Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ii pazarlar hatunlarrrr
sesiz hatunlar....gülsen nete girmeye başlamış demekki iiler ama ben hala arayamadım.çok yoğun geçiyo günler bi bakıyorum gece olmuş bi bakıyorum hafta bitmiş ay bitmiş...iyimi kötü bilmiyorum ama herşey çok hızlı geçiyor
buarada terfi aldım...:))

slmmmmm bi koşturmacaki gidıyor ogluşumun dogum günü geldi cattı hazırlıklar hızlı hızlı devam edıyor süslemeler oldu yarın bi temızlık var cuma günü 1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnn dogum günümüz ikramlıklarda yarın akşama hazırlanacak oy oy alışverış derken geldi dogum günümüz
2. yaş günümüz

ogluşum seninle dopdolu 2. yılllllllllllllll

sizlerde buyrun gelin beklerız hepiniziiiiiiiiiii

iyiki doğmuşşşşşş
sağlıklı mutlu olsun inşallah....
ne güzel 2.yaşgünü..:))

kızlarrrrrr
ben geldimmmmm
bugün netim bağlandı artık
bu arada kızımın dişi çıktı pazartesi günü çoookkkk mutlu oldum

a hoşgeldin gülşen nerelerdesın yaaaaa
hayırdır kayıplara karıştınnnnnnn

kızçelerrrr toparlansak azcık diyorum yaaaaa
hadiiii topic hareketlensin azcık
aysayyyyyyyyy
sabeggggggggggg
halideeeeeeeeeeeee
honeymonnnnnnnnnnnnnnnn
esmeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gülseeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başkaaaaa başakaaaaa baaaşşkaaaaaaaaaaa
kimler vardı hatırlayamadığım
hadi kızlarrrrr

merhaba kızlar böyle bir topik gördüğüm için çok mutlu oldum
bebek alışverişi için yer tavsiyelerinizi bekliyorum
kemeraltı mina ve barış bebe hariç

bir de mtk diye bir yer varmış orayı bilen var mı aranızda nasıl bir yer gitmeye değer mi?
andywawa nın outleti varmış sanırım

cağırdın geldim Leyla
ben arada giriyorum ama kimseler olmuyor noldu böyle bize ya önceleri ne üzel sohbetler yapıyorduk özeledim vallahi o ünleri hadi artır o günler geri gelsin

mtk altındağda canım gıda carşısını gecince sağ tarafta manifaturacılar carşısı diye gecer orda hemen giriş solda bir bebek mağazası var orası andy wawanın outleti ama pek birşey bulunmuyor genelde büyük cocuklar icin var ben 1 yaşınadki oğlum icin zor buldum ara ara gitmek gerekiyor.

gitmeye değmez diyorsun yani canım öyle mi?
ben de 1,5 yaşındaki kızım için ve doğacak olan bebeğim için alışveriş yapmak istiyordum
andywawa da beğendiğim bir markaydı
çiğlide oturuyorum fazla bişey olmuyorsa oraya kadar gitmeye gerek yok

leylacım sen nerelerdesın asıl biz genelde gün aşırı max ugruyoruzzzzzzzzz:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…