ne güzel duygular bunlarkimsecikler yokkk....
ne yapsak acaba sanal toplaşmamaı ayarlasak mesela şugün şu saatte topicte buluşalım gibi.....
ayyy ne günlere kaldık...ama bu gidişle öyle olcağa benziyo..herkez bişekilde girip iki kelime yazıyor ama aynı ana denk gelmek zor oluyor ama olsun buda hiç yoktan iidir enazından ii olup olmadığımızdan haberdarız....
biz iyiyiz şükür haftaya pazartesi hem çocuk hemde dermatoloji randuvularımız var umarım herşey ii sonuçlar...ela iice çocuk oldu artık:))bizimle inanılmaz bir iletişim içinde taklitlere başladık kedi neyapar köpek neyapar diye sordukmu taklit yapıyor,anneanne neyapar diyincede hapşuuuu diyor:))
göz kulak burun nerde hepsini gösteriyor bide müzik duymasın hemen ellerini kaldırıp oynamaya başlıyor..sürekli dışarı çıkmak parka gitmek kendine arkadaş bulup oynamak istiyor..nebileyim kızım büyüyor bu hayatı bizimle paylaşıyor....
ya kızlar imdat yaaa....
biri kayınvalidemi durdursun minicik bebeğe pirinç unu ve mısır nişastası ile mama yapıp veriyor.ben çocuklarımı böyle büyüttüm birşey olmadı seninkine mi olacak diyor.....
durduramıyorum tamam çocuğa çok iyi bakıyor Allah razı olsun ama bazende eşşeğin gözüne su kaçırıyor...
ya bir türlü en gel olamıyorum veriyor......
bebeğime birşey olurmu?((( offf yaaaa deliricemmmmmm.....
yani olsa en kötü ne olabilirki bilemedim.nette araştırdım tam açıklamıyor ek gıda ile bilgiler çıkıyor...
ne bileyim onun çocuklarına birşey olmamışmış...anne sütüde veriyorum ama mutlaka mamada veriyor...imdatttt.......deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaa
Can dişini güle güle kullansınkızlar Can ilk dişini çıkardı...
Ayy giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama bişiler yazamadım son zamanlarda.Dişten dolayı biraz mızıklanıyoruzda.
Sagepcim evine dön kampanyası başlatsak iyi olacak sanırım.Canım eşinle konuşacaksın ya da kayınvalidenle.Ya daha yazardımda maksadımı aşmasam iyi olacak :)))
hoeymon hayırlı olsun canım pirinç taneniz..bizim 16 adet olmak üzere heheheee biz geçeli çok oldu bunları ama biz çok çok hızlı çıkardık 2buçuk yaş üstü ağız yapısına sahibiz:))
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda sadece kilo almıyoruz o kadar oda olsun önemli değil şükür sağlığı yerinde nasılsa çok da zayıf değil..geriside mühüm değil hani ama boyumuz güzel uzamış 4 cm birden:))
gülsenden hiç haberim yok larasıyla haşırneşirdir:))
yakında yanaşır yamacımıza:)
sabeg honeymon a katılarak daha susuyorum yoksa bende maksadımı aşıcam
hatta ben bunların hepsini paralamak istiyorum diye lafa başlayıp gerisini getiremicem....ama herkezin dediği gibi dönmeye bak canım
bizimkilerle tam 1 yıl oldu ne arıyolar ne soruyolar ve ela onların ilk torunlarıydı ama dııııııı artık onlar için oda yok bundan sonra,gene büyük sözüme tövbe ama sokakta görsem yüzlerine bakmam hani
ayyyy içim ne doluymuş yawww:))
canım dişiniz hayırlı olsun :)))kızlar Can ilk dişini çıkardı...
Ayy giriyorum okuyorum yazdıklarınızı ama bişiler yazamadım son zamanlarda.Dişten dolayı biraz mızıklanıyoruzda.
Sagepcim evine dön kampanyası başlatsak iyi olacak sanırım.Canım eşinle konuşacaksın ya da kayınvalidenle.Ya daha yazardımda maksadımı aşmasam iyi olacak :)))
bırak bandırmayı terk etmeyi sanırım eşimin işinden dolayı sanırım bu yaz bile burda kalıcaz......Bir an önce Bandırmayı terket:
ben arada bir diyorum ona ,keşke bir çocuk daha yapsan anne ne iyi olur diye :))))canım çok zor durum içindesin şimdi ne yazsam bilemedim ah vah yapıp pskolojini bozmak istemiyorum ama çok yanlış daha 1 aylık değilmi bu bebek ne maması yaa ne pirinç unu...zaten direk gdo veriyo pirinç unuyla,çok sağlıksız kof bir şişlik yapar bebekte ve ayrıca sindirimi daha gelişmemeiş bebeğe nerde görülmüş ek gıda verilmesi bence ii bir çocuk dr.u bul beraber gidin ona anlatsın.bebeğe zarar başka bişey değil
canım en iyisi sen derhal yanlız kalmaya izmire dönmeye bak
ayrıca onun annesi sensin bebeğin için en iyisini sen bilirsin ve sen karar verirsin bunu ona yansıtmalısın anlamalı o kendi çocuklarının annesi tahanın değil..:))
sağol canım.inan bende çok isterdim dönmeyi ama olmuyorrrrrrbegümcüm leylalaya sonıuna kadar katılıyorummmm
1 aylık bebege pirinç unu verılırmı?
sindirimi nasıl olurr kofluk yapar bebegee
ileriki zamanlar keşke dememek için bence izmire gel en güzel sen bakarsınnnnn
psiklojın alt üst olur
leyla gülşen nerelerde canım haberın varmı
honeyman maşallah sizede canın ilk dişi gelmişşşşşşşşş:):):)):)
hoeymon hayırlı olsun canım pirinç taneniz..bizim 16 adet olmak üzere heheheee biz geçeli çok oldu bunları ama biz çok çok hızlı çıkardık 2buçuk yaş üstü ağız yapısına sahibiz:))
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda sadece kilo almıyoruz o kadar oda olsun önemli değil şükür sağlığı yerinde nasılsa çok da zayıf değil..geriside mühüm değil hani ama boyumuz güzel uzamış 4 cm birden:))
gülsenden hiç haberim yok larasıyla haşırneşirdir:))
yakında yanaşır yamacımıza:)
sabeg honeymon a katılarak daha susuyorum yoksa bende maksadımı aşıcam
hatta ben bunların hepsini paralamak istiyorum diye lafa başlayıp gerisini getiremicem....ama herkezin dediği gibi dönmeye bak canım
bizimkilerle tam 1 yıl oldu ne arıyolar ne soruyolar ve ela onların ilk torunlarıydı ama dııııııı artık onlar için oda yok bundan sonra,gene büyük sözüme tövbe ama sokakta görsem yüzlerine bakmam hani
ayyyy içim ne doluymuş yawww:))
Urla cım Gülşen taşınacaktı galiba onunla uğraşıyor bence internet bağlanmamıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?