ayyyy neymiş o yiyicek bizde öğrensek yesekkkk:92:
Allah iyiliğinizi versin Asuman Krausenin reklamlarda tanıttığı yiyecek canım ya
Allah iyiliğinizi versin Asuman Krausenin reklamlarda tanıttığı yiyecek canım ya
Asumancığımın deyince biz de ne ki o olduk :)))
bende Antalya dönüşü başlıyorum 67 yim duba gibiyim...Bodrum tatili öncesi biraz inmem lazım yoksa Türkbükünde sinir krizi geçiririm çıtırların yanında.
esmencim kaç gr.yedin canım bir öğünde öğrenebilirmiyim tatlım..
asumancığım diyince bende burdan biri sandım:))
esmen birazz yanlış bir diyet listesi canım çok az yiyosun...bu senin metobolizmanı çok yavaşlatır..kahvaltı şarttttt yani 3 ana 3 ara mutlaka şart bol su birde ve zamanınız varsa birazda yürüyüş mükemmel yapar adamı:)) ben 57 im 5 kilo daha vermem lazım ama olmuyor metabolizmam durmuş durumda( yakmıyor (
ilaç işinden ben birz korkuyorum o yüzden yorum yazamıcam kızlar birde benim ablam kulandı bi tane ilaçtan ne kadar verdiyse hep geri aldı o yüzden boşuna para veriliyo gibi hemde sağlığımızı riske atıyoruz yani.yeme düzenini alışkanlıklaını ve porsiyon miktarını değiştirebilirsek bence daha ii olur
ben hafta sonu annemde kalıcam kızlar analı kızlı gezicez eloşumla babaız yok o da bodruma balığa gidiyor,hepinizi öpüyorum
Ne güzel 5 kilo versen bitecek sıkıntın.Benim 10 kilom var.Dün Kırçiçeğine gittik kızım matematikten 5 almış yalnız dahada güzeli birtek benim kızım 5 almış gerçi hep matematiği iyidir tesadüf alınmış bir not değil.Kutlama olsun dedik oraya gittim tam sipariş verecekken yok ben birşey yemeyeceğim dedim biranda kitlendim.kızım iskenderi eşim beytiyi bir güzel yediler bende diet cola içip sabrımı denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?