Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allah yardımcın olsun.Sen kendin için en iyisini bilirsin.

-HATIRLATMA-

23 Nisan Cuma Bornova Park Forum'da saat 14:30'da Mothercare önünde buluşuyoruz...

arkadaslar ben gelemıyorum yarın eşim calışmıyormus 23 nisan diye cuma ya bir de cumadan annemlerin yazlıgına gidelim dedi hayır dıyemedım zaten limoniydik..

ama cokkkkkkkkk kıskanıcam siziiiiiiiiiiiii ((((((((

offf bir dahaki bulusmaya inş. gelebilirim aysay ın dogumuna gideriz artık ))

Kızlar yaaa ben grip olduumm mafoldumben
Yani öyle çok kötü değilim ama bugün işe gidemedim evde dinleniyorum, ilaçsız atlatacak gibiyim ama gelirsem size bulaştırmaktan korkuyorum sonuçta mikrobik, bana da başkasından bulaştı...
Maalesef gelemiyorum, ne kadar çok istemiştim oysa ki... :gitme:

sanki iptal etseniz :)))) yüzsüzlük yapayım :)

bu arada cok gecmıs olsun havalar cok tehlikeli bu sıralar..

Geçmiş olsun. Artık bir dahakine görüşürüz.

sanki iptal etseniz :)))) yüzsüzlük yapayım :)

bu arada cok gecmıs olsun havalar cok tehlikeli bu sıralar..

İptal etmek olabilirdi fakat, bugün buraya bakmadan oraya direkt gidecekler olabilir. O yüzden gitmek lazım.

Ne yapalım benim doğumuma gelirsiniz.

slm kızlar gelemiyorsunuz çoğunuz sanırım, aysaycım sneinde kasılmaların olmuş istersen yorma kendini başka zaman buluşalım. Benimde akşama misafrlerim var aslında yetişemeyebilirim

eğer sizden şimdi cvp gelirse buluşmayalım

Ben hazırlandım birazdan çıkacağım. Ama siz gelmek istemiyorsanız zorlama yok tabiki.

Ben hazırlandım birazdan çıkacağım. Ama siz gelmek istemiyorsanız zorlama yok tabiki.

olurmu canım buluşalım tabii, sen bu halinle geliyorsun oralardan .Ben yakınım zaten 5 dk da orada olurum yani 14.30 da görüşmek üzere

canım özelden mesaj atıcam sana

nasıl gectı bugun meraktan öldüm dirildim :)emininmki cok güzel gecmiştir.. Ben pazar aksamına kadar urladayım fazla nete giremeyebilirim burda

bir dahakine (arayı fazla uzatmayın ama lütfen)
size kendimi affettiririm bayanlar

sevgilerrrr

Haber var... Günümüz güzel geçti. Bir yerde oturduk kahvelerimizi yudumladık, bol bol sohbet ettik, güldük, eğlendik. Forum kalabalık olduğu için mağazaları gezmedik. Zaten arkadaşlar bana patlamaya hazır saatli bomba gözüyle baktılar. hihoyyyt

Bugün doktorumuza da gittik. Kasılmalarım artık gözle görülebiliyor. 3 Mayıs'a kadar normal doğum için bekliyoruz. Nazlı kızımız daha da gelmezse 4 Mayıs gibi sezaryenle alınacak. Bunun yanı sıra sabahtan beri azar azar nişanım gelmeye başladı galiba. Doktorum nişanın olabilir dedi. Çok belirgin olmadığı için ayırt edemiyorum nişan mı değil mi diye. Ne de olsa başıma ilk defa geliyor. Bizden haberler bu kadar.

Gününüzün güzel geçmesine sevindim aklım hep oradaydı.. Artık bir dahakine seni kucagında bebişinle ağırlarız gibi geliyor..

Umarım 3'üne kadar sağlıkla doğumunu yaparsın. Maalesef bazen ilk olması cok zor oluyor benimde ilk bazen aptal gibi oluyorum.. Artık sen doumdan sonra tecrübelerini anlatırsın bize..
görüşmek üzeree

selam kızlar...,
sonunda eşim geldi seyahatten ve evimize döndük..
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
buluşmaya isteyipte gelemeyenler üzülün çoookkk üzülünnnn...
ki bidahakine kesin gelesiniz..:))
gelen arkadaşlarıma da teşekkürler tanışmaka çok güzeldi...
Aysay cım hala doktorun bekleyelim demiş çookk şaşırdım az da değil hani taa 3 mayıs ..
hadi hayırlısı bakalım
ama seni çok rahat gördüm sen kesin beklersin o tarihi..:))

Gözünüz aydın eşiniz dönmüş.
Bence de gelemeyenler çok üzülsün
Bu arada benim nişanım dün sabah geldi. Bakalım doğum eylemi ne zaman başlayacak.
Ben 4 Mayıs'ı kesin beklerim, rahatız valla ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…