İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

şimdi bi mevzu vardı gündemde ama çok kafam takıktı....dolup taşıyordum.benimkide saf ayagına yatıyodu.ısrarla görmemezlikten geliyodu...neyse yattık bu uyuma derdinde tabi...bende dırdır modundayım işte zaten şöylede böylede bi yandan da aglıyorum ama 3 saat aralıksız konuştum kesin belki daha fazlaa bu da halen gamsız gamsız uyumaya çalışıyo tek çıt yok anası kılıklı yeter artık ya yeter dedi (ama konu çok önemli) yeter ya bitmedimi daha uyucam dedi.ben hala konuşuyorum.anaaa bi baktım ben aglarken bu uyumuş...kudurdum tabi...benim uykularım kaçtı adam gamsız gamsız uyuyo içime düştü bi muzurluk tabi bilin bakalım naptımm

ya en güzel yerinde bırakmışsın
töbe estağfurullah hem yataktasınız hem muzurluk diyosun insnaın aklına kötü şeyler geliyo

hmm ama dur bakalım.. napmış olabülüsün acaba??
Kesin uyandırmak için bi şey yaptın ama ne? Su mu döktün? Yastıkla boğdun mu? YAtaktan mı attın? Yüzünü gözünü mü boyadın adamın
Valla üzülüyorum senin eşine artık ya Bundan sonra eniştemin tarafını tutuyorum ben

şu kurallar olmasa bende daha neler var neler yok keşke öle bişey olsaa dur yazıyom

önce gözlerimi sildim tehlikeli bi şekilde gözlerim parlıyoduu baktım uyumuşmu gerçektende uyumuşş...hemen yattım bende.onun telefonunu alıp saatini yarım saat sonraya kurdum yattım bende çıtımı çıkrmadım.. yarım saat geçti .saat çalmaya başladı..saat çalıyo 1 saattir duymuyomusun eyvah işe geç kaldın diye bi yaygara kopardım ama görmen lazım .eyvahhh geç kaldın kalk kalk çabukk diye dürttüm baya biii bu hemen kalktı gözü kapalı giyindi ben yataktan seyrediyorum o halini ama tuvalete gitti.saçına jölesini bile sürmüş...geldi telefonu almaya bi dogruldum şöylee bende sana bişey sölicem dedimmm ne var dedi sakın kızma ama aslında saat daha 2 !!! al sana uyumak dedim döndüm popomu yattım

ahahahah :F

Çılgınsın yaaa Süpermiş
E peki eşin ne yaptı? SEsini çıkarmadı mı? Eğer öyleyse Allahlık bi insanmış gerçekten, maşallah kırk bin kere

ahahahah :F

Çılgınsın yaaa Süpermiş
E peki eşin ne yaptı? SEsini çıkarmadı mı? Eğer öyleyse Allahlık bi insanmış gerçekten, maşallah kırk bin kere

allah belanı versin dedi ama ben amacıma ulaşmıştımm hi oralı olmadımmm bi yandanda daha geri yatıp uyuyacagı için mutluydu sanırımmm.bana bak ama ne güsel örnek oluyorum sanaa kıs başkası olsa bogazımı sıkardııı

Kesinlikle katılıyorum Başkası olsa kesinlikle yapamazdın bile bence

Ya kaç gündür evlilikle ilgili o kadar kötü yazılar okudum ki, aldatılanlar, dövülenler.. Şimdi bunu okuyunca içim açıldı valla
Evlilikten soğuduydum çok şükür düzeldim biraz

Allah benim nişanlıma da senin eşinin huylarını versin ya rabbim inş

valla benimde sorunlarım oldugu halde(neremden belliyse ) okudugum bazı şeyler karşısında kadınlıgım öldü ay hepsini vermesin bazı huylarını versinnn

valla benimde sorunlarım oldugu halde(neremden belliyse ) okudugum bazı şeyler karşısında kadınlıgım öldü ay hepsini vermesin bazı huylarını versinnn

Ay vallahi ya.. Özellikle nişanlımla tartıştığımız zamanlarda okuduğumda iyice zıvanadan çıkıyorum, feminist olasım geliyo
Tamam o zaman iyi huylarından versin, seçmece

Hıdrellezi naptın ya? Diledin mi dileklerini

kıs bu da bişey mi bikeresinde nişanlıyız her ay bi kavga ederdikk bize gelmiş arabasını da kapının önüne koymuşş evde tartışıyoruz ama suçum yokken yargılıyodu beni o an delirdim bende bu odamdaki çok sevdigim kürem vardı süs eşyası hediyeydi ama en sevdigim şeydi bunu kırdı çekip gitti...kaçtı yanii bende annemin eski ütüsü vardı aldım onu dördüncü kattan bamm diye arabanın üstüne attım arabanın tavanı çöktü bunun sonrası kötü anlatmıcammm

amin amin =) hıdırellez buralarda olmuyo ya benim eski mahallemde oluyodu çocukken yapıyoduk orda daha mutluydum.bu mahallemdeki insanlar despot mal,mö,meee gibi bişi sen naptın ne diledin bakiiimmm:

ahahhaha İyi onun kafasına falan gelmemiş, bi de durup duruken katil olcaktın, Allah korusun
Ya ben hiç arabasına zaraar veremedim :26:
Ama bizim tartışmalarımız da çok şiddetli geçer. Bi keresinde benim laptop'ımı kırdı O zaman bir şey dememiştim, çünkü anlamadım kırdığını. Duruyodu içeride çantasında. Bu içeri gitti, bi çat çut sesler geldi, sonra bi de çantasına geri koymuş Şarjında da sorun vardı laptopın, açılmıyodu. Bi gün abimle şarj aleti aldık. Çalışmıyo bilgisayar. Sonra abim ekranı ışığa bi tuttu, çatır çutur kırılmış içerden Nasıl kzmıştım ya.. gerçi hemen değil ama sonraki bi tartışmada da ben onun laptopını kırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…