Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben seni de aramızda görmek isterim canım ne kadar çok kişi olursak da o kadar keyifli gecer gibi geliyor en azından birbirimizi tanırız

ben buluşma olayına karışmıyorum artık kimseden ses çıkmıyo nasıl istiyosanız öyle olsun kızlar...evet geç oluyo diyen varsa erkene alırız

bana gün söyleyin ben uyarım gec erken fark etmez canım

fantastika benimd eizne 2 haftam kaldı 4 gözle bekliyorum hayırlısı ile gelsed ebende dinlensem evde uyusam diye:)

seninle aynıyız galiba kaçıncı haftadasın? Bebeğinin cinsiyeti ne? Doğum ne zaman?

slm guyhascım, 32. haftamdayım ben, iznimi 5 hafta erteleyemedim işyerim evime çok uzak o yolları gözüm kesmedi, 2 hafta yeter dedim :) bebişim kız olucak :ecrin_bebek: bakalım temmuzun ilk günü bekliyoruz hayırlısıyla, allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Sağolun kızlar, valla neden böyle oldum çalışmak erken kalkmak bir insana bu kadar mı zor gelir anlamıyorum baharın ve yeni gireceğim 3. trimestirin etkileri sanırım... Hepiniz benden öndesiniz bunları önceden yaşadınız beni en iyi siz anlarsınız heralde. Teşekkürler tüm desteğiniz için! a.s.

Buarada dün öyle bir kabus gördüm ki tüm günümü etkileyecek sanırım, ruh gibiyim... Rüyamda bebişimi kaybediyodum ama öyle gerçek gibiydi ki bir uyandım başladım hüngür hüngür ağlamaya sabahın 5inde... Eşim de şaşırdı sakinleştirmeye çalışıyo beni, bir yandan bebiş tekmeliyo anne sakin ol ben burdayım der gibi :)) Ama niye böyle oldu biliyorum, şu aile hekimleri var ya burdan onları kınıyorum en azından benimkini... Beni arayıp arayıp tahlillerimi soruyodu sıkıştırıyodu sürekli, idrar tahlili yaptırmadım ona taktı (ama bir şikayetim yok ve kendi dr.um da istemiyor sonuçta), gözümü korkutmak için midir nedir geçen gün bi saat hamileliğinin sonlarına doğru gebelik zehirlenmesi olup bebeğini kaybeden bir kadını anlattı. Daha yeni oldu hiçbir belirti yokken bebek karnında öldü bilmemne diye bütün sinirlerimi bozdu Nasıl olur anlamıyorum yaa doktorsun sen böyle şey hamileye anlatılır mı? Benim bilinçaltım da zaten bundan etkilenmeye dünden razı gecem zehir oldu valla... Uykusuz ve yorgun bir gün daha başladı hadi bakalım

allegracım , gerçekten kendini bilmez bir doktormuş, sanki bişey yapacak !!!! Sanki sen he ray doktora değilde ona gidip onun kontrolünde hamilelik yaşayacaksın. TUSu kazanamayıp orada doktorluk yapıyorlar hiçbir uzmanlıkları yok ama lafa gelince maşalahhh

Zaten doktor kontrolünde sorun yok iyi dese bile bizim içimiz her an bişey olaak diye pırpır atıyor

Bende 36. haftama girdim , gerçekten havalarında ısınması ile çok zorlanıyorum sabah kalkıp işe gelmek işkence gibi, ama mecburen 5 haftamı doğum sonrasına aktardım bebeğimle daha çok ilgilenmek için daha çok vakit geçirebilmek için:))

izne ayrılıyorum diyince bend ebenimle aynı tarihlerde diye düşündüm, ee tabi kolay değil hamilelik birde işyerin uzaksa ve şartlarıda ağır geliyorsa en iyisi ayrılıp sağlıklı bir hamillik geçirmek:))

benim işim rahat sorun olmuyor yakında o yüzden doğum sonrasına aktardım ama uyku hali ve devamlı sandalyede oturmak akşama kadar o bunaltıyor. Benimd ehaziranın ilk haftası inşallah doğum az kaldı heyecanla bekliyoruz bebişimizi:))

Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize:)

kızlar buluşma konusunda 24 mayısda ben geleceğim veya öncesinde haftasonu olursa da gelirim. Benim demek istediğim 24 mayısa baya uzun zaman var öncesinde buluşmak isterseniz benim yüzümden ertelemeyin diye demek istedim:))

herkese günaydınnn güzel izmirimin güzel hamişlerii bugun
çokk güzel bir gün enerjimi toplayıp kendimi dışarıya atsam..
Sevgili Allegra hepimiz kabuslar gördük bebişlerimiz için hem duyduklarımız hem korkularımız yüzünden hiçççççç takma kafana kaba bir tabir oldu ama .. Senin pozitifliğin bebişini de etkiliyor unutma..

bu arada sağlık ocaklarını kesinlikli sorun etme ben 8. ayda gittim hamileyim dedim.
o da doğumdan sonra aşıları hatırlatıyorlar diye.. gidip aşıları da orada yaptıracak değilim..

