Ben çınarlıda yapıcam doğumu..
ben ekim annesiyim kızlar,Ela 22 ekimde epidurel sezeryanla ege sağlık hastanesinde doğdu
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/329927-elam-bizimle.html doğum öyküm bu
tşkler cnm bende aziz bebeden almayı düşünüyorum hatane çıkışını tecrüeli annesin sen çok soru sorcam sana daha opuyorumnanaktancanım evet bebişe kışlık alıcaksın ekimdede gelse onlar çok küçük oldukları için üşüyebilirler ev her daim 22 24 derece aralığında olursa ii olur.ben normal penye aziz bebenin hastane çıkışlarını giydirdim kafasında hep şapka( ben şapkaya pek alıştırmadım ilk taktım sonra onuda attım,ama dışarı çıkarken şart kulaklarını falan kapatıcaksın) ve sürekli ince penye battaniye üstünde oldu.daha sonra şöyle 1 aylık olunca azcık büyüyünce yani attım battaniyeyi 2 tane tulum üstüstü giydirdim eksra içine yarım kollu çıtçıtlı badi ayaklarına çorap sırtınada yelek ohhh mis gibi rahat etti kızımda bende sırtı açılmadı üşümedi istediğim gibi kucakladım sevdim öptüm kokladımmmm ayyyyyy o hallerini özledimm..amam biz ev kaloriferli olduğu için heryer aynı sıcaklıktaydı ama tek odada da bile olsa öyle çok sarıp sarmalıyıp sıkma izmir çok soğuk olmuyo nede olsa 2 aylıktı biz sürekli dışarı çıkmaya başladık,ogünbugündür hiiiççç durmuyoz:))
korse olayına katılıyorum kızlar mutlaka takın derim ben takmadım 16 kilo almıştım 12 si giiti 4 kilo kaldı ama göbüş sanırım 5 aylık şekliyle orda duruyoooo...:kedi:
tşkler cnm bende aziz bebeden almayı düşünüyorum hatane çıkışını tecrüeli annesin sen çok soru sorcam sana daha opuyorumnanaktan
b,zde alalım korse ozmn kaydirigubbakcemile5
yardımcı olurum canım aklına geleni sor...aziz bebenin ana bayisinin yerini biliyorum fiyatları diğer yerlere göre daha uygun kemeraltında gelinlikçiler var kızlar ağasının arkasında kalıyor bindallıların satıldığı yerde oraya gidip ercü bebe dedinmi gösterirler ben ordan almıştım
ooo çoşmuşsunuz gene
bende hafta içi olsun diyorum arkadaşlar
allegra senide ekliyorum
ozaman hafta içi olabilmesi için ayın 21inde sonra ya bırakıcaz gulyhas için
24 MAYIS PAZARTESİ SAAT 14:00 KONAK PİER
şimdi tekrar eller havaya kızlar
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.
