zamanda rahat rahat nefes alır kuzunnn
benım yerıme kokla taha paşayı.........
Amin canım inşallah,en büyük temennim bebeğimin bu derdinin bitmesi,Allah beterinden saklasın aslında düşündüğüm zaman millet nelerle uğraşıyor benim derdin sadece sümük :) nefes alamda problem yaşamasa.....hem beyni hem ciğerleri için sakıncalı sonuçta....
koklarım canım uyansın :)

:)buharda denedim canım anlık rahatlatıyor.yani oda hiç bir işe yaramıyor yaaaaa......deliricem hakikaten ,keşke becerebilsemde elimi genzine sokup şöööyyylleee bir sıvazlayasım var o kısmı.....

kızlar selammm
sabeg tatlım sizinki biraz fazla heralde ya illaki yaptıklarından birinin ii gelmesi gerekirdi acaba doğumda ilk temizlemeyimi ii yapadılarki çocuk doktoruna başvurdunuzmu canım...
sizlerle sohbet etmeyi özlemişimmmm

Sabeg bu konuda hiç bir tecrübem yok. Derdini çok güzel ve net anlatmışsın ama işte bende çözüm yok. Birde doktora danışsanız. :94:

GÜNAYDINNNNN

pazar gününüzzzz bu güzel havada güzel geçsinnnnn

bol bol gezelim güneşlenelimmmmmmmm

gülşen nerelerdesın yaaaaaa eskisi kadar ugramıyorsun artık:)):):):)

canım doğumda iyi temilenmiş,sordum.Hatta bebeği karnımda 14:15'de almışlar 14:30'da annemlere vermişler.Ameliyathanede bile beklememmiş,üşüttümü desek oda değil yani....
doktora başvurdum saçmaladı.iyi bir dokto bulamadım ki bir türlü...Saminin çocukluk doktorunu aradık :) çok iyi bir doktordu..ona anlattık sorunumuzu en iyi çözümün hortumlu aspiratör olduğunu söyledi.eve en çok o işe yaradı ama kesin çözüm değil,günde kaç keer temizliuyorum çocuğu.....
Sabeg bu konuda hiç bir tecrübem yok. Derdini çok güzel ve net anlatmışsın ama işte bende çözüm yok. Birde doktora danışsanız. :94:
Canım gittim doktora saçmaladı durdu...Ben dedim ki çocukta geniz etimi var yoksa yada burun darlığı filan bundan kaynaklanıyor olabilir mi dedim :))) bana dediki geniz etide olabilirrrrr,burun darlığıda tabiki bunlarda etken...peki siz bakmayacakmısınız dedim..hımmm dedi,bende haklısınız bunların hepsi olabilir ben en iyisi bir doktora gidip başvurayım dedim :))))deli tti bni yani
GÜNAYDINNNNN

pazar gününüzzzz bu güzel havada güzel geçsinnnnn

bol bol gezelim güneşlenelimmmmmmmm

gülşen nerelerdesın yaaaaaa eskisi kadar ugramıyorsun artık:)):):):)

günaydınnn

Geçmiş olsun Begüm ya ne kadar canını sıkmış,inşallah çabucak geçer de rahatlarsınız kokla benim için Taha yı

sabeg tatlım gözünaydın doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
nasıl gşdiyo annelik bebiş hastaymış galiba geçmiş olsun
ne zmn dönceksin izmire kalcanmı istanbulda daha
bu arada seni burdaki doktorun aradımı hiç doğurdunmu ne yaptın diye ??

Topic iyice durgunlaştı...
Çocuklar büyüdü daha fazla zamana ihtiyaç duyuyorlar tabii,bir de çalışanlar annelerin telaşları derken uğrayamaz olduk buraya.
Arada bir iyi olduğumuza dair bir iki satır yazılabiliyoruz ancak.
Meleklerinizi öpün benim yerime kızlar...İçimden geldi :)))

SAĞOL CANIM TEŞEKKÜREDERİM...iZMİRE NE ZAMAN DÖNERİM HİÇ BİLMİYORUM BANA KALSA HEMEN DÖNERİMDE......
ŞİMDİ BANDIRMADAYIM CANIM HEM EŞİMİN İŞLERİ İÇİN HEMDE KAYINVALİDEM BEBEKLE İLGİLENİYOR.....
BEBEĞİMİN BİR SÜMÜK SORUNU VAR ONADA ŞÜKÜR İNSANLARLA NELERLE UĞRAŞIYOR...
DOKTORUM SANIIRM EŞİMLE KONUŞMUŞ AMA TAM EMİN DEĞİLİM....

ÖPERİM CANIM SENDE ÖP...

kimsecikler yokkk....
ne yapsak acaba sanal toplaşmamaı ayarlasak mesela şugün şu saatte topicte buluşalım gibi.....
ayyy ne günlere kaldık...ama bu gidişle öyle olcağa benziyo..herkez bişekilde girip iki kelime yazıyor ama aynı ana denk gelmek zor oluyor ama olsun buda hiç yoktan iidir enazından ii olup olmadığımızdan haberdarız....
biz iyiyiz şükür haftaya pazartesi hem çocuk hemde dermatoloji randuvularımız var umarım herşey ii sonuçlar...ela iice çocuk oldu artık:))bizimle inanılmaz bir iletişim içinde taklitlere başladık kedi neyapar köpek neyapar diye sordukmu taklit yapıyor,anneanne neyapar diyincede hapşuuuu diyor:))
göz kulak burun nerde hepsini gösteriyor bide müzik duymasın hemen ellerini kaldırıp oynamaya başlıyor..sürekli dışarı çıkmak parka gitmek kendine arkadaş bulup oynamak istiyor..nebileyim kızım büyüyor bu hayatı bizimle paylaşıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…