Kızlar günaydın ansılsınız? gelemedim uzun zamandır kızmayın bana :))
Bu arada benim yüzümden sizlerde geç buluşacaksınız bence haftaiçi siz buluşun , sonrasında yine buluşuruz , ertelemeyin boştan yere. Ben 21 mayısda ayrılacağım izne daha 2 hafta var , sizler için nasıl uygun olursa öyle yapın üzülürüm sonra valla
ben buluşma olayına karışmıyorum artık kimseden ses çıkmıyo nasıl istiyosanız öyle olsun kızlar...evet geç oluyo diyen varsa erkene alırız
fantastika benimd eizne 2 haftam kaldı 4 gözle bekliyorum hayırlısı ile gelsed ebende dinlensem evde uyusam diye:)
seninle aynıyız galiba kaçıncı haftadasın? Bebeğinin cinsiyeti ne? Doğum ne zaman?
slm guyhascım, 32. haftamdayım ben, iznimi 5 hafta erteleyemedim işyerim evime çok uzak o yolları gözüm kesmedi, 2 hafta yeter dedim :) bebişim kız olucak :ecrin_bebek: bakalım temmuzun ilk günü bekliyoruz hayırlısıyla, allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Sağolun kızlar, valla neden böyle oldum çalışmak erken kalkmak bir insana bu kadar mı zor gelir anlamıyorum baharın ve yeni gireceğim 3. trimestirin etkileri sanırım... Hepiniz benden öndesiniz bunları önceden yaşadınız beni en iyi siz anlarsınız heralde. Teşekkürler tüm desteğiniz için! a.s.
Buarada dün öyle bir kabus gördüm ki tüm günümü etkileyecek sanırım, ruh gibiyim... Rüyamda bebişimi kaybediyodum ama öyle gerçek gibiydi ki bir uyandım başladım hüngür hüngür ağlamaya sabahın 5inde... Eşim de şaşırdı sakinleştirmeye çalışıyo beni, bir yandan bebiş tekmeliyo anne sakin ol ben burdayım der gibi :)) Ama niye böyle oldu biliyorum, şu aile hekimleri var ya burdan onları kınıyorum en azından benimkini... Beni arayıp arayıp tahlillerimi soruyodu sıkıştırıyodu sürekli, idrar tahlili yaptırmadım ona taktı (ama bir şikayetim yok ve kendi dr.um da istemiyor sonuçta), gözümü korkutmak için midir nedir geçen gün bi saat hamileliğinin sonlarına doğru gebelik zehirlenmesi olup bebeğini kaybeden bir kadını anlattı. Daha yeni oldu hiçbir belirti yokken bebek karnında öldü bilmemne diye bütün sinirlerimi bozduNasıl olur anlamıyorum yaa doktorsun sen böyle şey hamileye anlatılır mı? Benim bilinçaltım da zaten bundan etkilenmeye dünden razı gecem zehir oldu valla... Uykusuz ve yorgun bir gün daha başladı hadi bakalım
kızlar buluşma konusunda 24 mayısda ben geleceğim veya öncesinde haftasonu olursa da gelirim. Benim demek istediğim 24 mayısa baya uzun zaman var öncesinde buluşmak isterseniz benim yüzümden ertelemeyin diye demek istedim:))
allegracım , gerçekten kendini bilmez bir doktormuş, sanki bişey yapacak !!!! Sanki sen he ray doktora değilde ona gidip onun kontrolünde hamilelik yaşayacaksın. TUSu kazanamayıp orada doktorluk yapıyorlar hiçbir uzmanlıkları yok ama lafa gelince maşalahhh
Zaten doktor kontrolünde sorun yok iyi dese bile bizim içimiz her an bişey olaak diye pırpır atıyor
Bende 36. haftama girdim , gerçekten havalarında ısınması ile çok zorlanıyorum sabah kalkıp işe gelmek işkence gibi, ama mecburen 5 haftamı doğum sonrasına aktardım bebeğimle daha çok ilgilenmek için daha çok vakit geçirebilmek için:))
herkese günaydınnn güzel izmirimin güzel hamişlerii bugun
çokk güzel bir gün enerjimi toplayıp kendimi dışarıya atsam..