30 Nisan gece yarısı 01:00'den sonra kasıklarıma ağrı girmeye başladı ağrılarım gittikçe sıklaştı. Yalancı sancı olmasın diye duş aldım. Yine de geçmeyince eşim arabaya eşyalarımızı yerleştirdi. Saat 05:00'de evden çıktık Kordon'dan geze geze Karataş hastanesine doğru yol aldık. Bu arada sancılar biraz daha şiddetlendi. Saat 05:30 gibi arabayı Karataş Lisesinin önüne park ettik. Arabadan inip deniz havasını içime çektim. Sonra doktorumu aradım. Doktorum hastaneye gidin, oradan onlar bana bilgi verirler dedi. Saat 06:00'da hastaneye giriş yaptık. Normal doğum beklediğim için beni doğumhaneye aldılar. Soyundum doğum kıyafetini giydim, ebe muayene için geldi. Ne yazık ki açılmam yoktu ve bebek başı yukarıdaydı. Nst'ye bağladılar. Sancılar gayet net gözüküyordu. 20 dk sonra doktoruma bilgi verdiler. Doktorum hastaneden ayrılmamı söylemiş. Planlı bir doğum olmadığı için lavman yapıldı, hastane odamıza yerleştik. Odada Nst'ye tekrar bağlandım. Annem ve Babama haber verdik geldiler. Doktorum 08:30 gibi geldi. Beni tekrar doğumhaneye aldılar. Doktorumda muayene etti, hala bir açıklık yoktu ve bebeğin başı doğum kanalına inmemişti. Nst çıktısına baktı bebeğin strese girdiğini kalp atışlarının bir kaç defa düştüğünü söyledi. Ne yapalım diye sordu. Bende alalım o halde dedim. Doğumhanede damar yolumu açıp, başıma bone giydirdiler ve tekar odama çıkardılar. Tabi ben normal doğuramıyorum diye azıcık metanetimi kaybedip ağladım. Saat 09:00'da odadan sedyeyle alıp ameliyathaneye aldılar. Epidurali yaptılar, beni yatırdılar, üzerimi açıp önüme yarım perdeyi çektiler ve ameliyat bölgesini batikonla yıkadılar. Doktorum geldi nasıl olduğumu sorup operasyona başladı. Saat 09:20'de kızım dünyaya ağlayarak gözlerini açtı. Yan masada üzerini sildiler. Yanıma getirip bana koklatıp, öptürdüler. Gözleri açık bana bakıyordu. Saat 10:00'da benide odama çıkardılar.
Ameliyathanedeki tüm ekibin bebeğimin dünyaya geldiğindeki ilk tepkisi o kordonu nasıl o kadar dolamış oldu. Yaramaz kızımız kordonunu boynuna iki defa, kol altına da bir defa dolamış. Zaten boynunda kordon olduğunu biliyorduk da bu kadar beklemiyorduk. Yani ben her ne kadar beklesemde normal doğum olamayacakmış.
Kızımız Ayça 30.04.2010 saat 09:20'de 3600 gram 51 cm dünyaya geldi.
Günaydın Kızlar!
Bugün çok zor kalktımNasıl bir yorgunluk var anlatamam, perşembeye gelince hep böyle oluyorum hafta çoookk uzun geliyor (
17 Haziran'da izne çıkmayı hakediyorum, aslında 2 hafta da fazladan çalışayım Temmuzda çıkayım diyordum ama yapamicam galiba... Şu an 17 Haziran bile çok uzak görünüyor gözüme çok yoruldum artık çalışmaktan ben yaaa evde sabah keyfi yapıp dinlenip bebişime alışverişe çıkmak istiyoruumm mafoldumben Zaten hazırlıkları da yetiştiremiyorum, Temmuzda annemle yazlığa kaçıcaz sıcaklarda burda olmayayım diye, Haziran sonuna kadar herşeyi bitirmem lazım daha da bissürü eksik var oofff offf dertlendim çok bugün :bbo:
sıkılmışsın biraz sen bahar havası yorgunluk yaptı heralde sende ee hormonlarda çılgın dönemde şimdi takma kafana bak ne güzel yazlık falan varmış ohhh gider dinlenirsin bolbol sonrada işi özledim sıklıdım diceksin unutma...
Günaydın Kızlar!
Bugün çok zor kalktımNasıl bir yorgunluk var anlatamam, perşembeye gelince hep böyle oluyorum hafta çoookk uzun geliyor (
17 Haziran'da izne çıkmayı hakediyorum, aslında 2 hafta da fazladan çalışayım Temmuzda çıkayım diyordum ama yapamicam galiba... Şu an 17 Haziran bile çok uzak görünüyor gözüme çok yoruldum artık çalışmaktan ben yaaa evde sabah keyfi yapıp dinlenip bebişime alışverişe çıkmak istiyoruumm mafoldumben Zaten hazırlıkları da yetiştiremiyorum, Temmuzda annemle yazlığa kaçıcaz sıcaklarda burda olmayayım diye, Haziran sonuna kadar herşeyi bitirmem lazım daha da bissürü eksik var oofff offf dertlendim çok bugün :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?