İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

bugün naptıgımı söyliyeyimde önce anlatıcam öbürünü de.yapmak istemezdim ama çok sinirlendim banane

hahahaha hoşbulduk efenim
Bi geliyorum 10 sayfa yazı yazmışsınız ya, okuyana kadar gitmiş oluyosunuz
Lan finale kalamadık eurovision'da.. Ben de kötü bi haberle başlayayım muhabbete
Neyse kısfmet

yarışmaya bence yanlış seçim hep yanlış seçim yapıyorlar biz bile dinlemedik . şarkı yankılanmadı nasıl kazansın

biliyosunuz bugün hastaneye gittim.görümcemle beraber.doktor değiştirgim için muayeneye almadan önce benim önceki raporlarımı istedi.bende önceki hastaneme gidip raporları aldım.görümcemi kızı aradı anne açım yemek yemedim dedi.ordan kaynanama döndük..sıcak trafik falan yoruldum yani...diğer görümcemin kızıda gelmiş.bir sürü yemek var...yememişler.pizza söylemişler.yaymışlar koskoca kızlar ikiside ayaklarında ayakkabıları...salonda oturuyolar boş muhabbet yapıyolar hanımlar pizzalarını yediler kah kah kih kih yapa yapamasayıda bıraktılar dışarı çıktılar bende kendimize yemek koymak için masayı toparladım hizmetçisimiyim ben onların bizde yedik neyse..yine masa toplayan ben...bulaşıklar yıgıldı...hanımlar bin tane bardak çatal bıçak çıkarmışş.sanki 'yemekteyiz'deler kaynanam ordan ee çayda yapılsın diye talimatda verince dellendim bende gittim bulaşık yıkamaya bi tepem attı hepsini yıkadım sabunlu sabunlu koydum sepete şuan ne haldeler bilmiyorum

anaam milletin midesini barsağını bozacan kız.hasta olurlar..:82::82:
içini soğutuyosun he sende en doğrusu seninki

onlar nie toplamıyor ay sinir olurum öle insanlara kim olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…