Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben Egepolde yapıcam doğumu inşallah 6 haftamız kaldı, Senin ne kadar var doğuma? Doktorun kim?

33+3 Çınarlı da yapacağım.Bülent Turgut Ay.Üçyol Beko nun üstü muayenehanesi.Oğlunun adını Egem mi koyacaksın?Benim kızımda Egem istiyor.Kızımın
ismi Ecem.Babamıza isim beğendiremiyoruz.Hala cd ye fetus bebek yazıyor doktorumuz.Ben sezeryan olacağım 20 mayıs gibi alırız dedi doktorum

bende 32+5 deyim yani aramızda 2-3 gün var ama neden senin erken alıyor doktorun? 20 Mayıs çok erken değilmi? Benim normalde 11 haziran ama doktor 1 hafta erken alırız dedi 5 haziran gibi yani.Nerden baksan arada 2 hafta var bence ne kadar geç aldırırsan o kadar iyi.

Benim normal 7 haziran mayıs sonunda alırız diyordu Son gittiğimde 20 sinden sonra alırız dedi.Ben de tansiyon var ödem oluştu belki iyi görmediği için fazla uzatmayacak.Bebeğe bakarız dedi gelişim açısından bir sorun olmazsa alacak 3 mayısta son kararı verecek

Çesavın da kadın doğumcusu aynı zamanda Bülent bey..Ne kadar alıcak doğum için ?Akciğer geliştirici iğne yaptırdı mı ? Küvez sorunu olabilir mi bahsetti mi hiç bundan ?

23 Nisan Cuma günü buluşmaya gelecek arkadaşlar!..
23 Nisan Cuma Bornova Park Forum'da saat 14:30'da Mothercare önünde buluşuyoruz.

ısterseniz bir şeyler yeriz, ya da kahve yudumlarız. ıstersek hepsini birden yaparız...
Bu arada beni tanıyamayacak kimse yoktur diye düşünüyorum. 9 ayını geçmiş bir hamileyim...
Bu arada eğer olurda doğumum o güne kadar gerçekleşirse Leyla Hanıma haber vereceğim. Fırsatım olursa evden çıkmadan buraya da yazmaya gayret ederim.

canım bende buyuk ihtimal gelicem ama dediğim gibi bana orası cok uzak ve yarın kızımın odası gelicek temizlik yerleştirme vs.. halim olursa gelicem bayanlar
oyyy haftaya yapsaydınız ya gelemezsem aklım sizde kalıcakkk

Çesavın da kadın doğumcusu aynı zamanda Bülent bey..Ne kadar alıcak doğum için ?Akciğer geliştirici iğne yaptırdı mı ? Küvez sorunu olabilir mi bahsetti mi hiç bundan ?

Çınarlı da olursa toplam 2500 dedi.Yeni doğan ünitesi yokmuş ama bir problem olursa sevk oluyormuş.3 mayısta kontrolüm var iğneyi sorayım bahsetmedi belki gittiğimde söyleyecek.Yalnız çok iyi bir doktor.Çok araştırdım.Özellikle sezeryan olan arkadaşlarım çok memnunlar.Doğumdan sonra ağrı sızı hiç bir şey yok.

Canım ben de Bülent beyi en azından 5-6 senedir tanıyorum.Çesav da ona giderdim hep..Evlenmeden önceden beri yani..Evet çok iyi bir doktor,hastaya yaklaşımı da çok iyi..Gebelik takiplerimi başka bir doktor yapıyor ama Bülent beyi de düşünebilirim..
Yeni doğan ünitesi durumu beni endişelendiriyor...Sen Çınarlı yı mı düşünüyorsun ? Bir de Karataş ile anlaşması var diye hatırlıyorum..Konuşup sormak lazım tabi...

Egepol kent fark etmez dedi.Kent bana uzak.Egepol yakın ama ssk hastanesi oldu diyorlarSonuçta ben parayı neresi olursa olsun aynı vereceğim aşağı yukarı.yeni doğan ünitesi içinde Bülent bey aklına niye kötü şeyler getiriyorsun ki bir şey olsa bile her yer yakın içini ferah tut dedi.Zaten 15 te bir muayene oluyorum bebeğin gelişimi iyi ben de kötü düşünmemeye karar verdim.Doktorumada çok güveniyorum.Gerisi de Allaha emanet.

Bülent bey egepolle de mi anlaşmalıyımış ?
Canım benim korkmam gayet normal ,çünkü hem geçen seneden ikiz bebek kaybım var hem de yine ikizlere hamileyim ve erken doğum tehlikem var.Rahim ağzını serklaj ipi tutuyor.Riskli hamileyim yani....Normal giden risksiz bir hamileliğim olsa ben de daha rahat olurdum..Ben hep yatıyorum..O derecede yani....

canım Allah saglıkla kucagına versın ikizlerini.. Ben eminimki sağ salım atlatıcaksınız üçünüzde..

sen sadece yat dinlen ve huzurlu olmaya bak seytana uyup ani bir hareket yapma.
Kendi kendine sürekli hersey vaktinde ve iyi olacak de lutfen ve buna inanarak söylersen faydasını göreceksin

Benim oda takımım gelince 15 gün içine bir şey yerleştirmedim. Kapaklar, çekmeceler ve odanın penceresi açık hep havalandırdım. Siz hemen yerleştirmeyi mi düşünüyorsunuz?

Bekliyoruz, metroya atla gel...

İnşallah canım..Allah nasib etsin hepimize sağlıklısı ve hayırlısı ile...:Saruboceq:

canım bugun bende adamları aradım aynısını söylediler zaten 15 gun havalandıracaklar
babama laf attım bugun arabayı versene diye hiçbirinize veremem artık araba dedi o zaman sen götürürsün dedim

ya herru ya merru dedim o zaman sen götür beklersin arabanın içinde :roflol:

gelicem bayanlar buyuk ihtimal güzel muhabbetinizi kacıramammm

Sevindim gelebilmene. Ben kapıyorum şimdilik hanımlar. Görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…