Bülent bey egepolle de mi anlaşmalıyımış ?
Canım benim korkmam gayet normal ,çünkü hem geçen seneden ikiz bebek kaybım var hem de yine ikizlere hamileyim ve erken doğum tehlikem var.Rahim ağzını serklaj ipi tutuyor.Riskli hamileyim yani....Normal giden risksiz bir hamileliğim olsa ben de daha rahat olurdum..Ben hep yatıyorum..O derecede yani....
Allah yardımcın olsun.Sen kendin için en iyisini bilirsin.
Kızlar yaaa ben grip olduumm mafoldumben
Yani öyle çok kötü değilim ama bugün işe gidemedim evde dinleniyorum, ilaçsız atlatacak gibiyim ama gelirsem size bulaştırmaktan korkuyorum sonuçta mikrobik, bana da başkasından bulaştı...
Maalesef gelemiyorum, ne kadar çok istemiştim oysa ki... :gitme:
sanki iptal etseniz :)))) yüzsüzlük yapayım :)
bu arada cok gecmıs olsun havalar cok tehlikeli bu sıralar..
slm kızlar gelemiyorsunuz çoğunuz sanırım, aysaycım sneinde kasılmaların olmuş istersen yorma kendini başka zaman buluşalım. Benimde akşama misafrlerim var aslında yetişemeyebilirim
eğer sizden şimdi cvp gelirse buluşmayalım
Ben hazırlandım birazdan çıkacağım. Ama siz gelmek istemiyorsanız zorlama yok tabiki.
Haber var... Günümüz güzel geçti. Bir yerde oturduk kahvelerimizi yudumladık, bol bol sohbet ettik, güldük, eğlendik. Forum kalabalık olduğu için mağazaları gezmedik. Zaten arkadaşlar bana patlamaya hazır saatli bomba gözüyle baktılar. hihoyyyt
Bugün doktorumuza da gittik. Kasılmalarım artık gözle görülebiliyor. 3 Mayıs'a kadar normal doğum için bekliyoruz. Nazlı kızımız daha da gelmezse 4 Mayıs gibi sezaryenle alınacak. Bunun yanı sıra sabahtan beri azar azar nişanım gelmeye başladı galiba. Doktorum nişanın olabilir dedi. Çok belirgin olmadığı için ayırt edemiyorum nişan mı değil mi diye. Ne de olsa başıma ilk defa geliyor. Bizden haberler bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?