ben eskiden hastanede calısıyordum eşimde eczacı canım sağlık sektorunu iyi kötü biliriz.. sana bu kadar yüklenmelerinin sebebi canım sağlık ocakları her ne kadar bunu asla kabul etmese de her hamileden çooooookkk iyi para alıyorlar toplum sağlıktan..
ayrıca sen hamileyken allah korusun en ufak bir rahatsızlıgında eger saglık ocagına kayıtlıysan onları sucluyorlar ve yaptırımları buyuk oluyor..

sanırım bulusma cumartesı olsa herkes daha rahat gelır canım senin içinde uygun mu c.tesi

36 mııı?? :1shok:
Helal olsun diyorum canım, valla süper dayanmışsın, keşke ben de yapabilsem ama benim işyerim çok uzak, hergün Hatay'dan Manisa'ya 1 saat gidiş 1 saat dönüş sırf yol bile yoruyo...Bir de tabi benim doğum tam sıcaklarda olacak ağustosta, temmuzda falan işe devam etmeye kalksam kabus olur, sen zamanlama açısından da şanslıymışsın, Haziran annesi olacaksın heralde..

Doktorlar konusunda da aynen dedğin gibi, sinir oldum adama... Zaten endişelenmeye meyilliyim, eşim de diyor ararsa yine açma telefonu konuşma hiç :) Ama ne yapıp edip buluyorlar MİT gibi çalışıyolar maşallah, daha kimseler doğru düzgün bilmezken en başlarında onlar hamile olduğumu nerden öğrendiklerini bile çözemedim ben hala... :) Neyse artık geçiştirmeye çalışıcaz napalım...

Haklısın canım, aslında genel olarak pozitifim yani ilk 3 ayı biraz alıngan ve duygusal geçirmiştim ama son aylarda fazlasıyla huzurlu ve enerjik hissediyorudum kendimi (özellikle iş dışındayken :)) nolduysa şu son 1 haftada oldu geçici bir şeydir umarım...

Buarada ben sağlık ocaklarının hamileler sayesinde para topladığını bilmiyordum, anlaşıldı neden bu kadar ilgilendikleri... Doktor bulamayan sağlık hizmetinden mahrum hamileliğini bir kere bile doktora gitmeden evde kendi kendine geçiren onca kadın varken neden bana taktılar diyordum ben de... Bana ayıracağı vakti ihtiyacı olan birine ayırsa keşke ama semt semt ayrıdır tabi hepsinin bölgeleri...

Tebrik ederim canım sağlık büyüt bebeğin,allah annalı babalı büyütsün işallah ne güzel sende sonunda annelik duygusun tadabildin canım cok sevindim
Güzel bir doğum olmuş,ben doğumumda şunu fark ettim bebekler nasıl doğumak istiyorlarsa öyle doğuyorlar.

Uzun bir aradan sonra terkardan merhaba arkadaşlar herkez iyidir umarım ,hadi ya AySay dışında doğum yapan yokmu müzdeli haberlerinizi bekliyoruz.

Leylacığım sen nasılsın güzeler güzeli kızın nasıl?

Terkardan sizlerle olmak güzel.

canım çok üzüldüm bende seninki gibi bir rüya gördüm 2 ay oldu hala korkuyorum haftada 1 doktoru görüyoruz sen doktorun söylediği tahlillerini yaptır için ancak o zaman rahat eder biraz garip bir aile hekimin var ama ben öyle pimpirikli doktorları severim aslında, ama seninki bebek kaybı örneğini vermekle durumu abartmış

haftasonu benim için uygun canım, hem çalışmıyorum hemde her yere gidebilirim yer konusunda sorun yok yani:)) Ama bazı kızların işleri oluyor yada eşleri evd eolduğu için haftasonu buluşmak istemiyorlar haklı olarak, bana uyar siz nasıl nerde karar verirseniz gelirim:))

valal canım dahja 2 haftam var ve son gücümü buna ayırdım diyebilirm, çok sıkıldım aslında sbaha kalk işe gel akşam git , kendime vakit ayıramıyorum doğru dürüst.Ama çok şükür azalttık darısı sizlere

senin çok zormuş tabii manisaya git gel, birde sıcakalr bastırmaya başladı şimdiden haziran temmuzda nasıl olur bilemiyorum allah yardımcınız olsun:)

Demek bu sağlık ocakları çok para alıyor hamile takipten, bend eşaşırmıştım neden beni arıyorlar soruyorlar diye:)) benim anlamadığım onlar bize bişey yapmıyorki ultrason bile yok bizi neyle muayene edip takip edecekler, her ay doktorda yaptırdığım tansiyon kilo tahlil sonuçlarını benden telefon açıp öğreniyorlar . Onlarlık bişey yokki anlamadım ben bu işi

Arkadaşlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim. Malum Ayça ile düzenimiz oturana kadar pek nete giremiyorum. Siz yine buluşacakmışsınız 21 Mayıs'ta olana bende gelebilirim. Şimdiden söz vermeyeyim o tarih yaklaşınca durumu değerlendiririm.

Bunun yanısıra biz iyiyiz, uyuyoruz, uyanıyoruz, emiyoruz, altımızı kirletiyoruz, yıkanıyoruz, ağlıyoruz...

Hepiniz kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…