Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet senin için geri sayım başladı aysay ama ben hala anlayamıyorum çatın darken nasıl olucak bu normal doğum olayın..:))

buarada mutlaka haber ver doğumunu belki hastanede ziyeret etme imkanımız olur seni...))

buarada mutlaka haber ver doğumunu belki hastanede ziyeret etme imkanımız olur seni...))

Haber veririm mutlaka.

Bu nişan işinden pek bişi anlamadım ben. Dün bütün gün boyunca azar azar sümükümsü yapıda bazen hafif pembe veya kahverengi renk geldi. Doktorum bir kereye de mahsus olabilir, azar azar aralıklarla da gelebilir demişti. Umarım benim yorumladığım gibi nişandır. Nişan geldikten sonra doğumun başlaması bazen saatler, bazen günler, bazen de haftalar alıyormuş. Bakalım biz ne kadar bekleyeceğiz.

sancıların falan da baslaması lazım degıl mi nişandan sonra?

sıklaştımı sancılar hastaneye gitmek lazımmıs ayyy ben onu da anlamam gibi geliyor..

Benim kuzenim gece 3 de baslamıs sancıları sabah 7 de annesini aramıs böyle böyle agrım var dıye annesi demiş doğuruyorsun kızım sen =)

Buluşmaya gelen Gulyhas ve Leylaela'ya teşekkür ederim.

Ne demek Rica ederimm, çok güzeldi ve sizleri tanıdığıma çok sevindim.En kısa zamanda yine görüşmek üzere inşalahhh

bu arada maşallah aysay çok sabırlısın, inşallah snei 4 mayısa kadar bekletmez bebişin, nişanda geldiyse bence yakındır doğum:))

Güzle haberleirni bekliyoruz yakında

Leyalacım gözün aydın eşin dönmüş ve eve geçmişsiniz, bornovaya geldiğinde haberleşelim görüşürüz yine:)) Öp elayıda bizim için

Nişan geldikten sonra doktoru aramak gerekirmi?yada sancıların başlaması ya da suyun gelmesini mi bekleyeceğiz..

Kasılmalarım ara ara var ama daha doğurabilecek nitelikte değil :)
Zaten kasılmalar sırasında kasıklarda ve belde ağrıda oluyor. Benimkiler daha hafif. Şiddeti artmadan ve sıklaşmadan geçiyor.
Yani diyeceğim o ki! Sancıların gelince anlarsın :)

Bebiş gelmeye karar verse hemen vereceğim haber ama kızımız nazlı çıktı...

Nişan geldikten sonra doktoru aramak gerekirmi?yada sancıların başlaması ya da suyun gelmesini mi bekleyeceğiz..

Nişanım sabahtan gelmeye başlamıştı aynı gün 11:00'de doktor randevum vardı. Yani doktorumun haberi oldu. Nişandan sonra doğumun başlaması bazen saatler, bazen günler, bazen de haftalar alıyormuş. Doktorunuza haber verip vermemek size kalmış bence. Çünkü doğum hemen başlamıyor.

anlamaman mümkün değil merak etme illaki anlarsın yani
:))
kızlar umarım herkez iyidir...

Merhaba kızlaar!
Biz gribi ilaç almadan atlattık, ama işyerinde herkes hasta yeniden birinden bulaşacak diye ödüm kopuyor.
Buluşmanız güzel geçmiş me güzel, keşke ben de gelebilaseydim...
Buarada haftasonu bebek odamızın sipairişini verdik, Kardeşler Mobilya'dan aldık kelebekli şirin bir takım...
Aysancım buarada sana da kolay ve hayırlı bir doğum dilerim, yakında güzel haberlerini alacağız inşallah... :)

Geçmiş olsun. Bende hamileliğimin ortalarında iki defa soğuk algınlığı geçirmiştim, gribe döndürmemişti. Bu tür durumlarda dinlenmek en iyi ilaç. Kendinizi tekrar kötü hissederseniz rapor alın.
Mobilyalarınızı iyi günlerde kullanın.
Bana gelince benim daha doğuracağım yok gibi :umursamaz:
Baksanıza hala buralardayız.

Merhaba Allegra çok geçmiş olsun bebek odanızda hayırlı olsun güle güle kullanın..

geçmiş olsun ve mobilyalarınız hayırlı olsun
kaça aldınız acaba
ben gerçi hala kararrsızım odamı alsam park yatakmı bilemiyorum halen

merhaba izmirli annelerr.
bende izmirli ve 25 haftalık hamileyim.forumuzu takip ediyordum ama katılmak bi nasip olamamıştı :)
umarım herkesler iyidir.
ben şimdilerde mobilya bakıyorum.izmirden mobilya alan arkadaşlarımız var.ben henüz hiç bi yere bakmaım ve her bebek magazasına da girmek istemiyorum açıkçası.
bana yardımcı olabilir misiniz acaba??

kızlar selam canım sıkkın biraz Ela nıın kalbinde üfürüm duydu dr.umuz dün kontrıolümüz vardı,bana bişey söylemedi panik ayaparım diye akşam eve gelince eşim söyledi araştırdım nette çok önemli olmaya bilirmiş genelde yüzde seksen bebeklerde olurmuş ama genede epey endişeliyim dün gece çok ağladım sinirlerim bozuldu,cuma günü eko çekilcek netleştirmek için offf sıkılıyorum biraz duaya ihtiyacımız kızlar...

geçmş olsun cnm
dualarımız sizinle :Saruboceq:

Teşekkürler kızlar...

Leylaela geçmiş olsun! Ama bak kendin de demişsin bebeklerin %80inde olur diye, bozma moralini pozitif düşün herşey pozitif olsun. Arkadaşıma da aynısını demişlerdi ama sonuçları iyi çıktı senin de öyle olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…