İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

selaaamm
izmirli değilim ama bi bakem dedim size

" by davetsiz misafir"

Son düzenleme:
seninde herşeye moralin bozuluyo zaten başın agrıyo rahat olsana bi yaaa

ben çok takarım kafama herşeyi canım ondan sana çok özeniyorum rahat olamam ben herşeyi ince ince düşünürüm illa kendimi hasta edip mahvedene kadar takarım kafama
tabi bu yarışma için de değil yani o kadar da değil ama üzüldüm de

Tutku yine iş başındaymışsın bugün hee
Biz seni burda 2 günde tanıdık, onlar kaç yıldır tanımamışlar mı yea
Nasıl tersine gidiyolar böyle bilemiyorum yani ehehehe

Bu arada eurovision şarkımız fena sayılmazdı ama her yıl aynı terane ya. Bi grup çıkıyo dangır dangır söyleyip iniyor. Gerçi ben hoşlanırım bu tarz müzikten ama bi yenilik yok yani..
Bülent özveren bile sıkılmış artık eurovision'dan.. yıllardır sununca..
Sunucular kendi aralarında (format gereği vakit geçirmek için) şirinlikler yapıyolar. Bülent de diyo ki; şimdi vakit doldurmak için sunuculardan metin olmadan konuşmaları isteniyor. Bu arada onlar da bi şeyler söylüyorlar birbirlerine. Çevirsen bi anlamı yok, çevirmesen boş boş konuşuyorlar gibi duruyor. Zaten teknik olarak bi sürü sorunla karşı karşıyayız burda.. Anam adam ne şikayet etti ya

nasıl anlıcaklar bilmiyorlar ki

Haha ne bileyim ya,
Sen ne zaman evlerine gitsen bi durum oluyor. Yok çamaşırlar beyazlıyor, sepette köpüklü bulaşıklar
Eğer birazcık anlıyorlarsa ev işinden ve inlere cinlere inanmıyolarsa, bu kadar garip olayın kendiliğinden olduğunu da farketmişlerdir.. ama diyosun ki fark etmediler, o zaman bence kendi evlerinde de deterjanlı deterjanlı koyuyolar sepete bulaşıkları, fark göremiyolar

yoo herzaman yapar mıyım ben size ardarda anlatıyorum diye hergün bi vukuatım oldugunu mu düşünüyorsunuz

Valla ben her gidişinde olmasa da biçok gidişinde vukuatın var zannettim Belki de ardı ardına anlatınca, ondan öyle düşündüm
Neyse canım, ayakkabıyı anlat sen, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…