Sevgili Allegra hepimiz kabuslar gördük bebişlerimiz için hem duyduklarımız hem korkularımız yüzünden hiçççççç takma kafana kaba bir tabir oldu ama .. Senin pozitifliğin bebişini de etkiliyor unutma..
bu arada sağlık ocaklarını kesinlikli sorun etme ben 8. ayda gittim hamileyim dedim.
o da doğumdan sonra aşıları hatırlatıyorlar diye.. gidip aşıları da orada yaptıracak değilim..
ben eskiden hastanede calısıyordum eşimde eczacı canım sağlık sektorunu iyi kötü biliriz.. sana bu kadar yüklenmelerinin sebebi canım sağlık ocakları her ne kadar bunu asla kabul etmese de her hamileden çooooookkk iyi para alıyorlar toplum sağlıktan..
ayrıca sen hamileyken allah korusun en ufak bir rahatsızlıgında eger saglık ocagına kayıtlıysan onları sucluyorlar ve yaptırımları buyuk oluyor..
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.
30 Nisan gece yarısı 01:00'den sonra kasıklarıma ağrı girmeye başladı ağrılarım gittikçe sıklaştı. Yalancı sancı olmasın diye duş aldım. Yine de geçmeyince eşim arabaya eşyalarımızı yerleştirdi. Saat 05:00'de evden çıktık Kordon'dan geze geze Karataş hastanesine doğru yol aldık. Bu arada sancılar biraz daha şiddetlendi. Saat 05:30 gibi arabayı Karataş Lisesinin önüne park ettik. Arabadan inip deniz havasını içime çektim. Sonra doktorumu aradım. Doktorum hastaneye gidin, oradan onlar bana bilgi verirler dedi. Saat 06:00'da hastaneye giriş yaptık. Normal doğum beklediğim için beni doğumhaneye aldılar. Soyundum doğum kıyafetini giydim, ebe muayene için geldi. Ne yazık ki açılmam yoktu ve bebek başı yukarıdaydı. Nst'ye bağladılar. Sancılar gayet net gözüküyordu. 20 dk sonra doktoruma bilgi verdiler. Doktorum hastaneden ayrılmamı söylemiş. Planlı bir doğum olmadığı için lavman yapıldı, hastane odamıza yerleştik. Odada Nst'ye tekrar bağlandım. Annem ve Babama haber verdik geldiler. Doktorum 08:30 gibi geldi. Beni tekrar doğumhaneye aldılar. Doktorumda muayene etti, hala bir açıklık yoktu ve bebeğin başı doğum kanalına inmemişti. Nst çıktısına baktı bebeğin strese girdiğini kalp atışlarının bir kaç defa düştüğünü söyledi. Ne yapalım diye sordu. Bende alalım o halde dedim. Doğumhanede damar yolumu açıp, başıma bone giydirdiler ve tekar odama çıkardılar. Tabi ben normal doğuramıyorum diye azıcık metanetimi kaybedip ağladım. Saat 09:00'da odadan sedyeyle alıp ameliyathaneye aldılar. Epidurali yaptılar, beni yatırdılar, üzerimi açıp önüme yarım perdeyi çektiler ve ameliyat bölgesini batikonla yıkadılar. Doktorum geldi nasıl olduğumu sorup operasyona başladı. Saat 09:20'de kızım dünyaya ağlayarak gözlerini açtı. Yan masada üzerini sildiler. Yanıma getirip bana koklatıp, öptürdüler. Gözleri açık bana bakıyordu. Saat 10:00'da benide odama çıkardılar.
Ameliyathanedeki tüm ekibin bebeğimin dünyaya geldiğindeki ilk tepkisi o kordonu nasıl o kadar dolamış oldu. Yaramaz kızımız kordonunu boynuna iki defa, kol altına da bir defa dolamış. Zaten boynunda kordon olduğunu biliyorduk da bu kadar beklemiyorduk. Yani ben her ne kadar beklesemde normal doğum olamayacakmış.
Kızımız Ayça 30.04.2010 saat 09:20'de 3600 gram 51 cm dünyaya geldi.
