Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne güzel duygular bunlar

biz onları gectık agbıyız biz :):)):):

biz artık A'yı Byi 1 ,2,3,4,5 ögrenıyoruzzzzzzzz

cok gğüzel duygular yaşıyoruzzzzzzzzzzz

gülşen nerelerde ya haberi olan varmı?

izmir lafını görunce geldim...
ben baya bişiler aldım.
tavsiye edecegim yer hello baby...
guzel bi kampanyaları var . her alışveriş tutarı için hediye para puan kazanıosunuz.
hem mobilya hem bebek arabası aldık... bikaçta ıvır zıvır ve çok uygun fiyata geldi.
birde kemeraltında barış bebe var ordada çeşit çok.

aklıma gelmişken...
kıyafet olarakta buyuk kipalarda satılan f&f etiket taktıkları urunler çok guzel.
zaten hepsi ihracat fazlası. sadece etiketini degiştiriolar. kumaş testleri ve kalıplar sorunsuz.
onun haricinde ist. a gitme imkanınız varsa h&m super. zara ve mother&care çok minnoş...
girince herşeyi almak istiom ...

evet urlacım çok güzel duygularmış yaaa
doyamıyorum küçük kızıma
kızlar nerelerdesiniz çıkın artık ortalaraaaa
elma dersem çık armut dersem saklan
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........:))))

Son düzenleme:
ya kızlar imdat yaaa....
biri kayınvalidemi durdursun minicik bebeğe pirinç unu ve mısır nişastası ile mama yapıp veriyor.ben çocuklarımı böyle büyüttüm birşey olmadı seninkine mi olacak diyor.....
durduramıyorum tamam çocuğa çok iyi bakıyor Allah razı olsun ama bazende eşşeğin gözüne su kaçırıyor...
ya bir türlü en gel olamıyorum veriyor......
bebeğime birşey olurmu? ((( offf yaaaa deliricemmmmmm.....
yani olsa en kötü ne olabilirki bilemedim.nette araştırdım tam açıklamıyor ek gıda ile bilgiler çıkıyor...
ne bileyim onun çocuklarına birşey olmamışmış...anne sütüde veriyorum ama mutlaka mamada veriyor...imdatttt.......deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım çok zor durum içindesin şimdi ne yazsam bilemedim ah vah yapıp pskolojini bozmak istemiyorum ama çok yanlış daha 1 aylık değilmi bu bebek ne maması yaa ne pirinç unu...zaten direk gdo veriyo pirinç unuyla,çok sağlıksız kof bir şişlik yapar bebekte ve ayrıca sindirimi daha gelişmemeiş bebeğe nerde görülmüş ek gıda verilmesi bence ii bir çocuk dr.u bul beraber gidin ona anlatsın.bebeğe zarar başka bişey değil
canım en iyisi sen derhal yanlız kalmaya izmire dönmeye bak
ayrıca onun annesi sensin bebeğin için en iyisini sen bilirsin ve sen karar verirsin bunu ona yansıtmalısın anlamalı o kendi çocuklarının annesi tahanın değil..:))

Bir an önce Bandırmayı terket:

kızlar Can ilk dişini çıkardı...
Ayy giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama bişiler yazamadım son zamanlarda.Dişten dolayı biraz mızıklanıyoruzda.

Sagepcim evine dön kampanyası başlatsak iyi olacak sanırım.Canım eşinle konuşacaksın ya da kayınvalidenle.Ya daha yazardımda maksadımı aşmasam iyi olacak :)))

begümcüm leylalaya sonıuna kadar katılıyorummmm
1 aylık bebege pirinç unu verılırmı?
sindirimi nasıl olurr kofluk yapar bebegee

ileriki zamanlar keşke dememek için bence izmire gel en güzel sen bakarsınnnnn

psiklojın alt üst olur

leyla gülşen nerelerde canım haberın varmı

honeyman maşallah sizede canın ilk dişi gelmişşşşşşşşş:):):)):)

