merhaba kızlar, bişi sormak istiodum. Karabağlarda bebek mobilyası için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??
esmen ne güzel bir başalngıç yapmışsın diyet için ama biraz senin için acı olmuş bu ya..:)))))
benim boğazımla hiçbir sorunum yok çok şükür çok az yiyorum sısık yiyorum düzenli sağlıklı besleniyorum ama troid sorunu beni engelliyor spor için hiç vaktim yok((( bunun içinde ağlamak istiyorum Aysay çok şanslısın ne güzel spor yapabiliyosun ve çok sağlıklı bir kilo vermişsin eşimle yaklaşık 2 aydır diyetteyiz o 5 kilo bense 0 kilo verdim ( çok canım sıkılıyo bu duruma sanırım sonunda diyetisyen yolu görünüyor bana eşim diyetisyen kontrolünde veriyor,,,
urla durumumuz aynıymış göbekkkk göbekkkkk birgün içinde olur bebeekkkkkk:)))))
kızlar ela hiçççççç beslenmiyo yaaaa kuzucuğum aç yaşıyo ne versem reddediyooooo çikolata hariçççç
Günaydın kızlar. Aysay bence 2 ayda 5 kilo çok güzel
Leylaela rica ederim ne demek işler hiç bitmiyorki buraya girebilesin :)
Teşekkür ederim paylaşım için. Bu doktor işleri hiç bitmiyor.
Eh böbrek usg'sini atlatmışsınız sıra pelvik'e gelmiş. Sonuçları değerlendirdiler mi temiz mi? İnşallah temizdir.
Bugün bizde 1. yaş günümüzü kutluyoruz! Hazırlıklarımızı yaptık misafirlerimizi bekliyoruz.
Leylaela rica ederim ne demek işler hiç bitmiyorki buraya girebilesin :)
Teşekkür ederim paylaşım için. Bu doktor işleri hiç bitmiyor.
Eh böbrek usg'sini atlatmışsınız sıra pelvik'e gelmiş. Sonuçları değerlendirdiler mi temiz mi? İnşallah temizdir.
Bugün bizde 1. yaş günümüzü kutluyoruz! Hazırlıklarımızı yaptık misafirlerimizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?