Gözünüz aydın eşiniz dönmüş.
Bence de gelemeyenler çok üzülsün
Bu arada benim nişanım dün sabah geldi. Bakalım doğum eylemi ne zaman başlayacak.
Ben 4 Mayıs'ı kesin beklerim, rahatız valla ne yapalım :)
buarada mutlaka haber ver doğumunu belki hastanede ziyeret etme imkanımız olur seni...))
Haber veririm mutlaka.
Bu nişan işinden pek bişi anlamadım ben. Dün bütün gün boyunca azar azar sümükümsü yapıda bazen hafif pembe veya kahverengi renk geldi. Doktorum bir kereye de mahsus olabilir, azar azar aralıklarla da gelebilir demişti. Umarım benim yorumladığım gibi nişandır. Nişan geldikten sonra doğumun başlaması bazen saatler, bazen günler, bazen de haftalar alıyormuş. Bakalım biz ne kadar bekleyeceğiz.
Buluşmaya gelen Gulyhas ve Leylaela'ya teşekkür ederim.
sancıların falan da baslaması lazım degıl mi nişandan sonra?
sıklaştımı sancılar hastaneye gitmek lazımmıs ayyy ben onu da anlamam gibi geliyor..
Benim kuzenim gece 3 de baslamıs sancıları sabah 7 de annesini aramıs böyle böyle agrım var dıye annesi demiş doğuruyorsun kızım sen =)
Ne demek Rica ederimm, çok güzeldi ve sizleri tanıdığıma çok sevindim.En kısa zamanda yine görüşmek üzere inşalahhh
bu arada maşallah aysay çok sabırlısın, inşallah snei 4 mayısa kadar bekletmez bebişin, nişanda geldiyse bence yakındır doğum:))
Güzle haberleirni bekliyoruz yakında
Leyalacım gözün aydın eşin dönmüş ve eve geçmişsiniz, bornovaya geldiğinde haberleşelim görüşürüz yine:)) Öp elayıda bizim için
Nişan geldikten sonra doktoru aramak gerekirmi?yada sancıların başlaması ya da suyun gelmesini mi bekleyeceğiz..
Merhaba kızlaar!
Biz gribi ilaç almadan atlattık, ama işyerinde herkes hasta yeniden birinden bulaşacak diye ödüm kopuyor.
Buluşmanız güzel geçmiş me güzel, keşke ben de gelebilaseydim...
Buarada haftasonu bebek odamızın sipairişini verdik, Kardeşler Mobilya'dan aldık kelebekli şirin bir takım...
Aysancım buarada sana da kolay ve hayırlı bir doğum dilerim, yakında güzel haberlerini alacağız inşallah... :)
Merhaba kızlaar!
Biz gribi ilaç almadan atlattık, ama işyerinde herkes hasta yeniden birinden bulaşacak diye ödüm kopuyor.
Buarada haftasonu bebek odamızın sipairişini verdik, Kardeşler Mobilya'dan aldık kelebekli şirin bir takım...
Aysancım buarada sana da kolay ve hayırlı bir doğum dilerim, yakında güzel haberlerini alacağız inşallah... :)
anlamaman mümkün değil merak etme illaki anlarsın yani
:))
kızlar umarım herkez iyidir...
Merhaba kızlaar!
kızlar selam canım sıkkın biraz Ela nıın kalbinde üfürüm duydu dr.umuz dün kontrıolümüz vardı,bana bişey söylemedi panik ayaparım diye akşam eve gelince eşim söyledi araştırdım nette çok önemli olmaya bilirmiş genelde yüzde seksen bebeklerde olurmuş ama genede epey endişeliyim dün gece çok ağladım sinirlerim bozuldu,cuma günü eko çekilcek netleştirmek için offf sıkılıyorum biraz duaya ihtiyacımız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?