Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım gözünüz aydın
ayçaya sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum

herkese merhabalar..

doğum öykünüzü okudum ve çok duygulandım allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin ayça bebeğe ailesiyle birlikte

bu arada bende izmirliyim ve 32 haftalık hamileyim, hazırlıkları yarıladım sayılır ama alışveriş konusunda tavsiyelere ihtiyacım var açıkçası

neler aldığını yada aklındakileri falan yaz yardımcı oluruz burdan

oda takımını aldık bu haftasonu, ay sonu getiricekler, uyku seti almadım ama daha.. kıyafetleri falan tamam sayılır aslında bi hastane çıkışı daha almayı düşünüyorum, banyo seti hazır ama havlusu küveti falan eksik.. süt pompası almayı düşünüyorum nette araştırdım ama mağazalarda fiyatlar nasıl bilmiyorum hiç

herkese günaydıııııııııııııınnnnnnnnn

merhaba fantastica herkese söylediğim gibi hello babye git canım yorma kendini ben oradan aldım herseyı uyku setini oradan aldım 2 tane aldım.. biri 140 digeri diğerini tam hatırlamıyorum ama 100 den 300 e kadar fiyatlar değişiyor..

sanırım hello baby nın online satısı da var ama orada biraz daha fark koyuyorlar magazaya nazaran

Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsinnn hepimizeee

kızlar bende çok gelmek isterdim ama malesef çalıştığım için katılamıyorum sizlere şimdiden hepinize iyi eğlenceler bol fotoğraf çekilinde ekleyin buraya bizde bakalım

ayça bebeğe bir ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam diliyorum sizleride tebrik ederim.

teşekkür ederim canım aminnn diyorum duana.. bu hello baby bayraklıdaydı dimi

zaten oralarda liste veriyolar ne lazım ne var ne yok görüyosun
küveti alırken demirde alın yüksek olsun yıkamak çok kolay oluyor öyle birde fileyi ince almayın böyle içinde köpük olanlar var iki katlı resim bulursam eklerim onlardan alın bebiş onda rahat ediyor bide ben tam germiyorum onu ayak tarını takmıyorum bebiş ozaman biraz suyun içinde kalıyor ve çok hoşuna gidiyor nede olsa sulu ortamda kendini bildi o değilmi:))

ben de tekrar gidicem oraya elija nın iç çamaşırlarını aldım çok memnunum

şimdi doğum sonrası korse almam lazım mutlaka al diyorlar.. hem indirime girmiş elija marka hem dediğim gibi alışık oldugum ürün..

off eksik bitmiyor tam tamamlamıstım her şeyi derken mutlaka çıkıyor bir şeyler

ben daha mama sandalyesi falan almadım yayıntı olacak evde kim bilir kaç ay..
sizler aldınız mı?

çantamıda hazırlamadım daha benim doğum Allah nasip ederse hazıran 20-27 arası erken diyorum daha

evet çanta için erken sonra sıkılırsın tam takır olupta beklemekten
benim kız 6.5 aylık oldu hala mama sandelyesini kullanmıyruz anca oturmaya başladı yemek için biraz daha var yani acele etmene gerek yok,buarada eksik hiç bitermi daha durrrr... henüz herşey yeni başlıyorkaydirigubbakcemile3

cnm anırım sende sonbahar annesisin bende inşallah ekimde anne olcam ve bi kızım olcak
sen nası aldın kıyafetleri oluyomuydu kışlık şeyler?
ekimde soğuk olmazda kasımda başlar soğuklar...naptın banada yardım edermisin

bende korse aldım bi tane hemen giyebileceğim daha büyük bi tanede bikaç ay sonrası için ufacık bişey, giymemiz şart bencede.. bu arada doğumu nerde düşünüyosunuz

kızına maşallahh adı ne.. bu arada sen nasıl yaptın canım doğumunu, nerde yaptın

canım evet bebişe kışlık alıcaksın ekimdede gelse onlar çok küçük oldukları için üşüyebilirler ev her daim 22 24 derece aralığında olursa ii olur.ben normal penye aziz bebenin hastane çıkışlarını giydirdim kafasında hep şapka( ben şapkaya pek alıştırmadım ilk taktım sonra onuda attım,ama dışarı çıkarken şart kulaklarını falan kapatıcaksın) ve sürekli ince penye battaniye üstünde oldu.daha sonra şöyle 1 aylık olunca azcık büyüyünce yani attım battaniyeyi 2 tane tulum üstüstü giydirdim eksra içine yarım kollu çıtçıtlı badi ayaklarına çorap sırtınada yelek ohhh mis gibi rahat etti kızımda bende sırtı açılmadı üşümedi istediğim gibi kucakladım sevdim öptüm kokladımmmm ayyyyyy o hallerini özledimm..amam biz ev kaloriferli olduğu için heryer aynı sıcaklıktaydı ama tek odada da bile olsa öyle çok sarıp sarmalıyıp sıkma izmir çok soğuk olmuyo nede olsa 2 aylıktı biz sürekli dışarı çıkmaya başladık,ogünbugündür hiiiççç durmuyoz:))

bende korse aldım bi tane hemen giyebileceğim daha büyük bi tanede bikaç ay sonrası için ufacık bişey, giymemiz şart bencede.. bu arada doğumu nerde düşünüyosunuz

korse olayına katılıyorum kızlar mutlaka takın derim ben takmadım 16 kilo almıştım 12 si giiti 4 kilo kaldı ama göbüş sanırım 5 aylık şekliyle orda duruyoooo...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…