Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah iyiliğinizi versin Asuman Krausenin reklamlarda tanıttığı yiyecek canım ya

Asumancığımın deyince biz de ne ki o olduk :)))
bende Antalya dönüşü başlıyorum 67 yim duba gibiyim...Bodrum tatili öncesi biraz inmem lazım yoksa Türkbükünde sinir krizi geçiririm çıtırların yanında.
esmencim kaç gr.yedin canım bir öğünde öğrenebilirmiyim tatlım..

Allah iyiliğinizi versin Asuman Krausenin reklamlarda tanıttığı yiyecek canım ya

hehe bende asuman kim ne dedide ne yedi diyorudmm ilahi esmen :)) sabahları kahvaltı yaptın snra arada k-bar yedin snra akşam yemeği değilmi esmen cim
honeymom seninkide kilomu yaa ben dubayım asıl bennn acilen zayıflamalıyım

kızlar 5 i 1 yerde çayı varya metabolizma hızlndırıcı onu emzirirken iiçebilirmiyiz??

altın cilek cayı yada hapı varmış o cok cabuk kilo verdirtiyormuş arkadaşlar vende alıcam en kısa zamanda

67 İLE DUBAYSAN BEN 78 KİLOYLA NE OLUYORUM ACABA? 7 yemek kaşığı K fleksi yarım yağlı sütle karıştırarak yedim sabah ne zaman kalkarsam kalkayım 11 i geçirdim yemek için kahvaltı ve öğle yemeğim olmuş oldu öğleden sonra 2 kupa çay içtim akşamda yemeğimi yedim çok katı değil ama bakarsanız bir akşam yemeği var

asumancığım diyince bende burdan biri sandım:))
esmen birazz yanlış bir diyet listesi canım çok az yiyosun...bu senin metobolizmanı çok yavaşlatır..kahvaltı şarttttt yani 3 ana 3 ara mutlaka şart bol su birde ve zamanınız varsa birazda yürüyüş mükemmel yapar adamı:)) ben 57 im 5 kilo daha vermem lazım ama olmuyor metabolizmam durmuş durumda( yakmıyor(
ilaç işinden ben birz korkuyorum o yüzden yorum yazamıcam kızlar birde benim ablam kulandı bi tane ilaçtan ne kadar verdiyse hep geri aldı o yüzden boşuna para veriliyo gibi hemde sağlığımızı riske atıyoruz yani.yeme düzenini alışkanlıklaını ve porsiyon miktarını değiştirebilirsek bence daha ii olur
ben hafta sonu annemde kalıcam kızlar analı kızlı gezicez eloşumla babaız yok o da bodruma balığa gidiyor,hepinizi öpüyorum

bu yağmurlu günde herkez nerde.....
kuzucuğumu uyuttum miller ımı açtım inşallah dinlenicem

Benim için başka yol yok Leyla cım böyle zayıflıyorum hem aç kalmıyorum öğünü biraz fazlalaştırsam önümü alamam gerisi geliyor 1kg daha vermişim yürüyüş bandı çoktan aldım aslında adamakıllı başlayamadım onada başlasam çok iyi olacak

Selam Leylaela bir ara çağrıda bulunmuş bende cevap vereyim dedim.

Kızlar hepinize selam!..

Leylaela, Honeymom, Urla, Esmen, Gülsen_Arda, Sabeg, E-pack merhaba arkadaşlar...

Benim minik cadı Ayça 10,5 aylık yürüdüğü için hep ayaktayız. Bize oturmak yok anlayacağınız. Birde dişlerimiz çıkarken ağızda oluşan tükürük salgısını yuttuğu için bağırsak hareketlerimiz hızlanıyor ve ishal oluyor. İshal idrar yolu enfeksiyonuna dönüşüyor. İkinci defa İYE geçiriyoruz. Dört aydır ıslak mendil yasak, popomuzu her defasında yıkıyoruz. Yine de sakınan göze çöp batıyor. iki defa acillik vaka olduk, hemen başlangıçta fark ediyoruz ve tedaviye başlıyoruz.

Leylaela sizin doktorda İYE veya böbrekte reflüden şüphelenmiş olabilir. Geçmiş olsun sonuç ne oldu?