Sağolun kızlar, valla neden böyle oldum çalışmak erken kalkmak bir insana bu kadar mı zor gelir anlamıyorum baharın ve yeni gireceğim 3. trimestirin etkileri sanırım... Hepiniz benden öndesiniz bunları önceden yaşadınız beni en iyi siz anlarsınız heralde. Teşekkürler tüm desteğiniz için! a.s.
Buarada dün öyle bir kabus gördüm ki tüm günümü etkileyecek sanırım, ruh gibiyim... Rüyamda bebişimi kaybediyodum ama öyle gerçek gibiydi ki bir uyandım başladım hüngür hüngür ağlamaya sabahın 5inde... Eşim de şaşırdı sakinleştirmeye çalışıyo beni, bir yandan bebiş tekmeliyo anne sakin ol ben burdayım der gibi :)) Ama niye böyle oldu biliyorum, şu aile hekimleri var ya burdan onları kınıyorum en azından benimkini... Beni arayıp arayıp tahlillerimi soruyodu sıkıştırıyodu sürekli, idrar tahlili yaptırmadım ona taktı (ama bir şikayetim yok ve kendi dr.um da istemiyor sonuçta), gözümü korkutmak için midir nedir geçen gün bi saat hamileliğinin sonlarına doğru gebelik zehirlenmesi olup bebeğini kaybeden bir kadını anlattı. Daha yeni oldu hiçbir belirti yokken bebek karnında öldü bilmemne diye bütün sinirlerimi bozduNasıl olur anlamıyorum yaa doktorsun sen böyle şey hamileye anlatılır mı? Benim bilinçaltım da zaten bundan etkilenmeye dünden razı gecem zehir oldu valla... Uykusuz ve yorgun bir gün daha başladı hadi bakalım
herkese günaydınnn güzel izmirimin güzel hamişlerii bugun
çokk güzel bir gün enerjimi toplayıp kendimi dışarıya atsam..
Sevgili Allegra hepimiz kabuslar gördük bebişlerimiz için hem duyduklarımız hem korkularımız yüzünden hiçççççç takma kafana kaba bir tabir oldu ama .. Senin pozitifliğin bebişini de etkiliyor unutma..
bu arada sağlık ocaklarını kesinlikli sorun etme ben 8. ayda gittim hamileyim dedim.
o da doğumdan sonra aşıları hatırlatıyorlar diye.. gidip aşıları da orada yaptıracak değilim..
ben eskiden hastanede calısıyordum eşimde eczacı canım sağlık sektorunu iyi kötü biliriz.. sana bu kadar yüklenmelerinin sebebi canım sağlık ocakları her ne kadar bunu asla kabul etmese de her hamileden çooooookkk iyi para alıyorlar toplum sağlıktan..
ayrıca sen hamileyken allah korusun en ufak bir rahatsızlıgında eger saglık ocagına kayıtlıysan onları sucluyorlar ve yaptırımları buyuk oluyor..
sanırım bulusma cumartesı olsa herkes daha rahat gelır canım senin içinde uygun mu c.tesi
36 mııı?? :1shok:
Helal olsun diyorum canım, valla süper dayanmışsın, keşke ben de yapabilsem ama benim işyerim çok uzak, hergün Hatay'dan Manisa'ya 1 saat gidiş 1 saat dönüş sırf yol bile yoruyo...Bir de tabi benim doğum tam sıcaklarda olacak ağustosta, temmuzda falan işe devam etmeye kalksam kabus olur, sen zamanlama açısından da şanslıymışsın, Haziran annesi olacaksın heralde..
Doktorlar konusunda da aynen dedğin gibi, sinir oldum adama... Zaten endişelenmeye meyilliyim, eşim de diyor ararsa yine açma telefonu konuşma hiç :) Ama ne yapıp edip buluyorlar MİT gibi çalışıyolar maşallah, daha kimseler doğru düzgün bilmezken en başlarında onlar hamile olduğumu nerden öğrendiklerini bile çözemedim ben hala... :) Neyse artık geçiştirmeye çalışıcaz napalım...
tüm izmirli annelerin anneler günü kutlu olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?