İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

kızlar bende yavaştan çıkıyorum.. sabah öğlen akşama doğruda buralrda olabilirm. olursak görüşürz. olurmiiii ?

bende çıkıyorum kızlar baş ağrısı feci boyuta ulaştı bir ilaç ve tumba yatak
sabah gideceğim bu defa 7de sizi iyi gecelr..

olirr olur :)

ben kaçtım.. çok öptm hepinizi. ağrı kesici cabral varsa at hemen kesiyor. ...

herkese iyi geceler..

Arkadaşlar,
Tutku'yla aramızdaki bi yanlış anlaşılmadan ötürü onun keyfi kaçmış biraz. Ben kendisinden özür diledim elbette ki fakat bi de burada dilemek istedim..
Canım arkadaşım,
Seni kıracak bi şeyi aklımdan bile geçirmem. Bu yanlış anlaşılmayı mazur gör..
Seni tanıdığım tutku olarak geri dön (

hmmm öyle demek konu neydi hatırlamıyorum

kızlar benim saflıgıma bakın bi sabah halam kahvaltıya gelicem diye cepten aradı bende yatıyorum kalktım hemen evi toparladım çay koydum baktım şeker kalmamış hemen bakkala gideyim dedim kapıda karşılaşırsak ayıp olur diye acele ediyorum wc ye girdim yüzümü yıkadım.çıktım hemen şekeri aldım.dönünce üstümü değişeyim derken birde ne göreyim :26: çıtçıtlı atlet giymiştim hava serindi gece.tabi aceleyle ben onu unuttum içime sokmayı arkası arkamdan sallanıyo gördügüm anda rengim değiştiacayip rezil oldum mahalleye bakkala adamın yüzüne nasıl bakcam ya :26:

:S:26:
ao:26:
ay oluyor ya o çıtlılar yüzünden. benmde evde olmuştr

olur böle şeyler bişe yokmiş gibi davran.

ben netteydim de canım açmadım siteyi trendyolda bişey beğendim onu almak istedim uğraştım bank kartla alınmıyormuş yaaa illa da almak istiyorum kredi kartım da yok yani param var ama alamıyorum

canım baş ağrım hafiflemekle birlikte devam ediyor.bende buna rağmen saçıma maske yaptım saatlerdir ıslak saçlayım

oldu canııım tamam hadi öptüm seni görüşürüz kolay gelsin hadi bakalım kocişine burada çocuk yapılmaz ki canıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…