canım sen zaten tek harften yırtmıştın yani izmir sayılırsın özel konuk34:
canım baayan kendi yiyor ama kocişine de yediriyor yani şişmanlasa da kendini garantiye almış oluyor.
ooo aman tanrım o ben değildimki . ben baayan o başka biri..
sizi de feminist mi ettim ne
kızlar kim bu ercan19 ? şuanda burda okuyor erkek üye mi yoksaa
hani nerde ben görmedem .
belliydi canım ya parça o kadar ii değildi ya üzüldüm şimdi moralim bozuldu bak
biliyosunuz bugün hastaneye gittim.görümcemle beraber.doktor değiştirgim için muayeneye almadan önce benim önceki raporlarımı istedi.bende önceki hastaneme gidip raporları aldım.görümcemi kızı aradı anne açım yemek yemedim dedi.ordan kaynanama döndük..sıcak trafik falan yoruldum yani...diğer görümcemin kızıda gelmiş.bir sürü yemek var...yememişler.pizza söylemişler.yaymışlar koskoca kızlar ikiside ayaklarında ayakkabıları...salonda oturuyolar boş muhabbet yapıyolarhanımlar pizzalarını yediler kah kah kih kih yapa yapa masayıda bıraktılar dışarı çıktılar bende kendimize yemek koymak için masayı toparladım hizmetçisimiyim ben onların bizde yedik neyse..yine masa toplayan ben...bulaşıklar yıgıldı...hanımlar bin tane bardak çatal bıçak çıkarmışş.sanki 'yemekteyiz'deler kaynanam ordan ee çayda yapılsın diye talimatda verince dellendim bende gittim bulaşık yıkamaya bi tepem attı hepsini yıkadım sabunlu sabunlu koydum sepete şuan ne haldeler bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?