leylaela, bilgiler için çok teşekkürler, ben de 7 aylık hamileyim ve İstanbul'dayım henüz ama eminönüne gidecek hiç gücüm kuvvetim yok, sabah 9 akşam 6 çalışıyorum, İstanbul trafiği şu bu derken mahvoluyorum.Bir de taşınma işleri var yakın zamanda.İzmirde de olduğu kadar, ama o albümü ne güzel süslemişsin:)
Bebek şekerleri için süslemeler de eminönünde uygun ve çok çeşitmiş ama gidemeyeceğim sanırım.
Nazirecim Allah istediğin gibi, gönlüne göre versin.Biz de kirada evlendik, bir çok şey istediğim gibi değil üzülüyordum zaman zaman ama sonra diyorum Allah sağlık sıhhat versin, çok da önemli şeyler değil aslında.Kendi eviniz olunca en güzelini yaparsınız inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
evet canım bende noktada oturuyorum
nazirecim allah bebeğinin şansını bahtını açık etsin ona(hepsineee) bi ömür sağlık versin önemli olan bu.zaten kimbilir nezaman kullanıcak o odayı bende şimdi yatak odasında arkadaşlarımdan temin ettiğim küçük bi beşik içinde yatırıyorum elayı daha yakın oluyo ilk zamanlar çok kalkılıyo çünkü bide o koca yatakta küçücük bebek olmaz yan yatamaz kolay döner,ısınamaz bebiş hem
chocuk;keşke emin önüne gidebilsen çok çeşit var bide herşey burayla yarı fiyat neyse ama.busrsds taşınırken dikkat
ANNE bebek market bayraklıdan aldık puset anakucagı park yatak zıbın biberon bebekle ilgili herşeyi... dehşet pahalı oldu..
oysa kemeraltı barıs bebe yüzde 20 daha ucuzdu. daha etiket fiyatı bu indirtebilirsiniz bile sağlam pazarlıkla.. gezmeden alışveriş yapmayın derim.
mobilyalarını buggie bebe karabaglardan aldık. çok uygun çok sağlam oldu güzel oldu.
duvar kağıdı gül gülerden aldık ama çok pahalı oldu.
chiccodan arabası park yatağı ve mothercare'den hastane çıkışı aldım
taçın bebek yatak battaniyeleri güzeldi aldım.
zaradan body aldım 5 tane 39 lira
vallaha herşey tercih meselesi kimisi hiçbişey yapmıyo kimisi ben gibi özeniyo işte kapısüsüydü sepetiydi diye,hepsini ayrı alcaksın ama hepsi girdiğin dükkanda mevcut olur zaten çikolata şeker hariç olanıda vadır belki.ben hastaneye sepetimizi götürdüm içine bebek çikolatası koydum pembe kaplı üstü süslü olanlar varya onlardan gene eminönünden aldırttım çünkü burda kilosu 60-70 orda 35 di ekonomi yapmak zorundayız,kapısüsünü götürdüm bide,hastaneye pekbişey lazım değil başka.mevlüt içinde ayrı bişey yaptım ekte bakarsın içine renkli badem şekeri koyucam sepette ikram edicem.mevlüdü bahara bıraktım daha yapmadım.şimdi bu ekteki biberonun burda kemeraltında tane fiyatı 1lira 50krş eminönünde 95 krş sen karar ver artık.eve bebk görmeye gelenlerede daha önceden kek börek pohaça tarzı şeyler yapıp dolaba atmıştık diffirize yani onlardan ikram ettik çok rahat oldu halada aynısını yapıyorum bittikçe annemler ekliyo bende misafir gelince hep hazırlıklı olmuş oluyorum
aaa ne güzel cnm komşum benim...zemuszemus
vallaha herşey tercih meselesi kimisi hiçbişey yapmıyo kimisi ben gibi özeniyo işte kapısüsüydü sepetiydi diye,hepsini ayrı alcaksın ama hepsi girdiğin dükkanda mevcut olur zaten çikolata şeker hariç olanıda vadır belki.ben hastaneye sepetimizi götürdüm içine bebek çikolatası koydum pembe kaplı üstü süslü olanlar varya onlardan gene eminönünden aldırttım çünkü burda kilosu 60-70 orda 35 di ekonomi yapmak zorundayız,kapısüsünü götürdüm bide,hastaneye pekbişey lazım değil başka.mevlüt içinde ayrı bişey yaptım ekte bakarsın içine renkli badem şekeri koyucam sepette ikram edicem.mevlüdü bahara bıraktım daha yapmadım.şimdi bu ekteki biberonun burda kemeraltında tane fiyatı 1lira 50krş eminönünde 95 krş sen karar ver artık.eve bebk görmeye gelenlerede daha önceden kek börek pohaça tarzı şeyler yapıp dolaba atmıştık diffirize yani onlardan ikram ettik çok rahat oldu halada aynısını yapıyorum bittikçe annemler ekliyo bende misafir gelince hep hazırlıklı olmuş oluyorum
bnde hamile kalmak istiyorum ve bu topik benim işime çok yarayacak ilerleyen günlerde inaşllah
inşallah canım ya ben hamile olanı duydummu onun adına çok seviniyorum....hihoyyyt
bnde hamile kalmak istiyorum ve bu topik benim işime çok yarayacak ilerleyen günlerde inaşllah
inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın allah isteyen herkekse nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?