Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
unnutmuşum eklemeyi

Eklentiler

• $biberon.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 67

amin canım iyi dileklerin için bende aynısını düşünüyorum umarım kendi evimiz olur ve bizde elimizden geleni yaparız....

amin kuzum iyi dileklerin için teşekkür ederin teyzecim... allah hepimizin bebeklerine şans ve sağlık versin.(amin) bencede o koca yataklar ilk başka çok büyük bende bulabilsem senin bulduğun gibi bir beşik harika olucak yaa ...

hayatım güle güle kullanın herseyi halletmişsin senin doğum bizdende yakın galiba??? allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

bencede canım ekonomiyi düşünmedende olmuyor zaten doğmadan önce hiçbirşey önmeli değil hayat doğduktan sonra zorlaşıyor hele birde doğum nasıl olacak allah kimseyi zorluklarla karşılaştırmasın ama ya olurda bi sorun olurda bebeğin tedaviye ihtiyaçı olursa diye düşünmek zorunda biraz kenarada bişeyler atmak zorundayız sonuçta anne-baba oluyoruz ve artık daha detaylı düşünüyoruz ya eminönünde gerçekten o fiyatamı cikolatalar çok iyimiş buralarda dediğin gibi 60-70 diyende var 80-90 diyende ben kimsem yok işte istanbulda keşke bende birilerini bulsamda aldırsam cnm ya bişey daha sorcam harika bir fikir süpersiniz sen şu ditfrize neler attın ve onları nasıl kullanıyorsun cıkardıktan sonra banada çok iyi fikir oldu ...

hemde çoook zorlaşıyo kızlar şu günlerin tadını çıkarın ve herşey düşündüğünüz gibi olmuyor mesela ben hep emzircem dedim göğüslerim büyüktür ohh ne süt olur dedik hep ama ne oldu bebek şuan mama alıyo emmedi lohusalık sendromu yaşadım süt gelmedi uçlarım hep yara oldu,kist çıktı derken biberona alıştı çocuk öyle yani heray dr masrafı bez masrafı küçülenlerin yerine yenisini al masrafı hiç bunları düşmüyodum doğumdan önce canları sağolsun ama.

diffirize börek çeşitleri yaptık hazır yufkadan kare kare kestik buzdolabı poşetine yada saklama kaplarına koyduk donunca birbirine yapışmıyolar merak etme kaç kişi geldiyese tane tane çıkarabiliyosun pohaçalarda aynı şekilde bide kek yapıyorum kek kalıbında 3 e 4e bölüp öyle atbütün kalıp çıkarıp çözdürmiyeyim diye gene poşet veya kapla atıyorum.hepsi taze oluyo ikram zamanı önceden çıkarıp çözdür kek hariç at fırında 2 dk.ısıt ben mikrodalga kullanıyorum.çok ama çok rahat oluyo her misafirde yanında birileri olmıya biliyo

diffirize bende kek börek türü şeyler yapıp atıcam gelen misafire hazır oluyor hemen çıkarıp ısıtveriyosun iyi oluyor ayy doğum zamanı yaklaştıkca o kadar çok iş varki yapılcak önümüzdeki ay çok yoğun geçcek ama olsun bebeğimi sağlıklı olarak alayımda kucağıma daha öenmlisi yok benim için

ya bir de misafir ağırlaması var, ben nasıl bir işe bulaşmışım:)
sağlıklı sıhhatli gelsinler herşey yoluna girer, bebek nasibiyle gelir derler.

bu arada ben 29. haftama girdim siz kızlar?

canım güzel kızının herşeyi cok güzel iyi günlerde kulananın işallah,bebeğinide güle güel büyütürsün işallah bende kapı süsü falan aldım ama bebek şekeri izmirde nerde yapılıyor bilmiyorum istanbulda kız kardeşim var ona bari aldırayım.eminönünde nerde bulabiliriz beli bir yeri veya carşısı varmı bu malzemelerin satıldığı yardımcı olursan sevinirim

ayy haldecim vallaha benide halam götürmüştü bilmem yani oraları ama sor çünkü sırf bu iş için bi sokaktı mutlaka bilinir bide otarafta havuzlu han vardı orası da sırf bebek malzemesi giysisi satılıyodu toplu biyer yani

ayy bebek olunca yarım akıllı olunuyo unutmuşum yazmayı izmirde kemeraltında şekerciler sokağında bol çeşit var yada çınarlıda büyük çiçekçiler var orda da malzeme dolu hazır ürünlerin her modeli mevcut oralara gidip istediğiniz gibi oluşturabilirsinizzde sepet kapısüsü dekorluk herşey var yani.ayrıca beğendiğin için teşekkürler sanada hayırlı doğumlar inşallah

bnde hamile kalmak istiyorum ve bu topik benim işime çok yarayacak ilerleyen günlerde inaşllah

inşallah canım ya ben hamile olanı duydummu onun adına çok seviniyorum....hihoyyyt

inş tatlım bakalım 1.5 yıllık evliyim ilk defa bu ay bıraktım korunmayı
allah hayırlısıyla verir bebeğimi inşallah
sende bebeğini analı babalı sağlıcakla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…