Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben çınarlıda yapıcam doğumu..

bende çınarlıyı düşünüyorum ama bakalım yarın akşam randevum var, konuşucaz dr.umuzla

ben ekim annesiyim kızlar,Ela 22 ekimde epidurel sezeryanla ege sağlık hastanesinde doğdu
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/329927-elam-bizimle.html doğum öyküm bu

maşallah kızına allah analı babalı büyütsün, bizlerde sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah :ecrin_bebek:

tşkler cnm bende aziz bebeden almayı düşünüyorum hatane çıkışını tecrüeli annesin sen çok soru sorcam sana daha opuyorumnanaktan
korse olayına katılıyorum kızlar mutlaka takın derim ben takmadım 16 kilo almıştım 12 si giiti 4 kilo kaldı ama göbüş sanırım 5 aylık şekliyle orda duruyoooo...:kedi:

b,zde alalım korse ozmn kaydirigubbakcemile5

tşkler cnm bende aziz bebeden almayı düşünüyorum hatane çıkışını tecrüeli annesin sen çok soru sorcam sana daha opuyorumnanaktan

b,zde alalım korse ozmn kaydirigubbakcemile5

yardımcı olurum canım aklına geleni sor...aziz bebenin ana bayisinin yerini biliyorum fiyatları diğer yerlere göre daha uygun kemeraltında gelinlikçiler var kızlar ağasının arkasında kalıyor bindallıların satıldığı yerde oraya gidip ercü bebe dedinmi gösterirler ben ordan almıştım

aaaaaaaaaa ciddimisin çok teşekkürler canım ya bende ordan alıyım ozaman
kaydirigubbakcemile5

haydi kızlar eller havayaaa
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

vallahi bi çoştunuz buluşalım buluşalım diye
ee hadi dedik yer verdik tarih verdik herfkezler susutulmaz:

neyse ben unuttum sizler daha gebişsiniz aman alınganda olursunuz kızmıyayım ben size
opuyorumnanaktana.s.
herkeze iyi geceler
ela yine ayağımda sızdı onu yerine götürüp bahçeye çıkıcam daha gülün altına bir dilek tutucam önce kızıma sağlık isticem sonrada şöyle iyi huylu tatlı dilli bi kayınvalde resmi cizicemdelikafadulden eee bugün hıdırrellez dilekler kabul olurmuş
bide eloşun ilk dişi görünmeye başladı kızlarhihoyyyt
mevlüdü bitirdim derken sıraya birde diş buğdayı girdi şimdi....

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar!
Bugün çok zor kalktım Nasıl bir yorgunluk var anlatamam, perşembeye gelince hep böyle oluyorum hafta çoookk uzun geliyor (
17 Haziran'da izne çıkmayı hakediyorum, aslında 2 hafta da fazladan çalışayım Temmuzda çıkayım diyordum ama yapamicam galiba... Şu an 17 Haziran bile çok uzak görünüyor gözüme çok yoruldum artık çalışmaktan ben yaaa evde sabah keyfi yapıp dinlenip bebişime alışverişe çıkmak istiyoruumm mafoldumben Zaten hazırlıkları da yetiştiremiyorum, Temmuzda annemle yazlığa kaçıcaz sıcaklarda burda olmayayım diye, Haziran sonuna kadar herşeyi bitirmem lazım daha da bissürü eksik var oofff offf dertlendim çok bugün :bbo:

aysaycım tebrik ederim , ne güzel sağlıklıca kucağına aldın ya boşver sezeryan yada normal olması çok dert değil.Ama seni çok iyi anlıyorum aynı şoku üzüntüyü bend eyaşamıştım normal diye gidip sezeryana dönünce ağlamaktan bir hal olmuştum.İnsan korkuyormu bilemiyorum:))

Şimdi nasıl bebiş? Sen nasılsın toparlanabildinmi? En kısa zamnda görüşmek üzere hoşçakal

Kızlar günaydın ansılsınız? gelemedim uzun zamandır kızmayın bana :))

Bu arada benim yüzümden sizlerde geç buluşacaksınız bence haftaiçi siz buluşun , sonrasında yine buluşuruz , ertelemeyin boştan yere. Ben 21 mayısda ayrılacağım izne daha 2 hafta var , sizler için nasıl uygun olursa öyle yapın üzülürüm sonra valla

ben buluşma olayına karışmıyorum artık kimseden ses çıkmıyo nasıl istiyosanız öyle olsun kızlar...evet geç oluyo diyen varsa erkene alırız

sıkılmışsın biraz sen bahar havası yorgunluk yaptı heralde sende ee hormonlarda çılgın dönemde şimdi takma kafana bak ne güzel yazlık falan varmış ohhh gider dinlenirsin bolbol sonrada işi özledim sıklıdım diceksin unutma...

Evet valla sorma depresif moddayım tam... Zaten işyeri de problemli biraz iyice bunaldım...
Az kaldı az kaldı diye kendimi motive etmeye çalışıyorum artık yapacak birşey yok...

canım sen sıkma canını burdan hep bir elden hallederiz :)

26. ve 28. haftalarda ben kolumu kadıramıyordum e vücudun artık iyice hamiş normal yani..

17 hazırana ne kaldı ki ne güzel calısıyorsun evde olsan inan işi özlerdin.. beni şimdi çağırsalar koşarak giderim herhalde..

Kızzzzzlarrrrrrrrrrrrr çok sıcak ya bu ne.17 haziran ı duyunca 25 mayıs daha yakın gibi gelse de böyle giderse 25 mayıs ı da göremeyeceğim galiba....akannehir

çalışmaya alışkın insan duaramaz bilirim sıkılır bi süre sonra ama olsun yatın dinlenin kızlar sonrası daha zor uykusuzluk insanı çok yıpratıyo ben zombilere dönmüştüm sabahlara kadar kucakta bebeiş bi fön makinesi çalışır bi elktirikli süpürge nasıl uyutcağımı bilemezdim.daha geçtide sayılmaz hala uykusuz bi bebeğiz yani ama bunada şükür diyorum

17 haziran izin tarihiymiş.Allah yardımcın olsun.Yanlış anlamışım.Güneş çarptı beni kesin:smiley-cool:

bende kendimi çok yorgun hissediyorum uykularım bölük pürçük, hiç uyumamış gibiyim.. iznime 2 hafta kaldı sonra dinlenicem, valla ben evde olmayı çok istiyorum, allah sağlık versinde bol bol gezebileyim tabi, iznim boyunca

fantastika benimd eizne 2 haftam kaldı 4 gözle bekliyorum hayırlısı ile gelsed ebende dinlensem evde uyusam diye:)

seninle aynıyız galiba kaçıncı haftadasın? Bebeğinin cinsiyeti ne? Doğum ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…