Esmen tebrik ederim kilolar gitmiş. Biraz katı bir diyet yapıyorsun galiba. Dikkat et kendine.

Bende 4 kilo verdim. Diyet yapmıyorum, üstüm başım sırıksıklam olana kadar spor yapıyorum.

İş yerinde işler çok yoğun, ne evde ne de iş yerinde saatler bana yetmiyor...

Kendinize iyi bakın hanımlar...

Hoşgeldin Aysay.Ayça yürümeye başlamış ,darısı başımıza.Ah bende bir spora başlayabilsem o gücü şuan kendimde bulamıyorum.Koca gün internet başındayım borsaya sardım şuaralar.

aman dikkat et esmen ortalık çok karışık borsa falan çok etkilenir böyle durumlarda az yada çok insan parasını kaybetmek istemez heralde:))
Aysay hoşgeldiinnnnnnnn:) merak ediyordum seni çok üzüldüm ayçanın durumuna çok zor olur iye en yakın arkadaşımın kızıda çok sık geçiriyor sebepsiz 9 eylülde bir hocanın takibinde haftaya çarşamba çok zor bir işlemden geçicek kuzucuğumuz şimdi anltıp canını sıkmak istemem,umarım herşey yoluna girer,,,,kilolar da gidiyormuş çok sevindim yaz geliyor demi vermek lazım:)
kızlar sizler nasılsınız...
biz iyiyiz yememeye devam ediyoruz,,bütün kan sonuçlarımız çok ii çıktı bitek demirimiz düşük okadar ama daha böbrek usg yi bu hafta sonu çektircez ondada sorun çıkmaz elanın huysuzluğunu tescilletmiş olucaz okadar...:))

aysay,leyla kızcelerınıze gecmiş olsun
wow aysay okurken ben bile yoruldum gıtsın kilolar bende bi 4 kilo versem yeter inşallah yaza kadar oda olucak benım sadece göbegım var yoksa gayet ıyıyım 59 kiloyum ama şu göbek alt üst edıyor her gıydıgımı

Esmen internet insanı fena bağlıyor bu kadar kaptırma kendini kalk netin başından :) Yürümek için hiç acele etmeyin derim. Nasıl olsa yüreyecekler...

Leylaela teşekkür ederim, Ayça'nın İYE durumu bir daha tekrar ederse Nefroloğa gideceğiz. Bizimki allahtan azda olsa kilo aldığı için içime çok şüphe düşürmüyorum ama takibi şart. Size de şimdiden çok geçmiş olsun. Tescilli Huysuz Ela'nın facede son halini gördüm kocaman olmuş maşallah :) Yaz geliyor tabiki kilolardan kurtulmak lazım.

Urla ben hergün yoruluyorum, sen sadece okurken yorulmuşsun :) Senin kilon iyiymiş sadece vücudunun sıkılaşmaya ihtiyacı var anladığım kadarıyla. Pilates yapmayı deneyebilirsin.

Ben 20 dakikada 3 km koşuyorum. 10 dk. ağırlık çalışıyorum. 10 dk. mekik hareketlerimi yapıyorum. Sonra bir ılık duş ve arkasından kremlerimi sürüyorum. Bu arada 1 haftadır tartıya çıkmıyordum bu sabah çıktım 1 kg. daha vermişim toplamda 5 kg. oldu. Hedefimle 4-5 kg. daha var. Biraz boğazımdan kessem daha hızlı vereceğim ama yapamıyorum. 2 ayda 5 kg. yinede fena sayılmaz değil mi?

Ne güzel 5 kilo versen bitecek sıkıntın.Benim 10 kilom var.Dün Kırçiçeğine gittik kızım matematikten 5 almış yalnız dahada güzeli birtek benim kızım 5 almış gerçi hep matematiği iyidir tesadüf alınmış bir not değil.Kutlama olsun dedik oraya gittim tam sipariş verecekken yok ben birşey yemeyeceğim dedim biranda kitlendim.kızım iskenderi eşim beytiyi bir güzel yediler bende diet cola içip sabrımı denedim.

wowww harıka tutmuşsun kendini ben tutamazdım

aysay 2 ayda 5 kilo gayet normal hemde dengeli beslenerek sporun karsılıgı devam:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…