Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
esmen ne güzel bir başalngıç yapmışsın diyet için ama biraz senin için acı olmuş bu ya..:)))))
benim boğazımla hiçbir sorunum yok çok şükür çok az yiyorum sısık yiyorum düzenli sağlıklı besleniyorum ama troid sorunu beni engelliyor spor için hiç vaktim yok((( bunun içinde ağlamak istiyorum Aysay çok şanslısın ne güzel spor yapabiliyosun ve çok sağlıklı bir kilo vermişsin eşimle yaklaşık 2 aydır diyetteyiz o 5 kilo bense 0 kilo verdim( çok canım sıkılıyo bu duruma sanırım sonunda diyetisyen yolu görünüyor bana eşim diyetisyen kontrolünde veriyor,,,
urla durumumuz aynıymış göbekkkk göbekkkkk birgün içinde olur bebeekkkkkk:)))))
kızlar ela hiçççççç beslenmiyo yaaaa kuzucuğum aç yaşıyo ne versem reddediyooooo çikolata hariçççç

merhaba kızlar, bişi sormak istiodum. Karabağlarda bebek mobilyası için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??

merhaba arkadaşım ben kardeş mobilyadan aldım biraz fiyatları farklı ama ürünleri güzel şimdi adı değişti my frend oldu mobilyacıların sonuna doğru izmir çıkışı üzerinde yani sol tarafta

leyla valla ben zaten şoklardayım kimi görsem 1 yaşından sonra bi dönem bişey yemıyor bu kuzular dönem dönem oluyor bi süre böyle gıderr sonra düzelecek bak görrrrrrr

bide 2 yaş sendorumu varki allah allahhhhhhhhhh
daha onlara cok var diyeceksın ama kafayı yedırtyorlar

Leylaela, Ela'ya çikolata vermezseniz, meyve suyu vermezseniz belki başka şeylere ilgisi artar.

Sana birşey soracağım. Ela'nın Böbrek USG'sini nerede ve ne kadara çektirdiniz? Ayça'ya Ege Üniversitesinde 15 Ağustosa tarih verdiler. Şaşırmış bunlar herhalde dedim. Ücretli çektireyim dedim ücretli çekmiyoruz dediler. Tavsiyeni bekliyorum....

slm hatunlar...
Aysay canım birkaçgündür girmemiştim yeni gördüm mesajını böbrek us ye babakız beraber gittiler ben işi bırakamadım canım:)) Alsancakta Barış görüntüleme merkezinde çektirmişler bize 90 tl üzerinden yapmışlar ama normali sanırım 200 tl imiş,bizim ak sigorta ile anlaşmamız var diye %60 lık bir indirim yapılmış.yarında pelvik us miz var yumurtalıklarına bakılacak onuda egeünv.hst.nin tam karşısında bir yer var orda çektiricez,,,,hiç bitmiyor hiçççç,,,,,,

Leylaela rica ederim ne demek işler hiç bitmiyorki buraya girebilesin :)

Teşekkür ederim paylaşım için. Bu doktor işleri hiç bitmiyor.

Eh böbrek usg'sini atlatmışsınız sıra pelvik'e gelmiş. Sonuçları değerlendirdiler mi temiz mi? İnşallah temizdir.

Bugün bizde 1. yaş günümüzü kutluyoruz! Hazırlıklarımızı yaptık misafirlerimizi bekliyoruz.

Son düzenleme:

Aysaycıım tatlı kızımızın ilk yaşını kutlarım canım.
Daha daha sağlıklı nice senelere.

Son düzenleme:

Doğum gününüz kutlu olsun

iyi ki doğmuş iyik annesinin kucağına hoppla yapmış gelmiş Ayça bebek..:))
pelvik us yi çektirdik ama kızlar çoookkk zor oldu elacım çok korktu çok ağladı 2 kere denemek zorunda kaldı dr.doğru ölçümleri alabilmek için..(
sonuçlar temiz gibi sadece sağ yumurtalık sanırım biraz daha büyül şimdilik yorum yapmıyorum ama ben bi doktorumuz değerlendirsin öncelikle bakalım+

Aysay cimcime kızımızın yeni yaşı kutlu olsun hayatı boyunca tüm güzellikler onunla olsun

leyla gecmiş olsun canım umarım sonucları temız cıkarrrrrrrrrr

leyla cnm umarım sonuçlarınız iyidir.
merakımı mağzur gör.bunlar ne için? herkesmi yaptırıyor?? yani bizde yaptırcazmı?

şirin bebe sarayı var kemeraltında ben emzik biberon küvet kova paşraba gibi ihtiyaçlarını ordan ok uygun fiyata aldım.... kipadanda bezlerini aldım.. indirimlerini takip ediyorum.. minadan da bebek arabasını aldım ama gezin özelikle kemeraltında fiyat rekabeti çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…