Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
leyla bende noldu bu topiğe diye yazacaktım ki sen önce davranmışsın :)))
kızlar eski günlere tez vakitte dönsek iyi olacak sanırım...Yoksa topic hakkı rahmetine kavuşacak.Yani en azından eski performansımızı yakalamaya gayret etsek...Tabii bunun için kuzuları acık dinginleştirmek gerekecek.Ooo şimdi bahar geldi onların kanıda kaynıcak amanınn yanıdık.Can efendi yüzünden laptop la arama mesafe girdi ne zaman açmaya niyetlensem bende basıcam diye kavga gürültü kopuyor.Onu uyutup takılmak en iyisi :))

banyo yapıcak vaktimmmmm yokkkkkk
deli gibi koşturuyorum yaaaa
yoruldummmm
iş güç ev ela kocaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi dağın başına gidip orda öyle boşboooşşşşşş bakmak istiyorummmmmm

herakjşam mutlaka geliyorum bakıyorum 2 cümle olsada yazmaya çalışıyorum,,,,kış uykusundaki arkadaşlarım.....:))) bahar geldi ayılalımmmmmm....:))))
evet sonunda birini yakaladım
urlaaaaaaaaaaaaaaaaa nbr

benim canavar ancak uyudu.. ve kimsecikler yok tabiii.
leyla ben de dağ,tepe alıp başımı gitmek istiyorum.Yıldım şu ara bi çok şeyden acil kendime gelmem lazım.

bende artık izmirli anneler izmiri terk etti sandım.bakıyorum bakıyorum kimse yokkkk

Selam kızlar nasılsınız,günleriniz nasıl geciyor?
yine kimseler yok,tabi hava güzel gziyorsunuz sanırım.
Bizde anneannemize gittik dün tirenle bugünde döndük,oğluşum uyuyor bende kızlar bir bakayım dedim herkeze iyi hafta sonları.

begüm nerelerdesın ya nerdsın şimdi döndünmü taha paşa nasılll...........

oh honeymon ne güzel hava süperdi bizimde misafırlerımız vardı mangaldasaat 1 gibi geldiler yedık ictıık sohbet muhabbet yenı gıttıler benım iki paşada uyudu bakayım dedim

Bu arada kasım sonunda başladığım ufak çaplı diyetimin sonunda 16 kilo vermiş bulunmaktayım.10 kilo daha vermeliyim en az tabii.Bu sefer katı diyete başlayacağım çok sıkıldım artık

esmen harikasınnnnn canım bravo tebriklerrr
kendini eminim çok ii hissediyosundur şimdi
ben 56 da çakıldım kızlar gram gitmiyo artık diyet yapsamda gitmiyo hazımsızlık problemim var az da yesem çok da yesem geceleri davul gibi şişiyoru ancak form çaylarla idare ediyorum ama bağırsak hareketleri sıfır durumda buda beni çom zorluyor,oturark çalışmanın verdiği dezavantaj yani(
sabeg taha nasıl büyüdümü canım,ne zman dönüceksin izmire
honeymon canım artık buraları terketmnin iyi veya kötü hava ile alaksı yok sadece şu miniklerin tamamen hayatımızı ele geçirmiş olmalarıyla alaksı var:))
bizimki yarın kan vericek ve ben yanında olamıcam bu gece gözüme uyku girmez artık,yaklaşık 6 aydır kilo almadığı için birkaç tahlil ve böbrek us istedi dr,bakalım ne olucak.öksürüğümüzde geçmedi offfff biz gözünün içine bakıyoz o haberi sorun çıkarıyor bize:)) cadı elaaaaa
şimdi ona soruyorum ela senin adı neeeee,,,cevap geliyor,,,neeee,,,,kızımın adı neeee ymiş..:)

leylacıım sen olmayınca belki daha rahat olur kan aldırma süreci.Bizlerle daha da tepki veriyorlar sonuçta(ya da en azından kendini böyle teselli et) Sonucunda bi sorun çıkacağınıda sanmıyorum bunlar yerinde duramıyor ki kilo alsınlar :)))))

kızlar ben cmtesi sabah Antalya'ya uçuyorum,1 hafta kalacağım.Annemin durumunu iyi görürsem dönerim :)))

1 gün girmeyince sayfalar dolusu yazıyı okurken gözlerimi kaydıran topic GeRi DöN LüTfEeEeNnNn...

Bu arada kasım sonunda başladığım ufak çaplı diyetimin sonunda 16 kilo vermiş bulunmaktayım.10 kilo daha vermeliyim en az tabii.Bu sefer katı diyete başlayacağım çok sıkıldım artık

esmen süpers,n ya nasıl oldu bizde yazsana ne yedin naptın ? sütünde azalma olmadımı

esmen süpers,n ya nasıl oldu bizde yazsana ne yedin naptın ? sütünde azalma olmadımı

Selam canım ne yaptın yerleştin mi?Sütüm azalmadı çünkü aç kalacak kadar sıkı bir diyet yapmadım.Asumancığımın önerdiği yiyeceği yedim öğleden sonra benim 500ml kupalarım var onunla rezene anason karışımı çayım var ondan içtim 2 kupa hem sütümü çoğaltsın istedim hemde açlığımı bastırsın.Akşamları da abartmadan normal yemeğimi yedim.Mayıstan Kasıma kadar 4 kilo vermiştim 16 kiloda Kasımdan bu zamana kadar verdim toplam 20 kilo ve daha verilecek en az 10 kilom var

yerleştik cnm dediğin gibi iğrenç bi yer burası dilerim çabuk çıkar tayinimiz.
asumanın önerdiği yiyecek ne esmen benmde acilen zayıflamam lazım. zate kilolu hamile kaldım snrada gitmedi işte ...görüşmek üzere cnm

esmen süper ya hdi bakalım gıtsın kılolar ya ben sadece göbegımden rahatsızım yumaşık oldu

honeymon iyi yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…