Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İZMİRLİ GÜZEL ANNELER ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNNN
e_pack canım biz uzun zamandır kilo almıyoruz oyüzden birçok tahlil yapıldı yoksa rutin değil bizim dr.umuz araştırmacı bir ruh yapısına sahip:) hiç bişeyi atlamak istemez:) yumurtalıklarına bakuılmasının sebebide yüzümüzdeki benden dolayı hormonları etkilermiş ve erken mens yaşamasına sebep olurmuş ama çok şükür ki bizim sonuçlar temiz çıktı etkileyici bir ben değilmiş yani
herşey yolunda normalinde yani ama us yi nasıl çektirdik anlatama yani çok ama çok zordu ela çok korktu çok ağladı sürekli bitttiiii bittiiiii diye sayıklayp ağladı kuzum(

Honeymom, Esmen, Leylaela, Urla, E-pack doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederiz. Ayça artık bebeklikten çıktı ve çocuk oldu. Hemde çok yaramaz bir çocuk, evde yapmadığı maskaralık kalmıyor.

Leylaela gözünüz aydın sonuçlar temiz çıkmış. İştahsız cimcimeye çikolata verme ki yemek yesin

Urla hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun

leylacım cvp için çok tşk ederim . çok geçmiş olsun ela'ya.
anneler gününde giremedim hepimizin anneler günü kutlu olsun

kızlar Nilsu 1.5 aydır kabızlık problemi yaşıyor.doktora gittik önce diyet verdi.
zeytin yağı,kayısı püresi,kayısı suyu,mama değişimi,bol lifli gıdalar,erik suyu armut suyu vs denedik düzelmedi ve bundan 1 ay önce doktorumuz duphalac diye bir şurup verdi 1 ay içicek yoksa çatlak olur dedi. yavrum kakasını yaparken ağlıyordu ıkına ıkına ve yaptığı koyun pisliği gibi bişey neyse doktora ben sordum ya alışkanlık yaparsa ya düzelmezse dedim yok 1 aya düzelir ama düzenli kullan dedi ve ben kullandım ilacı vermeyi perşembe günü bıraktık 2 gün gzl yaptı bende sevindim yapabiliyor artık diye ama 2 gündür gene katılaştı ve az önce gene ıkınırken ağladı. doktorumuzu aradım duphalac ilaca 3 ay daha dvm dedi.düzelmediyse 3 ay daha vercez dedi .bende sinirlendim hani düzelirdi dedim. böyle olabiliyormuş öyle dedi.ama bunu başta dememişti!!! 3 ay sonra düzelmezse kan tahlili ve röntgen istedi .röntgen ne alaka anlamadım sinirden de sormayı da unuttum... böyle birşey yaşayan var mı?? yukarıda da saydım zeytin yağı armut suyu kayısı erik ne varsa denedim fayda etmiyor kızlar doktorumun bilgisine güveniiyorum aslında ama püüüüüüüüüfffffffffffff napıcam bennn yaaaaaaaaaa ????

e-pack biz bi kere yaşadık böyle uzun süreli degil 2 günün sonunda zzor ıkına ıkına yapıyordu popusuna zeytınyagı sürdüm ve zeytınyagı içirdim gecti bidahada olmadıı

ay cok zor sizin için devamlı şurup gibi zeytınyagı içirsen günde 2 kez falan birer kaşlık bagırsakları düzelsin diye bi arkadaşımada dokturu sabun fitil vermıştı eczanedennnn

umarım en kısa zamanda normale döner gecmiş olsun.....

umarım urlacım en kısa zamanda düzene girer.zeytinyağı,kuru kayısı,armut suyu,erik,fitil,lifli gıdalar bunların hiç biri fayda etmedi etmiyorda
ilgin için tşk ederim canım

Arkadaşımın kızında(1.5 yaşında) çatlak olmuştu (eşi de doktor ilaçla çözüm bulamadılar) brokoli çok iyi geldi demişti çorbalarına koyabilirsin.

umarım urlacım en kısa zamanda düzene girer.zeytinyağı,kuru kayısı,armut suyu,erik,fitil,lifli gıdalar bunların hiç biri fayda etmedi etmiyorda
ilgin için tşk ederim canım

of kötü bi durum başka doktorlarada götürsen canım
nasıl aglar yapamıyor rahatlayamıyor

en kısa düzene gırer inşallahhh

E-pack geçmiş olsun. Bizde Ayça'nın ishal olmasın diye gözünün içine bakıyoruz. Bebekten bebeğe değişiyor demek ki! Doktorunuz kim? Telefon açıp sor istersen ileride neden röntgen isteyeceğini aklında soru işareti kalmasın.

Arkadaşımın kızında(1.5 yaşında) çatlak olmuştu (eşi de doktor ilaçla çözüm bulamadılar) brokoli çok iyi geldi demişti çorbalarına koyabilirsin.
brokoliyide denedik ama fayda etmedi allahtan ilaç içinde yapabiliyor.doktorumuzda zaten çatlak olmasın diye ilaç verdi esmen umarım geçer bu günlerde
of kötü bi durum başka doktorlarada götürsen canım
nasıl aglar yapamıyor rahatlayamıyor

en kısa düzene gırer inşallahhh
inşallah urlacım başka bir doktora daha gitmeyi düşünmüyorum doktorumuzun bilgisine güveniyorum.

demek ki bebekten bebeğe değişiyormuş aysay.
Doktorumuz Hurşit APA.
ctesi kontrolümüz var ozmn detaylıca konuşcam zaten .

evet 500.sayfada bana da yer açın kızlarrrrr
nasılsınız hanımlar
eluş gene hasta zaten nisandan beri hep hasta:)) hasta derken burun akıntısı çok şükür öyle hiç ağırlaşmadı ateşi olmadı sadece geçen hafta içinde 2 gece 39 ları gören bir ateşimiz oldu oda geçti amayarın gene kontrolümğz var,gıcık bir öksürüğü var geçmiyor 1 aydır cuma gecesi sabah 6 da uyuduk kuzucuk öksürmekten perişan oldu ensonunda annem tereyağ ve bal karışımı yaptı o biraz boğaazını yumuşattı öyle uyyabildi ve uyayabildi o da 9 a kadar:) cadı uyandı gene,canı sağolsun o gece lara da annesini(gülsen) nöbete dikmişti face de konuştuk biraz
sizler neler yapıyosunuz,bugün bahar açılışımızı yaptık bahçemizi çardağımızı hazırladık kahvaltıyla bahara merhaba dedik bahçede

ohh hoşgeldin bahar:)))

leyla öksürük için
bal ve karabibri karıştır bi kasede eluşun sırtına sürrrrrrrrrr üzerinede bi bezzzz sabah yıka eluşu öksürük falan kalmıyacak bak göreceksin
bal ılık olsun ama

urla canım bizim ciğerlerimiz maşallah tertemiz tüm sorum bogazlarda gıcık olması ve afedersin ordaki balgamı atamamsı ventolin başladık işte birde reflü tedavisi başlandı yarında kontrolümüz var bakalım artık ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…