Son düzenleme:
hoeymon hayırlı olsun canım pirinç taneniz..bizim 16 adet olmak üzere heheheee biz geçeli çok oldu bunları ama biz çok çok hızlı çıkardık 2buçuk yaş üstü ağız yapısına sahibiz:))
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda sadece kilo almıyoruz o kadar oda olsun önemli değil şükür sağlığı yerinde nasılsa çok da zayıf değil..geriside mühüm değil hani ama boyumuz güzel uzamış 4 cm birden:))
gülsenden hiç haberim yok larasıyla haşırneşirdir:))
yakında yanaşır yamacımıza:)
sabeg honeymon a katılarak daha susuyorum yoksa bende maksadımı aşıcam
hatta ben bunların hepsini paralamak istiyorum diye lafa başlayıp gerisini getiremicem....ama herkezin dediği gibi dönmeye bak canım
bizimkilerle tam 1 yıl oldu ne arıyolar ne soruyolar ve ela onların ilk torunlarıydı ama dııııııı artık onlar için oda yok bundan sonra,gene büyük sözüme tövbe ama sokakta görsem yüzlerine bakmam hani
ayyyy içim ne doluymuş yawww:))

Can dişini güle güle kullansın

ya arada ugruyorduuu
umarım bi problem yokturrrrr

canım dişiniz hayırlı olsun :)))
kayınvalidemle aramdaki sorunları aşmak için yırtınıyorum.....bir yerde tıkanıp kalıyorum..eşim paso çalışıyor.fakat çalışmasada farketmez o karışmaz....aramıza girmez...
Bir an önce Bandırmayı terket:
bırak bandırmayı terk etmeyi sanırım eşimin işinden dolayı sanırım bu yaz bile burda kalıcaz......
eğer öyle bir durum olursa samiye söyledim burda da aev açıcaz :)
ben arada bir diyorum ona ,keşke bir çocuk daha yapsan anne ne iyi olur diye :))))
sindirim konuus çok doğru çocuk mama yedikçe bağırsaktan gaz çıkarırken çok kasılıyor ve kakazını katı yapmıyor ama zor yapıyor...
sağol canım.inan bende çok isterdim dönmeyi ama olmuyorrrrrr

:)))) ben dün biraz açtım artık ağzımı :))) seninle benim fikirlerin bana hiç uymuyor..çocuk artık senin zamanındaki gibi bakılmıyor.artık bilim ilim teknoloji herşey o zamana göre bayağ ilerde dedim :))))oda bana laf soktu....ya bu bebek kayınvaliemle aramı açıcak sanıırm.halbuki biz çok iyi anlaşırdık :)))

begümcümm her ailede olur bende senın giiydim kayıvalidemleeeee
oglum dogdu herseye burnunu soktu bende araya mesafe koydummmmm
hiç birsey eskisi degıllllllll
şimdiki aklım olsa daha fazlasını yaparrdım bende senın gfibi susuyordum işteeee
salaklıgıma doymayayımm

o benım ben dogurdum benden kimsede beım kadar güzel bakamaz onaaaa

ah ahhh açmayayaım anlattırsam aglarım

bence karıştırma kimseye sen bakkkkkkk

haklısın canım yavaş yavaş ele alıyorum zaten....
tam olarak dilinden bir anlasam bebeğin...
Aslında saçma sapan icatları olmasa o kadar iyi bakıyor ki çocuğa....
ama işte 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor misali,artıkyaptığı iyilere bile güvenemez oldum.
her yaptığına takıyorum oda zaten dedi bana iyice takıntışı oldun diye :))

sabeg cim aile işine pek karışılmazmış sen doğrusunu bilirsin ama ilerde urla gibi düşünüp üzülmeni istemem ben ilk günden dedim evet çocuk benim benden ii de kimse bakamaz diye hiiiçççç umrunda değil ister küssün ister yırtınsın...doğrusunu yaptığıma inanıyorum eskiyle şimdi bir değil eskinin birçok doğrusu şimdinin enbüyük hataları... elbette tecrübelerinden yararlanıcaz ama benim hayır dediğime asla evet dedirtmem yapılmıcak dediysem yapılmıcaktır bukadar,o çocuk benim,çok şükür elim kolum var çok şükür kafam sağlam cahil değilim çok şükür bir çocuğu enaz onlar kadar da ii ve doğru bakabilirim...onlarda analarının karnındana ana olarak doğmadılar ya....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…