Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkese merhaba Leylaela cok değişik bir laf öğrendim senden kul kurar Allah güler di değil mi ay çok hoşuma gitti..

Halide bende maalesef cokkk kılkuyrugumdur bu konuda hastane eski ve o kadar temiz değil gibi geldi bana ben sırf bu yüzden izmirde ameliyet olmuyorum 2 defa da ameliyat oldum istanbula gittim kılı kırka bölerek

bu arada glyhas doğum yapmıs Allahım analı babalı sağlıkla büyütsüüüünnn tebrik ederim ..

leylaela yarın doktor saatlerimiz çakısıyor asagı yukarı ben yinede yetişmeye calısıcam denizkenarında oturursunuz herhalde neyse bakınırım oralara 1.80 boyunda yusyuvarlak birini görürseniz o benimmm

buluşuyomuz kızlar...
ben sabah ona göre eşimle evden çıkmak zorundayım kesin gelenler cevap versin bana

kızlar iptal değilse ben geliyorum
ece de gelecek
e_pack de sanırım

bende dün kimse bişey demiyince evde kaldım öğlen 12 ye kadar bekliyelim tekrar girip geliyorum diyen varsa kesin buluşalım tabi bende buralardan tek başıma çıkıp gelebilirsem...:))

bende dün kimse bişey demiyince evde kaldım öğlen 12 ye kadar bekliyelim tekrar girip geliyorum diyen varsa kesin buluşalım tabi bende buralardan tek başıma çıkıp gelebilirsem...:))

sen nereden geliyorsun tatlım bu arada ben 5 aylık hamileyim biraz belli ama çok hamişe benzemiyorum ece beni arıycak gelince onu bulurum seni nasıl bulucaz nerede oturucaz
istersen özelden tel no yazayım sana

vallaha bende karakara onu düşünüyorum ben çok uzaktan gelicem yani kızla çok zor olucak dünden netleşseydik eşim sabah anneme bornovaya bırakıcaktı am şimdi çiğlinin de ilersi seyrekten gelicem tabi eşim bu duruma ne dicek onuda bilmiyom henüz ona söylemedim kız olunca nasıl gidicen dicek sen bana ya telini ben gelebilirsem ararım geldim diye

ne bileyim tatlım ece manisadan geleceği için mecbur gidicem ben
kız oralarda yalnız kalmasın haber de veremiyorum artık

tamam aldım telini gelebilirsem arıcam bide sonradan okuyup gelmek isteyen arkadaşlar konak pierde sahil kenarlarında oturuyo oluruz nasıl bulurum sizi diye düşünmeyin buluruz biz birbirimizi

gelmeyen tüm arkadaşlar gelmemekle Ela gibi bir güzellikten mahrum kaldınız
maşallah tosunuma
çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkk şeker
leylacım tanıştığımıza çok sevindim

bende çok memnun oldum canım
sana çoooookkkk teşekkürederim beni yanlız bırakmadığın için...!!!!!
gelmeyen arkadaşlara açıkçası sitemliyim ama genede bidahaki sefere tanışırız artık diyorum
çok güzel bigündü...Eloşun huysuzluklarına rağmen...:))

canım beni sitemine katma lütfen dediğim gibi kontrolüm vardı yetişemedim.. terslik işte hiç bekletmeyen doktorumda 40 dk bekletti

napalım herkezin canısağolsun...
bidahaki buluşmayı(isterseniz tabiki) sizler nezaman isterseniz ozaman ayarlayın arkadaşlar

Önceden haberim olsaydı mutlaka ayarlar gelirdim Leylacığım ,fakat uzun süre yazışamayınca son anda haberim oldu,seni ve güzel kızın tanımak isterim ve tabihi diye konuştuğum bütün izmirli arkadaşlarıda.

evet buluştuk tanıştık sonra kemeraltına girdik barış bebeye gittik bebek eşyalarına bakındık ordan kızlar ağasında oturduk kahvelerimizi içtik gerçekten güzüel birgündü...

evet buluştuk tanıştık sonra kemeraltına girdik barış bebeye gittik bebek eşyalarına bakındık ordan kızlar ağasında oturduk kahvelerimizi içtik gerçekten güzüel birgündü...

leylacım çok sağol tatlım çok yardımcı oldun bana
alışveriş yaparkende inşallah yanımda olursunuz canım benim
evet çok güzel bir gündü çok eğlendim
ilk kez tanışmışız gibi olmadı hiça.s.
ela'yı ve seni tanımak güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…